Kedves Vásárlóink!

Fél évvel ezelőtt elindítottuk új webáruházunkat Market7 néven. Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

Kattintson ide és nézze meg most.

50 db

Licitáljon és vásároljon olcsón! 1 Kuponcsomaggal 50 licitálás lehetséges.

Előre utalás esetén:
Kedvezményezett neve: Family Business International Kft.
Kedvezményezett számlaszáma: 11715014-20000095
A közleményben tüntesse fel nevét és tagkódját.

Ára:

5525 ft

Előre utalás esetén:
Kedvezményezett neve: Family Business International Kft.
Kedvezményezett számlaszáma: 11715014-20000095
A közleményben tüntesse fel nevét és tagkódját.

Fontos információk a Negatív Licit használatáról:

A termékek mellett látható kikiáltási ár a termékek irányára. A licitálások során a termékek ára folyamatosan csökken. Az aktuális árat a licitálók azonnal látják a licitlálás után.

A negatív licit használata az alábbi módon történik:

1. nyomja meg a kiválasztott termék mellett található „Licitálok” gombot
2. a kuponok darabszáma egyel csökken, és láthatóvá válik a termék aktuális ára
3. az ár 30 másodpercig látható, ezen idő alatt a „Megveszem” gomb  aktívvá válik
4. a 30 másodperc letelte előtt a „Megveszem” gombbal le tudja ütni a licitet, azaz a látható aktuális áron megvásárolja a terméket
5. a termék átvételével kapcsolatos információkat az Ön által megadott e-mail címre kapja meg

Amennyiben a 30 másodpercig aktív „Megveszem” gombot nem nyomja meg, vagy valaki más nem veszi meg a terméket, akkor annak inaktívvá válása után újabb „Licitálok” gomb nyomással teheti azt aktívvá. Ha úgy érzi az ár még nem elég alacsony, akkor egy későbbi időpontban térjen vissza és licitáljon újra.

Minden „Licitálok” gomb nyomásakor egy kupont levonunk. Bejelentkezése után kuponjainak számát folyamatosan látja. Kupon felhasználásnál a kiválasztott termék árát csökkentjük, és láthatóvá tesszük az aktuális árat.

Minden licit az első „Megveszem” gomb megnyomásával, vagy az aukció lejáratával ér véget. Annak a felhasználónak sikeres a vásárlása, aki az aukció ideje alatt a legkorábban nyomja meg a „Megveszem” gombot.

Azt hiszem, az emberek többsége szeret licitálni. Én is! Mikor először hallottam a negatív licitről kicsit meglepett. A licit érthető, ismerős kifejezés, de a negatív licit szokatlan volt számomra. Az elsők között vásároltam tikettet, hogy kipróbálhassam.
Hamar rájöttem a lényegre. Minél többen licitálunk egy termékre, annál olcsóbban jutunk a kiszemelt tárgyhoz. Így tudtam 3.600.-
forint helyett 800.- forintért hozzá jutni egy jó kis kenyérpirítóhoz. Azóta is licitálgatok több tárgyat is meg tudtam már vásárolni, számomra kedvező áron. Természetesen vannak nálam ügyesebb, fi gyelmesebb licitálók is, akik hamarabb leütik az általam kiszemelt tárgyat. Ennek ellenére, mindenkinek őszintén ajánlom a NEGATÍV LICITET így Karácsony közeledtével, hiszen jóval kedvezőbb áron juthatunk értékes, praktikus,ajándékozható tárgyakhoz. Mindenkinek sok sikert kívánok!!!
Heinrichné Katika Abádszalók


Családunk a Family Business kínálatát valóban családi üzletnek tekinti. A bevált termékek használata évek óta természetes része háztartásunknak, de az utóbbi évek újításait is nagy érdeklődéssel fi gyeljük és kipróbáljuk.
Az egyik ilyen -első hallásra- meghökkentő dolog a NEGATÍV LICIT.
Mindjárt az elején megvettük az 50 kupont, és családi programmá vált, hogy fi gyeljük a licitre föltett tárgyakat, és ha éppen szerette volna leütni valaki, akkor együtt izgultunk a sikerért (és a szerencséért). A jó kis játéknak végül a szórakozáson túl komoly haszna is lett: 4 darab kiváló minőségű terméket nyertünk el úgy, hogy 6000 Ft-ot megtakarítottunk.
A kuponjaink felét sem játszottuk el, és majdnem minden családtagnak volt sikerélménye! Bátran ajánlom mindazoknak, akik kedvükre való műszaki tárgyat, konyhai kelléket vagy egyéb terméket találnak az oldalon!
Siposné Eszter


Nagyon örültünk mikor a negatív licit megjelent a Family Business palettáján!
Több olyan termék került fel melyekhez olcsóbban vagy sokkal olcsóbban juthattunk. Akár ajándékozásról vagy éppen saját használatra licitáltunk az adott termékre.
Igazán csak jót tudunk mondani! Nagy fi gyelemmel kísérjük az újonnan feltett termékeket. Ha kérésünk lehetne több háztartási és egészség megőrző terméket szeretnénk.Hajrá negatív licit! Sok sikert mindenkinek! Aki még nem tudja, hogy milyen, annak szívből tudjuk ajánlani, ne hagyja ki! Meg tudjátok 5000 Ft, viszont 25 pont is jár érte! Sok szeretettel a győri csapat tagjai, akik már rendszeresen használják a negatív licitet: Grécziné Erzsi Kapuvár, Rozsicsné Bella Győr és Némethné Zsuzsi Győr


NEGATÍV LICIT IGEN !!! ENYÉM LETT AZ EDÉN KÉSZLET !!! NAGYON IZGALMAS VOLT , DE SIKERÜLT MEG NYERNI !!! VAN UGYE KUPONOD ?? MERT MÁR VAN MEGINT MIRE LICITÁLNI ! SZUPER !!

Németh Istvánné, Győr


Belépés / Regisztráció

A rendeléshez és kedvezményekhez kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon ingyenesen!

Regisztráció

Terméktapasztalat

Szuper termékünk a Digitális infra homlokhőmérőnk. Amióta ez a termék létezik jóval kevesebb a stressz egy lázas megbetegedés esetén. Azelőtt a lázmérés 2-3 percig tartott, közben a gyerek éjjel felébredt, sírt, vagy olyan is előfordult, hogy a fáradtságtól hajnal felé, mi aludtunk bele a lázmérésbe. Most ez 5 másodperc alatt elvégezhető, úgy, hogy a gyerek fel sem ébred. Nagyon kényelmes, gyors megoldás.

Ardelean Tiberiu, Gyergyószentmiklós

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

Mobilisan akció!

2024. 06. 29.

Hír kép

3db 15% kedvezménnyel

Részletek itt!

Zárva leszünk!

2024. 06. 27.

Hír kép

 

 

Részletek itt!

50 pontonként 1.000 Ft-os utalvány!

2024. 06. 01.

Hír kép

Részletek itt!

© 2024 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu