Kedves Vásárlóink!

Fél évvel ezelőtt elindítottuk új webáruházunkat Market7 néven. Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

Kattintson ide és nézze meg most.

1doboz

Csereként bármilyen csapra szerelhető aktív szenes víztisztító készüléket beszámítunk!

A cserekészülék csak a készüléket tartalmazza, a váltócsapot és az összekötő csövet nem.

Ára:

41275 ft

A készülék, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével kiszűri a klórt, klórszármazékokat, szerves anyagokat, íz- és szagrontó anyagokat, gyógyszermaradványokat, biokémiai vegyületeket stb.

15 éve bevált technológia + legújabb kutatási eredmények együtt!

A víz vitalizálására két bio anyagot, valamint mágnest használunk.

Alkáli kerámia golyók:
- Enyhén lúgosítja a vizet,
- FIR kibocsátás: 92,6 %.

Turmalin kristályos kerámia golyók:
- FIR kibocsátás 92,4%.
- Negatív ion kibocsátás 742 ea/cm³.

A két anyag együttes hatásai:
- Könnyebb oxigén felvétel, hatékonyabb méregtelenítés.
- Javul a vérkeringés (FIR hatás, kisebb klaszter méret).
- Fokozódik a szervezet vízmegtartó hatása.
- Véd a szabadgyökök ellen (erősíti az immunrendszert).
- Segít a test salaktalanításában.

A mágnes hatására:
- A sejtek energia szintje megemelkedik.
- Sokoldalúan javítja a sejtek állapotát, gyengéden méregtele-nít.
- A test folyadék rendszerét rendezett szerkezetűvé teszi, HIDRATÁL.
- Megakadályozza a lerakódásokat és segít azokat megszüntetni (érfalak, vesekő, nyálkő, stb.).
- Javítja a véredények és a bőr rugalmasságát.

A berendezés min. 15000 liter víz megszűrésére alkalmas!

Nem távolítja el a vízben található ásványi anyagokat, valamint nem alkalmas a nitrát, nitrit és az arzén kiszűrésére!

Berendezésünk a legősibb víztisztítási eljárásokat és a legújabb kutatási eredményeket is hasznosítja. A víz tisztítását ezüsttel impregnált aktív szénnel éri el. A faszenet – az aktív szén ősét - és az ezüstöt már az ókorban is használták a víz fertőtlenítésére, tisztítására. Az aktív szén óriási felületén sokféle vegyületet, kemikáliát és szennyeződést képes megkötni, adszorbeálni. Ilyenek pl. – a teljesség igénye nélkül – a klór, a klórszármazékok (halogénezett metánszármazékok), szerves anyagok, mosószerek, oldószerek, biokémiai vegyületek, fehérítőszerek, rovarriasztók, kőolaj, íz- és szagrontó anyagok, növényvédő szerek nagy része. Az ezüst az esetlegesen előforduló baktériumok szaporodását és fejlődését akadályozza meg.

                A csapvízben található ásványi anyagokat, nyomelemeket változatlan formában az ivóvízben hagyja a készülék. Így „szabványos” vizet állít elő ebből a szempontból. Környezetbarát és takarékos módszert képvisel, hiszen használata során minden csepp vizet hasznosít. Nem igényel elektromos áramot a működéséhez.
            Első lépésként egy előszűrő segítségével megszabadítja a vizet a lebegő szennyeződésektől (homok, rozsdaszemcsék, stb.). Ezt követi a kitűnő minőségű aktív szén közreműködésével a fertőtlenítő szertől, annak származékaitól és az egyéb előforduló vegyületektől való mentesítés. Ezen vegyületek és anyagok mennyiségét jelentősen csökkenti. Majd a tisztítási fokozat utolsó lépéseként még egy utószűrőt is beiktattunk.
            A készülék másik feladata a víz „éltető erejének” a visszaállítása, regenerálása a víz természetes fizikai szerkezetének helyrehozása.
 

 

            A vízmolekulák sajátos felépítése teszi lehetővé, hogy információt tudjanak felvenni, tárolni és továbbadni. Így az életet támogató, illetve az ezzel ellentétes információk és anyagok, energiák is nyomot hagynak a vízben. Ezeket pedig – mivel testünk nagy része vízből áll - az elfogyasztott vízzel mi is megkapjuk. A természetben tett körforgása során a víz sok „jó benyomást” nyer. Köveken, csobogókon, zuhatagokon keresztül halad, így feltöltődik mozgási energiával és oxigénnel dúsul. A Nap infravörös sugarai („FIR”), a Föld mágneses ereje is jótékonyan hat a víz szerkezetére, energiájára. Ha az egészséges, tiszta környezetből érkező víz cseppjeit lefagyasztjuk és megvizsgáljuk, gyönyörű kristályos alakzatokat találunk. Ha a szennyezett, vagy a sötét vízvezetékeken, szelepeken átgyötört, klórral kezelt vizet nézzük meg ilyen módon, akkor zavaros, szerkezet nélküli képet kapunk. A világhírű Dr. Masaru Emotó szavaival: „A forrásvíz lélegzetelállítóan szép, harmonikus, törékeny hatszögeket alkotott, míg a duzzasztógátak vagy a folyók alsó szakaszának vizében alig akadtak tökéletes, befejezett kristályok. A legrosszabb képet mégis a klórozott ivóvíz mutatta.”

 

            Készülékünkben két bio anyagot és egy speciális mágnest használunk a víz egészséges szerkezetének és az éltető információinak a helyreállítására. A bio anyagokat különböző típusú kerámiák és ásványi oxidok felhasználásával fejlesztették ki e célra. Két félét is alkalmaztunk a készülékben:
Lúgosító kerámia golyók:
- „FIR” kibocsátás 92,6%
Turmalinos kerámia golyók:
- „FIR” kibocsátás 92,4%
- Negatív ion kibocsátás 742 ea/cm³
A „FIR”-t (távoli infravörös sugár) a napsugárzásból nyerhetjük, az egyik legjelentősebb energiaforrásunkat képezi. Ezeket „biogenetikus”, azaz gyógyító infravörös sugaraknak nevezzük. Kiterjedt vizsgálatok igazolták jótékony hatását az emberi testre. A vízmolekulák rezgési energiáját meg tudják emelni és a 12-20 molekulából álló vízklaszterek kisebbekre esnek szét. Ez több szempontból is hasznos a szervezet számára.
 

 

A két bio anyag hatása a szervezetre:

 

- a sejtek anyagcseréje felgyorsul (könnyebb a tápanyag és oxigénfelvétel, hatékonyabb a méregtelenítés),
- tágulnak az erek, javul a vérkeringés („FIR”-hatás: kisebb klaszterméret és a hőhatás miatt),
- fokozódik a test vízmegtartó képessége (hidratáció), ezzel rugalmasabbá, fiatalabbá teszi a szervezetet (bőr, izmok, ízületek stb.),
- erősíti az immunrendszert, véd a szabadgyökök ellen (szabad elektronok),
- lúgos irányba tolódik a vér és a sejtek pH-ja, segít a test savtalanításában, így hozzájárul egészségünk megőrzéséhez.
 
Mágneskezelés: Hatására a víz polarizálódik, molekula szerkezete átépül, dúsul elektronokban, enyhén lúgosabbá válik, csökken a felületi feszültsége, stb.
- A mágneses mező energiája megemeli a sejtek energiaszintjét.
- Sokoldalúan javítja a sejtek állapotát, anyagcseréjét, gyengéden méregtelenít.
- A test folyadékrendszerét rendezett szerkezetűvé teszi, hidratál.
- Megakadályozza a lerakódásokat és segít azokat megszüntetni (érfalak, vesekő, nyálkő stb.).
- Javítja a véredények és a bőr rugalmasságát.
- Lúgosít, segít a szabad gyökök közömbösítésében.
Mindezen hatások összeadódva támogatják testi, szellemi egészségünket, jólétünket.
A fenti információk a készülék összetevőire vonatkoznak. A berendezés nem szolgál gyógyító célokat, nem kezel betegségeket.
 
 
Tegyünk egy kis számvetést („Mennyi az annyi?”)
Vessünk egy pillantást arra is, hogy az egészségügyi és környezetvédelmi szempontok mellett, milyen gazdaságossági előnyöket nyerhetünk a készülék használatával.
            Számoljunk egy négytagú családdal, ahol mindenki megiszik 2 liter vizet fejenként. Ha 50 Ft-os literenkénti ásványvíz árral számolunk, akkor ez napi 400 Ft költség. Ez évi 146 ezer Ft, két évre vonatkoztatva pedig 292 ezer Ft.
            A készüléket két évig ajánljuk használni ivásra, főzésre, házi kedvenceink itatására, növényeink locsolására. A 15 ezer liter kapacitást úgy tudjuk kihasználni két év alatt, ha napi 20 liter vizet tisztítunk és vitalizálunk vele. Ha a víztisztítás költségét nézzük, akkor literenként kb. 2 forintba kerül. A megtakarításunk két évre vetítve kb. 260 ezer Ft. Jó érzés tölt el bennünket azzal kapcsolatban is, hogy készülékünk környezetbarát, takarékos.
            Ha az ásványvíz mellett döntünk, akkor két év alatt 3650 db PET palackot „termelünk”.
Miért igyunk vizet?
A földi élet szülőanyja és éltetője, legféltettebb közös kincsünk a víz. Bolygónk felszínének és testünknek is közel kétharmada vízből áll. Vannak olyan szerveink, amelyek ennél is több vizet tartalmaznak (pl. a szemünk, a vérünk és az agyunk).
            Már 4-5%-os vízveszteség is 20-30%-os teljesítménycsökkenéshez vezet fizikailag és szellemileg egyaránt.
Dr. F. Batmanghelidj, a világhírű orvos, kutató szerint hétköznapjainkban elfeledkezünk a víz jelentőségéről.
 

 

„… hogyan lehetséges az, hogy ennyire tudatlanok voltunk a víz egészségünkre vonatkozó fontosságát illetően, hogy az emberek egészen a halál pillanatáig szenvedik a hiányát?”                  Dr. F. Batmanghelidj

 

 
 

 

Nézete szerint a legtöbb betegségünk oka egyszerűen az, hogy nem iszunk elegendő vizet és, hogy semmi sem tud minket olyan hatásosan meggyógyítani, mint a víz. Az ő szavait idézve: „A krónikus vízhiány az oka legtöbb testi betegségünknek.”

 

Hogy miért állítja ezt? Mert a víz:
- Anyagot, energiát, információt vesz fel a környezetéből, eltárolja és továbbítja a sejtekhez.
- Oldja a testünkben levő szervetlen és szerves anyagokat.
- Aktív reagens (biofizikai és biokémiai folyamatok: anyagcsere, emésztés, légzés, kiválasztás, hormonális működés, idegingerület átvitel, gondolkozás stb.).
- Keringési rendszerünk alapja (vér-nyirok).
- Méregtelenítéskor oldja, hígítja, elszállítja és közömbösíti a salakanyagokat, káros mikroorganizmusokat. Támogatja munkájában a tüdőt, a vesét, a vastagbelet, a bőrt és a májat.
- Elengedhetetlen az izmok, csontok, inak, és ízületek rugalmassá tételében, működésében.
- Nedvesen tartja légzőrendszerünket, ezzel védetté teszi a nyálkahártyákat a betolakodó mikroorganizmusok ellen és lehetővé teszi az oxigén és szén-dioxid cserét.
- Bőrünk, hajunk, körmünk szépítőszere, belső kozmetikum.
- Hő szabályozó: párologtatás, izzadás, hőelvezetés
- Karcsúsít, elősegíti a zsírszövetek lebomlását, enyhíti az éhségérzetet.
- Támogatja az emésztést (enyhíti a gyomorfekély, a vastagbél gyulladás tüneteit, csökkenti a puffadást és a székrekedést).
- Erősíti az immunrendszert, segít allergia és asztma esetén is.
- Enyhíti a fájdalmakat (fej, nyak, hát, reuma, fogak, stb.).
- A test elsavasodásának legjobb ellenszere, segít eltüntetni a cellulitiszt.
- A gondolkodási folyamat alapja: segíti az információáramlást, javítja a koncentráló képességet és a memóriát. Tanulásnál, stresszoldásnál elengedhetetlen.
- Hangulatjavító.
- Felfrissít, fiatalít, kívül-belül.
 

Naponta – vízfogyasztástól függően – 2,5-3,5 liter vizet veszít szervezetünk (párolgás, kilégzés, széklet, vizelet).
E veszteséget pótolnunk kell ahhoz, hogy testünk egészségesen tudjon szolgálni bennünket.

 

Belépés / Regisztráció

A rendeléshez és kedvezményekhez kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon ingyenesen!

Regisztráció

Terméktapasztalat

Már vettem legalább 10 jégbalzsamot akinek először megpróbálta bekenni kezét vagy megvolt fázva nem hitte el milyen gyógyító hatása van. Mi is a férjemmel rendszeresen használjuk, nem bántam meg, hogy megismertem a terméket. Köszönöm a FB-nek!!!

Terényi Piroska

Tovább a termékhez

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

50 pontonként 1.000 Ft-os utalvány!

2024. 06. 01.

Hír kép

Részletek itt!

Májusi Akció

2024. 04. 25.

Hír kép

AKCIÓ!      májusban -10 % kedvezménnyel kaphatók         2022.05.01-30-ig

 

Részletek itt!

Nyitvatartás

2024. 03. 20.

Hír kép

Részletek itt!

© 2024 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu