ÚJ ÉRDEKLŐDŐKNEK

Ismerje meg a Family Business készpénzt érő előnycsomagját, avagy takarítsa meg egy családi nyaralás árát!

Bemutatkozó oldal
Online regisztráció

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

Mobilisan akció!

2024. 06. 29.

Hír kép

3db 15% kedvezménnyel

Részletek itt!

Zárva leszünk!

2024. 06. 27.

Hír kép

 

 

Részletek itt!

50 pontonként 1.000 Ft-os utalvány!

2024. 06. 01.

Hír kép

Részletek itt!

Family Business

Letöltheti pdf formátumban, kattintson ide.

 

A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos vásárlói / fogyasztói vagy üzletrendszer, amely 2001 elején alakult. Cégünk kiváló minőségű és kedvező árfekvésű (magyar) termékeivel és szolgáltatásaival a családok széles körű igényeit igyekszik kielégíteni.

A hálózatunkhoz történő csatlakozás az Ön és családja számára is számos előnnyel járhat: nagykereskedelmi áron vásárolhatja meg a termékeket, veheti igénybe a szolgáltatásainkat, sőt egy különleges vállalkozásba is foghat.

• Ingyenes regisztráció
• Megelégedettségi garancia,
• Akár több, mint 30%-os megtakarítás minden egyes vásárlásnál,
• Több száz minőségi magyar termék,
• Gyógyszerminőségű étrend-kiegészítők,
• A taggá válással, tetszőlegesen személyre szabható saját FB webiroda, webáruház.
• Magyar tulajdonosok,
• Passzív jövedelem több forrásból,
• Magyar fejlesztésű termékek
• Versenyképes árak

 

Fontosnak tartjuk, hogy
• a Family Business termékek többségében magyar gyártmányúak, kiváló minőségűek, kedvező árúak, egy családi háztartás szükségleteihez igazodnak,
• szolgáltatásaink (üdülés, ingyen mobil telefonálás családon belül) minden család számára vonzóak, és a mintegy 1.000 elfogadóhelyes vásárlói klubbal is jelentős megtakarítás érhető el,
• a Family Business kiegészítő jövedelemforrást biztosít a család számára, amely komoly üzleti vállalkozássá fejleszthető, tőkebefektetés és anyagi kockázat nélkül,
• rendezvényeink (pl. nyári családi tábor, Family Bál) az egész családot várják.


MARKET7 - A Family Business webáruháza.

www.market7.hu


KOMPENZÁICÓS TERV - Önnel együttműködve szeretnénk a piac meghatározó szereplőjévé fejlődni. Jövőképünk egyértelmű: a világ vezető értékesítési vállalatává kívánunk válni azáltal, hogy több jövedelmet biztosítunk Üzletépítőink számára, mint bármely más vállalat. Azonnali prémium jövedelmet nyújtunk az üzleti partnereknek. Nálunk mindig a maximális jutalék kerül kiszámításra. Kimagasló és végtelen bónuszt biztosítunk Üzletépítőink számára.

Hálózatunkban több helyről jön a jutalék:
A Family Business kiegészítő jövedelemforrást biztosít a család számára, amely komoly üzleti vállalkozássá fejleszthető, tőkebefektetés és anyagi kockázat nélkül.

1. Árrés:
Az Üzletépítők jelentős 30% kedvezménnyel vásárolhatják meg a cég termékeit, majd kiskereskedelmi áron értékesíthetik azokat a fogyasztók felé. A Cég minden termékre javasolt kiskereskedelmi árat állít fel. Minden Üzletépítő független vállalkozó, így szabadon megállapíthatja saját kiskereskedelmi árait.

2. Közvetlen tagok után:
Szponzoráljon Üzletépítőket és Vásárlókat és jutalékot kap szintjének forgalma után. Az FB minden termékhez egy pontértéket rendelt Ön, valamint az Önhöz tartozó Üzletépítők és vásárlók össszes vásárlósából jutalékot kap.

flowers for wedding

3. Közvetett tagok után végtelen mélységig:
Az Ön által felépített hálózatban végtelen mélységig jogosult hálózati jutalékra, nincs semmilyen korlátozás, mindig a legmagasabb jutalék kerül kiszámításra.

4. KlikkVilág:
Részesülhet a KlikkVilág által biztosított partnerprogramokból.

5. Biztosítások:
Minden tagnak lehetősége van vagyon-, életbiztosításokat kötni, megtakaítani, illetve a hozamokból részesülni.

bandas fitness world Ahhoz, hogy egy Üzletépítő jelentős jutalékra tegyen szert, időre, erőfeszítésekre és elkötelezettségre van szükség. Csak a teljesítményt tudjuk jutalmazni. Már az első hónapban is kegészítheti a “konyhapénzt”, azonnali jövedelemhez juthat, hiszen a pontértékeken felül 30% árrés illeti meg a kiskereskedelmi értékesítések után.

12 pozíció van 3% - 36%-os visszatérítésig.

A rendszerünk egyszerű és nagyon jövedelmező, havi teljesítményelszámolás van, ami teljes mértékben igazodik a kínálatunkhoz, ez azt jelenti, hogy minden hónapban a nulláról indul az adott havi teljesítmény elszámolása. Mivel a termékeink nagy része napi fogyasztási cikk, így ez a típusú elszámolási rendszer a legoptimálisabb.

Mindig a maximális jutalék kerül kiszámításra, végtelen mélységben és szélességben az egész hálózat forgalma után!

Jutalékot és bónuszokat csak az aktív üzletépítők kaphatnak.
Az aktivitás feltétele a kompenzációs tervben elért teljesítmény alapján került meghatározásra. Az első három szinten (3% - 9%) az aktivitás feltétele a havi 25 pontos vásárlás.

12%-tól az aktivitás feltétele havi 100 pontos vásárlást jelent. Figyelembe véve a kiskereskedelmi értékesítést és a több száz termékből álló termékskálát ez egyetlen családnak sem jelenthet gondot.

Az elért teljesítmények után jutalomakkal díjazzuk a kiemelkedő teljesítményt nyújtó hálózatépítőket.

A keresetek felső szintje nics meghatározva, minden a teljesítménytől függ.

A táblázatban látható, hogy a 12%-tól a különböző szintekhez milyen elvárható jövedelem társul, az igazi üzletépítés ettől a szinttől indul.

POZÍCIÓK ÉS VÁRHATÓ JUTALÉKOK a havi nullázódó pontrendszerben

Pozíció Ponthatár % Várható havi bruttó jutalék
4. pozíció 2.500 pont 12% 50.800 Ft
5. pozíció 5.000 pont 15% 101.600 Ft
6. pozíció 9.000 pont 18% 190.500 Ft
7. pozíció 15.000 pont 21% 317.500 Ft
8. pozíció 25.000 pont 24% 635.000 Ft
9. pozíció 40.000 pont 27% 889.000 Ft
10. pozíció 65.000 pont 30% 1.270.000 Ft
11. pozíció 100.000 pont 33% 2.159.000 Ft
12. pozíció 150.000 pont 36% 3.175.000 Ft


A legfelső 12. pozíciót azaz a 36%-os szintet elért csoportok után jogdíjra leszünk jogosultak, nem csak a saját, hanem az egész vállalkozás forgalma után.

A ponthatár a szükséges havi csoportpontot jelenti az adott szint eléréséhez.

Nincs korlátozás sem mélységben, sem szélességben!

A forgalom a szélességből érkezik, de a stabilitást a hálózat mélysége adja meg.

A várható havi nettó jutalékot nagy mértékben befolyásolja a hálózati struktúra, így ez a várható jutalék lehet több, de kevesebb is.

Bővebb információért keresse meg szponzorát!

 

 


TERMÉKEK - Jelenleg több, mint 300 minőségi terméket forgalmazunk, ezek több, mint 90%-a magyar termék, webáruházainkban ezeken kívül több, mint 1.000 db érhető el.

Magyarország és a Régió jövője fontos a számunkra, hisszük, hogy akkor lesznek jobbak a körülményeink ha növekedik a termelés mind bel- és külföldre és szolgáltatásainkat is többen fogják igénybe venni. Éppen ezért támogatjuk a magyar feltalálókat, több termékük is megtalálható a kínálatunkban, köztük Géniusz díjas termékek is.

Étrend-kiegészítők
Ma már elengedhetetlen az egészség megtartásához a minőségi étrend-kiegészítők fogyasztása. A betegségek nagy része valamilyen hiánybetegség, ez a rossz táplálkozási szokásainkra vezethető vissza. A táplálkozásunkkal nem mindig tudjuk fedezni szervezetünk vitaminszükségletét.

Tudta például, hogy 1.000 mg c-vitaminhoz 2,5 kg citromot vagy 10 kg meggyet kellene megenni?

Sajnos a legtöbb esetben hasonló az arány. Az sem mindegy milyen minőségű, milyen eredetű étrend-kiegészítőt fogyasztunk, a Family Business étrend-kiegészítői gyógyszer minőségűek és Magyarországon készülnek.

CENTRÁL tabletta - a jó közérzetért
CORVISAN tabletta - az egészséges szívért
FEMENOSAN tabletta - az egészséges változókorért
OSTEOSAN tabletta - az egészséges csontokért
FORMOSAN tabletta - az egészséges és szép alakért
MOBILISAN kapszula - az egészséges mozgásért
OPTOSAN kapszula – a szem egészségéért
PUROSAN kapszula – a méregtelenítésért
C-VITAMIN 500 mg „R” tabletta – az immunrendszerért
SPIRUVERA kapszula - teljesítmény fokozására
COGNIT B12 kapszula - a jó memóriáért

Munkanapokon a 14.00-ig beérkező megrendeléseket a következő munkanapon szállítjuk ki, a megadott kézbesítési címre a GLS futárszolgálattal.

Egy csomagban(egy kézbesítési címre) több tag (több kódszámra) is rendelhet, így könnyebben elérhető a 15.000 Ft-os határ, azaz az ingyenes csomagküldés. Romániába és Szlovákiába 2 munkanapon belül szállítjuk ki a megrendeléseket, Európa többi országába egyedi szállítási díj alapján szállítunk.

 

A Mini Szanatórium díjnyertes magyar találmány, eredményesen alkalmazható szénanátha, légúti allergia, hörghurut, orrdugulás és az asztma gyógyítására. A Mini Szanatórium egy magyar feltaláló, Kiss Lukács egyedülálló találmánya, amelyet számos elismeréssel jutalmazták.

A készülék csak természetes anyagokat tartalmaz, mellékhatása nincs, más betegségekre kiírt gyógyszerekkel együtt is alkalmazható. Rengetegen használják megelégedetten a terméket.

 

 

Betyár fűszerolajcsalád
A Betyár fűszerolajok speciális eljárással készülnek a fűszernövényekből, mely során az eredeti növényi íz és aroma, a vitaminok és nyomelemek maradéktalanul megmaradnak. A Betyár fűszerolajok a hagyományos fűszerekhez képest lényegesen magasabb íz, szín és élvezeti értékekkel rendelkeznek.

20 g folyékony fűszer kb. 500-550 g hagyományos fűszerrel egyenértékű! 1 tál ételbe ízlés és igény szerint 2-5 csepp fűszerolaj adagolása ideális. Nem tartalmaznak az egészségre ártalmas mikroorganizmusokat, mesterséges anyagokat, tartósítószereket. Hidegsajtolási eljárással készülnek.

A csomag feladásakor a megrendelő e-mailben megkapja a csomagszámot, amivel nyomon követheti a csomag útját az ajtajáig. Fizetni lehet utánvéttel a termékek átvételekor, illetve lehetőség van előre utalással is rendezni. Ez a kiadvány csak ízelítő, termékeink teljes kínálatát megtalálja az áruházban.

Takarítás
Mire lehet a szükség a mindennapi takarítás vagy egy nagytakarítás során?
Kíváncsi, hogyan fér bele 6 kg mosópor hatóanyaga egy 1 kg-os dobozba?
Érdekli, hogyan fertőtleníthet bárhol a lakásban?
Unja már az órákig tartó vasalást?

A végtelenségig sorolhatnám a kérdéseket. A lényeg, hogy több tucat minőségi termék közül választhat. Keresse fel szponzorát és nézzék meg együtt a termékkatalógust vagy böngésszen a honlapunkon!

Testápolás - Family Natural
A Family Natural termékek kiváló minőségű természetes bőrbarát alapanyagokból készülnek pálmaolajjal. Nem tartalmaznak SLS-t: ami egy rendkívül veszélyes vegyület.

A Family Natural termékcsalád tagjai:
Csalános sampon - zsíros, korpás, festett, erősen igénybe vett hajra.
Kamillás sampon - száraz, normál hajra.
Díva és Dock tusfürdő - fiatalos illatokkal, bőrbarát összetevői segítenek megőrizni a bőr puhaságát és rugalmasságát, megőrzi a bőr természetes Ph-ját. Elősegíti a bőr és hámregenerációt.
Baba fürdető, Baba sampon - hatékonyan távolítják el a szenenyeződéseket, ugyanakkor megakadályozzák a baba bőrének kiszáradását.

 


SZOLGÁLTATÁSOK - Szolgáltatásaink igen szerte ágazóak. Legyen szó biztosítási védelemről vagy törzsvásárlói rendszerről. Mindenki a megtalálja a hozzáillőt.

EDC A törzsvásárlói rendszer alapjaiban egy nagyon okos találmány, leírom a rövid lényegét, hogy mindenki számára érthető legyen.
A kereskedők célja, hogy minél több vevője legyen, ezzel minél magasabb, stabilabb, tartós profi tot érjen el. A törzsvásárlói rendszerek azt teszik lehetővé, hogy kereskedők kedvezményt adjanak tagjai, a vásárlók számára. Ezzel a kereskedő azt éri el, hogy a rendszer tagjai hozzá mennek vásárolni és nem a konkurenciához, a vásárló pedig a kedvezménynek örül.

A Family Business tagjai igénybe vehetik az Euro Discount Club (továbbiakban EDC) adta lehetőségeket is. Az FB tagkártya egyben EDC kártya is, ezzel a kártyával több ezer elfogadóhelyen kedvezményesen vásárolhat így azonnal spórolhat akár több ezer forintot is. Az EDC - a CardSolutions Group tagjaként - Magyarország legnagyobb létszámú törzsvásárlói rendszere, mely országosan több ezer elfogadóhelyen - átlagosan 11,4% - azonnali kedvezményt biztosít az élet minden
területén mindazoknak, akik rendelkeznek érvényes plasztikkártyával. Taglétszámuk ma már 700.000 fő, így óriási vásárlóerőt biztosítanak.

BIZTOSÍTÁSOK Kapcsolatban állunk a legnagyobb biztosítókkal, segítünk eligazodni a biztosítási termékek útvesztőjéban.
Kötelező Gépjármű Felelősségbiztosítás, Casco, Utasbiztosítás, Lakásbiztosítás, egyszerűen online megkötheti, mint bárhol máshol, de van egy óriási különbség: pontérték jár minden egyes díjfizetés után!

 

Hazánkban nagyon kényes a nyugdíj kérdése, mindenki hallgat róla, éppen ezért foglalkozunk hosszú távú megtakarítási lehetőségekkel is.

„… Már évtizedek óta tudjuk, hogy ez egy nagyon válságos időpont, és ha valami nem történik, akkor a nyugdíjrendszer összeomlik. Erre politikusaink egy nagyon szellemes megoldást találtak ki. Még 1997-ben meghozták a törvényt (a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény) ami drasztikusan változtatja a nyugdíjak összegét 2013 január elsejétől. 15 évre előre! Így senkinek sincs oka tiltakozni, hiszen már réges-rég tudhatta előre mi vár
rá! …” Dr. Tóth András /Út a csirkefarháthoz/

Minden szolgáltatásunk egy lehetőség.

Rendkívül kedvezményes mobil kommunikációs szolgáltatásunk iránt egyre nagyobb az érdeklődés. Éppen ez indokolja, hogy összefoglaljuk a feltételeit annak, hogy hogyan lehet hozzájutni ehhez
a lehetőséghez.

 

Melyek az előfizetés előnyei?
• Alacsony havi előfi zetési díj, amely 100%-ban lebeszélhető.
• Rendkívül kedvező percdíjak.
• És ami a legfontosabb: azok a Family Business tagok, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást, nulla forintért hívhatják egymást, mégpedig csúcsidőtől függetlenül, azaz éjjel-nappal, bármikor!

Könnyebb szponzorálás – csak a telefonért is megéri! Vállalkozásoknak is!
A használati jogosultság miatt tervezhető a havi forgalom. A részleteket kérdezze a szponzorától vagy megtalálja a weboldalon is.

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS A Family Business a General Logistics System (GLS) csomagküldő céggel szállíttatja ki a megrendelt termékeket. A küldemény ellenértékét a szállítással egy időben, a futárnak kell átadni. A munkanapokon 14:00 óráig leadott megrendeléseket Magyaroszágon és Szlovákiában a következő munkanapon, Romániába 2-3 munkanapon belül szállítjuk ki.

 


REGISZTRÁCIÓ - Nincs regisztrációs díj! Nincs meghosszabbítási díj! Örökös tagság - a hálózat az Öné!

Három lehetséges módon csatlakozhat a rendszerünkhöz, válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt:

1. ÜzletVezetői regisztráció
100 pontos Regisztráció: Regisztráció: ingyenes; 100 pontos vásárlás a legkedvezőbb ÜzletVezetői áron. Önnek 100 pontértékben, vagyis körülbelül 20.000 - 25.000 Ft értékben kell termékeket rendelnie, internetes rendeléskor a kosarában mindig látja éppen hol tart, persze a vásárlása meg is haladhatja a 100 pontot.

2. Törzsvásárlói regisztráció
A regisztráció ingyenes, egy termék megvásárlása (ez 15%-os áron történik), vagy szolgáltatás igénybevétele 100 pontértékig. Ez a 15%-os ár 100.000 forintig tart, utána automatikusan a legkedvezőbb ár lép életbe (ÜV ár). Ha a belépés hónapjában az új tag eléri a 100 pontot (többszöri vásárlással 15%-on) és ezt jelzi az Fb központjának akkor a következő hónaptól már a legkedvezőbb áron azaz ÜzletVezetői áron vásárolhat. A fenti reigsztrációs módozatoknál a jogosultságok teljesen egyformák, nem kell előre eldönteni semmit, nincs kockázat. Ingyenesen jár a webiroda! Mindkét fél jogosult hálózatépítésre, képzéseken való részvételre, a különbség az Üzletvezetői Szint elérésének gyorsaságában és belépési csomag tartalmában van. Természetesen előnyösebb a 100 ponotos regisztrációt választani.

3. Vásárlói Regisztráció
Szintén ingyenes, vásárlási kötelezettség nélkül. Abban az esetben, ha valaki még nem kötelezte el magát, de szeretne kipróbálni néhány terméket, lehetőség van Vásárlói regisztrációra. Ilyenkor a Vásárló eladási áron rendeli meg a terméket, a pont 100 %-ban, az árrés 50%-ban a szponzort illeti meg.

Jelentkezését leadhatja:
• Regisztrációs lapon írásban (szponzor közreműködésével)
• Online regisztráció (www.family-business.hu vagy www.klikkvilag.hu)
A regisztrációs lap letölthető a virtuális irodából, az Általános Szerződési Feltételek itt megtekinthető.

Gyakran ismételt kérdéseket - válaszokat itt olvashatja.

 

Önnel együttműködve szeretnénk a piac meghatározó szereplőjévé fejlődni.

Jövőképünk egyértelmű: a világ vezető értékesítési vállalatává kívánunk válni azáltal, hogy több jövedelmet biztosítunk Üzletépítőink számára, mint bármely más vállalat.

Azonnali prémium jövedelmet nyújtunk az üzleti partnereknek.

Nálunk mindig a maximális jutalék kerül kiszámításra.

Kimagasló és végtelen bónuszt biztosítunk Üzletépítőink számára.

 

Terméktapasztalat

Fürdés előtt egy fél órával a FB-ben kapható párologtató kályha vizébe aromaterápiás Solitentes tusfürdőt teszek, s így hagyom párologni... Teljesen megnyugtatja a szervezetemet a kellemes illat, amelyet utána a fürdőgőzzel együtt kiengedek a lakásba is. Így nem éri sokkhatás a szervezetemet a lakásban sem a kellemes tusolás vagy fürdés után. Próbáljátok ki ti is...

Bicskei Rolland

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt érheti el.

Webmail

Kiemelt rendezvények

Family Klub - Szerbia

2018. 11. 25.

Family Klub

Időpontok:
Hétfő: 8-10-ig
Péntek: 17-19-ig

Helyszin: 24000 SZABADKA, József Attila u 32.
Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesület Székháza( IME)

További információ, jelentkezés:
Torok Júlia
+381 643 744 731
zstojulia@gmail.com

market7

2019. 08. 08.

Láttad már a market7 webáruházunkat?

Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

www.market7.hu

 

Ünepi nyitvatartás

2019. 12. 16.

2019. December 20-án (pénteken  09-14 óráig) Nyitva tartunk. 

2019. December 23-től 29-ig zárva tartunk.

December 30-án nyitva tartunk 09-17-óráig

2020. » Nyitás: január 2. (9-17 óráig)

Részletek.

© 2024 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu