ÚJ ÉRDEKLŐDŐKNEK

Ismerje meg a Family Business készpénzt érő előnycsomagját, avagy takarítsa meg egy családi nyaralás árát!

Bemutatkozó oldal
Online regisztráció

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

50 pontonként 1.000 Ft-os utalvány!

2024. 06. 01.

Hír kép

Részletek itt!

Májusi Akció

2024. 04. 25.

Hír kép

AKCIÓ!      májusban -10 % kedvezménnyel kaphatók         2022.05.01-30-ig

 

Részletek itt!

Nyitvatartás

2024. 03. 20.

Hír kép

Részletek itt!

Fórum

Gréczi Józsefné
2012.10.28
20:14:53
Köszönjük Józsi a tapasztalatot!Ugye,hogy egy véletlen esemény is hoz olyan tapasztalatot amire nem is gondolunk. Én a nyáron a virágaimat permeteztem TOP-LOC-KOS VÍZZEL ÉS SZÉPEN LEVITTE A LEVÉLTETVEKET.Üdv:Grécziné Erzsi

(Válasz erre: Borcsányi József Ügyvezető )

Borcsányi József Ügyvezető
2012.10.18
16:34:16
Sziasztok mint tudjátok volt egy Family nap zamárdiban. Kicsit nosztalgiáztunk és megbeszéltük ,hogy jövőre is ott lesz a tábor.De igazából nem is ezt akarom elmondani.Dél elött érdekes előadások voltak és eljött az ebédidő.Az ebéd gulyás leves volt és én a kanalamról vissza ejtettem a tányérba egy burgonya darabot. A fehér ingem úgy nézett ki mintha piros pöttyös lenne.Átöltöztem és ennyi. Másnap feleségem benedvesítette azt a részt ahol a pöttyök voltak rányomott egy pumpányit a Top Loc-ból. Kicsit őssze dörzsölte és berakta az ingemet a szennyes kosárba. Két nap múlva mostunk fehéreket beraktuk ugyanúgy a többi ruhával ahogy szoktuk.Mosás után jutott eszembe,hogy milyen volt a fehér ingem ezért megnéztem.Nem volt rajta egy piros pötty sem szép fehér lett.Az én tanúságom ebből az, hogy lehet, hogy nem egyből kell kimosni miután bedörzsöltük a TOP-LOC-kal.Próbáljátok ki.Üdvözlettel Borcsányi József
Vass József András
2012.07.23
21:27:45
Aki ismer, tudja és láthatja is rajtam, hogy igencsak kedvelem a finom ételeket. A feleségem csodálatosan főz, ezért eleinte kicsit félve ajánlottam Neki a Betyár fűszerolajokat, mondván, hogy a tökéleteset nehéz felülmúlni. Most már ott tartunk, hogy gyakorlatilag nem tudunk nélküle élni. A húslevesbe pár csepp borsolaj mellé egy csepp kömény hihetetlen ízt varázsol. A tört burgonyát meg lehet „bolondítani” pár csepp fokhagymaolajjal. Az uborkasalátát kiválóan díszíti és ízesíti a csemege paprika olaj. Karcag, ahol élek a birka pörkölt hazája. Ki sem maradhat a tüzes paprika, ami persze csak „egyszer csíp”. Jó érvágyat kívánok!
All Inclusive Bt
2012.07.23
21:19:23
Sziasztok! Én a Sigfrid-Wasser Gerániumos testápoló-ról kívánok írni, mert rendkívül meggyőző. Hasonlóan a többi Sigfrid krémhez! Sajnos gyakran előfordul, hogy beverem a lábszáramat és mivel öregszem nekem is bevarasodik, még akkor, is, ha csak hozzáér valami. Ezzel a krémmel kenegetve, kb fele idő alatt gyógyul be teljesen. Nagyon aajánlom a használatát erre is. Kovács Gyuri
Ábrahám Lajosné
2012.07.18
12:52:21
Osteosan: Édesanyám aki 78 éves, nagyon sokat fájnak a lábai, nem tudott menni ezért elvittük mindenféle vizsgálatra.Sajnos csontritkulása van, az ízületei is fájnak. A gyógyszerek mellé még gyomor erősítőt is szednie kellett volna. Én az Osteosánt és a Mobilisant kúra szerűen adtam neki. Mondhatom, hogy javult az állapota hiszen pár hét alatt úgy megerősödött, hogy a kerti munkát még helyettem is el akarta végezni. A lakásban eldolgozgat és a nyugdíjas klubba is elsétál. Ezeket a táplálék-kiegészítőket azóta is szedi, a gyógyszereket pedig minimalizálta.
Gréczi Józsefné
2012.07.18
12:50:25
Osteosan: Kedves munkatársam lába sokat fájt és nehéznek is érezte, a lépcsőzés is gondot okozott neki. Elkezdte szedni az Osteosant, azóta megszüntek a panaszai! Azt mondta, hogy semmiért abba nem hagyná. Csak az előírt szünetet tartja be. Másik munkatársam lánya balesetet szenvedett és darabos törése miatt műteni kellett. Az orvos műtét után közölte vele, hogy nagyon ritka a csontszerkezete. Rögtön elkezdte szedni a terméket, hogy gyorsabb legyen a gyógyulása! Ezúton is javulást kívánok neki! ÍGÉREM HA TUDOK EREDMÉNYT A RÖNTGEN UTÁN MEGÍROM. Erzsi
Gréczi Józsefné
2012.07.18
12:49:18
Osteosan: Kedves ismerősöm csontritkulásban szenved és nem akart gyógyszert szedni. Ajánlottam neki a termékünket, három éve szedi kisebb szünetekkel. Télen egy hatalmasat esett, de hála Istennek semmije nem tört el. Az orvos aki megvizsgálta kérdezte is tőle, hogy mit szed? Annyit mondott, hogy szedje tovább amit eddig mert biztosan használ ha semmije nem törött el ekkora esésnél. Én is amióta szedem, nem fájnak a lábaim. Férjemmel is szedetem kúraszerűen, neki mindig görcsölt a lába, de elmúlt. Bátran ajánljátok!!!
Gréczi Józsefné
2012.07.18
12:43:35
Kb: öt hónapja véletlenül találkoztam egy régi ismerősömmel. Rákérdeztem a szüleire hogy vannak és mondta, hogy az édesapja nem nagyon jár elő mert sokat fájnak az ízületei. Már évek óta kerékpárra sem ült. Említettem neki a Mobilisant és rögtön vett is egyet. Kettő hét múlva rákérdeztem mit tapasztalt,használ-e a termék? Örvendezve újságolta, igaz kételkedve fogadta a74 éves bácsi, de szedni kezdte. Azóta a kertet rendezi, füvet nyír, sok olyan dolgot végez amit eddig nem. KETTŐ HÓNAP TELT EL MIKOR ÚJRA KERÉKPÁROZNI IS ELKEZDETT! Azóta is szedi. Ez bizonyítja milyen kiváló termék. Azt azért hozzáteszem az utasítást bekell tartani. Ajánljátok bátran!
Ábrahám Lajosné
2012.07.18
12:40:11
Az instant kávé jótékony hatásáról írtam csak nem jó helyre kattintottam. Folytatva a gondolat menetet, egyre többen váltanak át erre a termékre. Aki gyárban dolgozik, és műszakozik, nagyon praktikusnak tartja mert csak forró vizzel feloldja, fruktizzel ízesítve frissíti fel magát. Mióta ezt issza nem fáj a gyomra sem, nagyon köszönte, hogy ajánlottam neki. Ajánlom másoknak is hiszen nemcsak az élvezeti értéke hanem a gyógyitó hatása is bizonyított.
Balázsi Sándor Egyéni Vállalkozó
2012.07.18
12:36:18
Hogy tartósak? Az igaz (csak a gyártó meg ne hallja). Hogy nem kell gázálarc, mikor a mosás előtt válogatjuk szét? Igaz. Mivel elég sokat dolgozom láncfűrésszel, akár tető anyagot szabok le, akár csak a tűzifát vágom össze, a forgácsot mindig a cipőre, zoknira hordja(nyáron ugye rövid nadrágban dolgozunk). Régebben volt, hogy azt mondta a párom, vagy kiszedem a forgácsot a zokniból, vagy megy a kukába... Na, ezekbe a zoknikba nem akad be annyira a forgács, könnyen lejön. Meg ugye a láb sem bűzlik benne, mint a puma ketrec...
Ábrahám Lajosné
2012.07.18
12:23:44
Az egész család ösztől tavaszig fogyasztja. Felajánlották az infulenza elleni oltást de elhárítottuk. Édesanyámnak is megrendeltem a C-vitamint és a Centrált . Renszeresen szedte, egész télen elkerült bennünket a betegség. Kezdödő torokgyulladásomra a Centrálból dupla adagot szedtem be és két nap után már nem fájt a torkom, amióta kivették a mandulámat a torkom az érzékenyebb. Az biztos, hogy az immunredszer megerősitésében is része van, én nagyon rossz "tabletta evő" vagyok, de ezeket könnyen lenyelem, a C-vitamin pedig kelllemes citrom ízű. A renszeres szedésük mellet a gyógyszert el is hagytam.
Sántha Imréné
2011.06.25
23:12:45
Ez a kávé a mi gyógykávénk.Reggel és délben isszuk férjemmel, no persze a Frukt-izzel édesitve.Nagynénikénk aki túl van a 7o-en és FB-tag nos Ő csak fél adagot mondván spórol ,ám ódákat zeng róla.Jó a gyomránakNeki sem jön fel a sava, mint ahogy nekem sem.A kézitáskámban mindig van néhány zacskónyi,mert ugye csak meleg viz kell hozzá.Köszönjük FB,a többi termékkel együtt .Olyan jó jót mondani és irni is persze.

(Válasz erre: Gréczi Józsefné )

Sántha Imréné
2011.06.25
22:47:28
4 éve nem jártam a Reumatológián pedig előtte gyakori "vendég" voltam.Amig lesz Mobilisan itt nálunk, addig nem is megyek.A Vőnk aki elég szkeptikus az étrendkiegészitőket illetően, nos munkájából kifolyólag rászorult a Mobilisan szedésére,s lám segitett neki!!Aztán egy kedves ismerősömnek szintén sokat javult az állapota a szedése során.Ő azt mondta áldjon meg az Isten Joli hogy segitettél.Mondom neki Bérczi Doktort áldja meg, mert Ő alkotta meg ezt a csodát.

(Válasz erre: Sebestyén Margit )

Terényi Piroska
2011.06.23
14:21:09
Sziasztok,már irtam terméktapasztalatot de mindig megtalálom az ujjabb terméket ,ami ijenkor 30 fok melegben is a ruháim amikor megszáradtak jó puhák, a Netti Vizlágyitó-nak köszönhetek és a szponzoromnak Torok Juliának mert tőle kaptam a terméket ajánlom mindenkinek aki még nem mosott vele,és a FB-nek is köszönöm.
Sztupinszky Zsolt
2011.04.06
10:11:40
Sziasztok! Ez az energiaital ez CSÚCS!!!!!
Győri Márta
2011.03.30
15:08:04
Kedves hölgyek, lányok! Súgni szeretnék: többünk véleménye, hogy a VICTORIA márkanevű combfix nagyon jó minőségű, tartós darab. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Gréczi Józsefné
2011.02.02
11:57:21
Top-Loc-ot már régóta használom, de mindig fedezek fel újabb területet ahol kívánóan alkalmazhatom. Pl.: egy régen nem használt evőeszközkészletem kiakartam dobni, mert semmivel nem tudtam kitisztítani,aztán eszembe jutott a Top- Loc. Mit ne mondjak csodálatosan újjávarázsolta a készletem. De éppen úgy a ruhák fehérítésére is kiváló. Felmosáskor fertőtlenít és szagtalanít. NEM IS TUDJUK milyen kiváló termék van a kezünkben.
Polyák László
2011.02.02
11:54:54
Irénke vagyok. Én már 7 éve használom a Top-Loc-ot és még mindig a kedvenc termékem. Kiváló a fertőtlenítésben a ruhák fehérítésében és a zsíroldásban is. Nincs szúrós szaga nem irritálja a szemet. Polyák Lászlóné
Borcsányi Péter 4-es Fogat Bt.
2011.02.02
11:42:46
Az ilyen történeteket a legjobb olvasni! A legjobb érzés amikor valakinek segíthetsz! Átadjuk ezt az történetet Kiss Lukácsnak, hiszen Ő a feltalálója! Ha hiszel termékekben, lelkes vagy, ilyen hihetetlen tapasztalataid vannak akkor óriási üzletet tudsz építeni!
Boric Silvana
2011.02.02
11:39:56
Szeretném leírni, hogy édesanyám amióta használja a Mini szanatóriumot egészen más, amikor elment ellenőrzésre a kórházba még az orvos is meg kérdezte mit csinált mert a tüdeje (40 éve erős asztmás ) tisztulni kezdett, ezért az orvosa azt ajánlotta neki , hogy amit elkezdett ne hagyja abba mert igen szépen halad a gyógyulás felé, hogy még visszafordul a betegsége, és ezt nem tudja elhinni, hogy ilyen megtörténhet, édesanyám ezt a terméket 3 hónapja használja aktívan!!!!!! Köszönöm Family Business, ezt anyukám küldi !!!!!!
Boric Silvana
2011.02.02
11:39:02
Ma csatlakoztam a FAMILY BUSINESS-hez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2010.10.21) Szeretnék elmondani valamit, egy nagyon jó tapasztalom van a SAFROSAN-ról!!!! Három nappal ezelőtt a Dózsa Évától kaptam, mert nagyon magam alatt voltam, szóval nagyon depis voltam, a SAFROSAN- tabletta szedése óta a saját gyógyszereim nem kellenek!!!!! Igen túl sok gyógyszert szedtem már, mert egy idegösszeomlásom volt egy éve!!!! Ez a tabletta annyira jó, hogy mindenkinek merem ajánlani aki az idegességtől nem tud mit kezdeni magával, az életem romokban hevert!!!!! Most nem cserélném le egyetlen egy antidepreszánsra vagy ideg csillapítóra se pedig csak három napja szedem!!!!! Meg szeretném köszönni, hogy kaptam egy lehetőséget!!!!!!!!!!! fuulra meg vagyok elégedve a termékekkel!!!!!!!!!!! Puszi mindenkinek!!!!!! :) :) :)
Terényi Piroska
2011.02.02
11:36:47
Kipróbáltuk a Santal Mosógélt. Meg vagyok elégedve, nagyon szépek a ruháink tőle.
Terényi Piroska
2011.02.02
11:36:14
Már vettem legalább 10 jégbalzsamot akinek először megpróbálta bekenni kezét vagy megvolt fázva nem hitte el milyen gyógyító hatása van. Mi is a férjemmel rendszeresen használjuk, nem bántam meg, hogy megismertem a terméket. Köszönöm a FB-nek!!!
Dani Johanna
2011.02.02
11:33:12
Jégbalzsam-kiválóan jó napozási bőrpírra,nekem nagyon megsütötte a nap a hátam , sötét piros lett kezdett ám fájni, bekentük a hátam kb. négyszer naponta, éjszaka tudtam aludni jól hűsített, szívesen ajánlom másoknak is ,akár rovar csípésre vagy láz esetén stb.
Dani Johanna
2011.02.02
11:31:52
Borotválkozás utáni balzsamot a férjem nagyon szereti mert nem alkoholos kellemes frissességet biztosít egész nap.
Dani Johanna
2011.02.02
11:31:20
IZZADÁSGÁTLÓ LÁBÁPOLÓ KRÉM nagyszerűen távolítja el a kellemetlen szagot a lábról. Aki meg nem próbálta nyugodtan kipróbálhatja, mert nem fog csalódni
Dani Johanna
2011.02.02
11:30:50
CLEO HAJFIXÁLÓ ZSELÉ-vel nagyon egyszerű a frizura készítése, mogyoró nagyságú zselét dörzsöljünk a hajunkra majd fésüljük,formáljuk a hajunkat tetszés szerint, nem ragadnak egybe a hajszalak.
Dani Johanna
2011.02.02
11:30:03
A CLEO Folyékony krémszappanról én azt tudom mondani, hogy kivallóan távolítja el a koszt kézről , ugyanakkor hidratál és ápol. Sőt nagyon jó pecsétek eltávolítására.
Torok Júlia
2010.12.12
14:52:57
FOLYEKONY FUSZEREK Ha elotted all az egesz fuszercsalad,akkor akar kulonleges gasztronomiai elmenyekkel lepheted meg magad!(bovebben lasd az FBtortenetek menupontban)
Torok Júlia
2010.10.25
00:33:13
Eros megfazasra,ami keznel van: A sok folyadekon kivul,a megemelt c vitamin,es ha nincs centralod, legalabb Spiruverat tars otthon!(napi 4~6) Eredmeny:3nap (sokat szamit biztos a dontes is,hogy marpedig Te egeszseges akarsz lenni..) ..mellekhatas: helyrejott az emesztesem,megszunt a felfuvodas.
1 2 3 4 5 6 7

Vissza

Terméktapasztalat

A mandarinos túlfürdőtől finom bársonyos és illatos a bőrünk. Nyaranként három rokon kislány nyaral nálam. Imádnak pancsolni, úgyhogy mi habfürdőnek használjuk ilyenkor. Ők kezet is ezzel mosnak és újságolják az anyunak, hogy a kerinél nem viszket a bőrük fürdés után.
Gréczi Józsefné

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt érheti el.

Webmail

Kiemelt rendezvények

Family Klub - Szerbia

2018. 11. 25.

Family Klub

Időpontok:
Hétfő: 8-10-ig
Péntek: 17-19-ig

Helyszin: 24000 SZABADKA, József Attila u 32.
Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesület Székháza( IME)

További információ, jelentkezés:
Torok Júlia
+381 643 744 731
zstojulia@gmail.com

market7

2019. 08. 08.

Láttad már a market7 webáruházunkat?

Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

www.market7.hu

 

Ünepi nyitvatartás

2019. 12. 16.

2019. December 20-án (pénteken  09-14 óráig) Nyitva tartunk. 

2019. December 23-től 29-ig zárva tartunk.

December 30-án nyitva tartunk 09-17-óráig

2020. » Nyitás: január 2. (9-17 óráig)

Részletek.

© 2024 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu