ÚJ ÉRDEKLŐDŐKNEK

Ismerje meg a Family Business készpénzt érő előnycsomagját, avagy takarítsa meg egy családi nyaralás árát!

Bemutatkozó oldal
Online regisztráció

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

Nyitvatartás

2024. 03. 20.

Hír kép

Részletek itt!

Zárva leszünk!

2024. 03. 20.

Hír kép

 

 

Részletek itt!

Rendelési akció!

2024. 03. 01.

Hír kép

Részletek itt!

Fórum

Borcsányi Péter 4-es Fogat Bt.
2011.03.29
22:22:55
Vannak különböző elméletek, hogy mennyi vásárlónak kellene lenni, mennyi hálózatépítőnek... de ezek csak elméletek mindenkinél más működik, mindenki másban jó. Az MLM előnye, hogy a termékeket személyesen értékesítjük, szólunk pár kedves szót az emberekhez, sokszor már csak emiatt is Tőled fognak vásárolni, de persze fontos a termék minősége is, hogy visszatérjenek.
Sztupinszky Zsolt
2011.03.21
20:24:09
Sziasztok! Igen, ezzel a gondolattal érdemes foglalkozni! Valóban át estünk a ló túloldalára, és a vásárlókkal nem foglalkozunk. Természetesen egy MLM rendszerben nagyon fontos a forgalom érdekében vásárlókkal is foglalkozni. Ez eddig sem volt tilos, azonban keveset beszéltünk, talán egyáltalán nem beszéltünk róla. Ezen is változtatunk a jövőben. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy amíg a saját fogyasztásodra nehézségek nélkül, könnyedén tudsz vásárolni, addig nem mindenkinek szimpatikus az eladás fogalmával foglalkozni! Ezért a jövőben sem szeretnénk ezt erőszakosan előtérbe helyezni. De érdemes vásárlókat tartani. Azok pedig könnyedén összejönnek, ha prezentációkat tartasz, és azt elég gyakran teszed! Üdv mindenkinek!

(Válasz erre: Torok Júlia )

Torok Júlia
2011.02.19
23:18:10
Sziasztok!Érdekesnek találom az "ujtásokat,"mert nekem inkább megerösitést jelentett a régiben(örülök neki)..Vagyis,hogy a régi jo,csak probáljuk jobban csinálni. Érdekesek a sok uj kihivások,versenyek,jutalmak,amiket a szponzorok érhetnek el,ha mégjobban dolgoznak.Nagyon örülök,hogy ilyen sok segitséget kaphat aki akar dolgozni!Ezzel már ugylátom nincs is gond,mert sok ember van aki szeretne dolgozni.Én máshol látom a gondot. Van olyan ,hogy egy MLMben csak sok sok vásárlot hoznak be és nem épitkeznek,de nálunk viszont mintha átestünk volna a lo tulso oldalára,és csak az épitkezést helyezzük elötérbe..Szerintem nemlehet mindenki hálozatépitö,és nemlehet egy jo hálozatot felépiteni CSAK hálozatépitökböl.(ezt hosszasan tudnám csak megmagyarázni annak aki nemérti miröl beszélek..). Lényeg,hogy nagyon remélem,hogy most,miután ilyen szép és jol kidolgozott Képzésrendszerünk van a hálozatépitök részére, kidolgozunk,vagy inkább : nagyobb hangsulyt tudunk fektetni a Vásárlok figyelmének a felkeltésére,ösztönzést tudunk adni,hogy pont Nálunk költsenek! Ujabb és ujabb vonzo ajanlatot tudunk majd adni,hogy Nálunk is maradjanak! Megtudjuk tanitani üzlettársunkat nemcsak az üzlettársuk képzésére,hanem a vásárlokkal valo törödésre,ami Ma már szintén egy elég összetett munka. Vagy szerintetek? Üdv : Júlia
Torok Júlia
2011.02.06
19:11:53
Összesités történt,elözö üzenetem szorol szora másolhatnám,mert :kiestek a nem aktuális témák,terméktapasztalat összesités történt,és még mindig kevesen és kevésszer nézik, vagy irnak a forumba.. nemde?
Torok Júlia
2010.11.30
23:18:44
Regen neztem a forumot,es ma eszrevettem,hogy az elorejelzeshez hiven,kiestek a nem aktualis temak. Es latom,hogy mas is regen volt a forumon,vagy nincs mit mondania,mert alig nehany nev szerepel..
Borcsányi József Ügyvezető
2010.10.31
08:37:38
Aki megoldást akar módszert keres,aki nem kifogást.
Kovácsné Kozma Anikó
2010.08.19
09:44:15
Nagyon jó gondolatok! Az Én Főnököm :) azt szokta mondani vannak olyan emberek akik a problémát csinálják és nem megoldják! Tibikém jót fog tenni Neked a nyaralás mert túl mélyenszántó gondolatokkal foglalkozol!:)
Mezei Tibor
2010.08.18
09:39:48
Beismerem .... Hogy nem szeretem azt az embertipust, aki azt hirdeti : „ Nem akarom hallani azt a szót, hogy probléma, mi nem ismerjuk a problémát“ Ezt gyakran hallom, de nem értek vele eggyet. Egy sikeres ember igazi munkája a problémák megoldása és nem az elkerulése. - minnél jobban megoldod a problémáid, annaál hatékonyabb leszel - minnél jobban megoldod a problémáid, annál jobban fogod érezni magad - minnél jobban megoldod mások problémáit, annál keresetteb leszel . És ha már nemlehet megoldani egy problémát, akkor ne foglalkozz vele. Neked tudatosan kell keresni a rosszat, hogy elkerülhesd és megoldhasd ! Paul Getty a világ leggazdagabb embere kijelentette: ” az én sikerem titka 2 részböl tevödik össze, álapítsd meg mindíg a lehetö legrosszabbat ami megtorténhet és utánna cselekedj úgy, hogy ne történhessen meg !“ Ha autóval közlekedünk mit is csinálunk valójában? Figyelünk és elörelátjuk a lehetséges problémákat. Nézzük az utat elöl hátul, és min tünödünk? „ Vigyázz gyalogátkelö, vigyázz rendör, vigyázz gyorsan mész, vigyázz csúszás, vigyázz keresztezödés!” Tehát elörelátunk és kerüljük a veszélyeket, elhárítjuk öket, akkor az élet többi területén miért nem ? Különben is a problémát nem lehet kikerulni azzal, hogy nem veszünk róla tudomást. Itt vannak körülöttünk, komolyak és csak fokozódnak, ha nem foglalkozunk vele. Sokat hallok és olvasok a „pozitív“ gondolkodásról is : utasítsd el a „negatív gondolatokat“ ! Pedig ezek a gondolatok mutatnak rá, hol van probléma! És amúgy is, hogy lehet valamire nemgondolni? Nem lehet valamire nemgondolni csak gondolni ! Találd meg a problémát és old meg. Így idövel kevesebbet fogsz gondolni rá. Ha nem oldod meg visszajárnak! De nefeledjük, hogy többet foglalkozzunk a probléma megoldásával, mint magával a problémával. És ne azt oltsuk ami neméget, hanem csak azt ami minket éget!

Vissza

Terméktapasztalat

Valószínű, hogy a korom, de még biztosabb, hogy a lustaságom miatt, időnként a gerincem elkezd fájni. Ezt főleg olyankor érzem, mikor sokat vezetek, sokat ülök és keveset sportolok. Ilyenkor egy-két hétig fáj, régebben pár napig még a mozgás is nehezemre esett. Az utóbbi időben mikor éreztem, hogy valamilyen gond lesz, naponta 2 - 3 alkalommal használtam a TENS készüléket és a fájdalom sokkal enyhébb volt és pár nap alatt teljesen megszűnt. Sokat segített.

Borcsányi Péter, Budapest

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt érheti el.

Webmail

Kiemelt rendezvények

Family Klub - Szerbia

2018. 11. 25.

Family Klub

Időpontok:
Hétfő: 8-10-ig
Péntek: 17-19-ig

Helyszin: 24000 SZABADKA, József Attila u 32.
Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesület Székháza( IME)

További információ, jelentkezés:
Torok Júlia
+381 643 744 731
zstojulia@gmail.com

market7

2019. 08. 08.

Láttad már a market7 webáruházunkat?

Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

www.market7.hu

 

Ünepi nyitvatartás

2019. 12. 16.

2019. December 20-án (pénteken  09-14 óráig) Nyitva tartunk. 

2019. December 23-től 29-ig zárva tartunk.

December 30-án nyitva tartunk 09-17-óráig

2020. » Nyitás: január 2. (9-17 óráig)

Részletek.

© 2024 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu