ÚJ ÉRDEKLŐDŐKNEK

Ismerje meg a Family Business készpénzt érő előnycsomagját, avagy takarítsa meg egy családi nyaralás árát!

Bemutatkozó oldal
Online regisztráció

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

Nyitvatartás

2024. 03. 20.

Hír kép

Részletek itt!

Zárva leszünk!

2024. 03. 20.

Hír kép

 

 

Részletek itt!

Rendelési akció!

2024. 03. 01.

Hír kép

Részletek itt!

Fórum

All Inclusive Bt
2012.08.29
11:48:04
Kedves Joli! Természetesen ott a helyünk a family-napon. Én magyam 2007 januárja óta, csak akkor hagytam ki family napot , ha szétszereltek bennem valamit (pl pace maker műtét, kulccsont összerakó műtét :-)) De nem akarom fényezni magam, lényeg, hogy megyünk! Gyuri
Németh Istvánné
2012.08.28
21:54:35
NAGYON SZUPER VOLT A ZAMÁRDI NYARALÁS. MÉG AZ IDŐ IS NEKÜNK KEDVEZETT . AZ EGÉSZ SZERVEZÉS EGYSZERŰEN FANTASZTIKUS VOLT. KÖSZÖNET A FAMILY TULJDONOSAINAK , SZERVEZŐINEK IMRÉNEK A RENDKÍVÜLI PROGRAMOKÉR, A FANTASZTIKUS ÉTELEKÉR. MIT LEHET MÉG ÍRNI CSUPÁN ANNYIT FELEJTHETETLEN HÉTBEN VOLT RÉSZÜNK !!!!! KÖSZÖNÖM ,KÖSZÖNJÜK!!!

(Válasz erre: CSIVIVASZ Kft Sztupinszky Zsolt )

CSIVIVASZ Kft Sztupinszky Zsolt
2012.08.28
16:26:04
Próbálnám versbe önteni, vagy dalba írni a mondandómat, hogy "lepipáljam" az előttem írókat, de ebben nem vagyok túl jó, így hát nyertetek! (megint) Mint ahogy zamárdiban is sok élményt, versenyt, lelkesedést! Volt akinek térdelnie kellett, vagy meglocsolta az öntöző, majdnem eldőlt a szék alatta, vagy nem akart egyenesen menni a hajó (szokni kell a kormányzást), volt aki gyártotta az elméleteket a szamárkőről, de sokan lenézték a környéket a kilátóból! De én is Győztem! Győztem futni utánatok! :-) A képzésekre sajnos nem sikerült odaérnem, de reggel 4-ig bepótoltam a bál után! Úgy látom mindenki Szerencsésen hazaért! Meséljétek el az átélt élményeket a barátaitoknak is, had akarjanak Ők is velünk tartani jövőre, (akár úgy, hogy a cég fizeti)! had szakadjanak meg a Józsiék (velünk együtt) a szervezésben! :-) De tudjátok mit! "Csináljatok" nekünk problémát, mi meg majd megoldjuk! Hálás feladat, ha ennyi élménnyel tudtatok gazdagodni!!!!
Ai Ardelean Ildiko
2012.08.28
15:41:01
Nyaralunk!!! Mar alig varjuk!! Meg 5 nap!!! Csomagolas,hogy semmi ki ne maradjon: picit vastagabb ruhak,ha hideg van...furdoruhak,...meg kaja...valami potlo reggelire meg vacsorara..kis szalonna,turo...ne kelljen ott vasarolni! De azert penz is...penz...penz...penz...!!!! Penz,hogy ha nem eleg az ebed, penz,hogy potold a vacsorat,penz finomsagra....penz...!!! Elindulunk...meg hany varos van...hany falu van...??? Megyunk...megyunk...!!! Nini...egy hegy!!! Masszunk fel!!! ....Eszedbe jut sok sok dal....,< Lennt a magyar foldon a Hortobagyon>....S vegre a sokszor feltett kerdesre a valasz: Most hova mennel szivesebben,Gyergyoba vagy Zamardiba??? a valasz--ZAMARDIBA!!!!!!!:) S megerkeztunk es ...kaptunk tortat...habbal a tetejen!!! Finom vacsoraval vartak...hab a tortan,menu valasztasi lehetoseggel...szuper idojarassal, es hab a tortan vizibicikli,kenuzas,ping-pongozas es....meg mit kivansz??? Raadas??? Hogy talalkozhattunk Veletek,akikkel oly nagyon ritkan??? Essssssssssssss....HAL A TORTAN!!! Family tagokkent kalozkodhattunk ,poroghettunk viztoronyban...s a balon sajat tengelyunk korul,ellenallhatatlanul a jo zenenek. Es volt szalonna...nem sajat!!!-FAMILY BUSINESS-ES...es volt minden,mi szemnek szajnak ingere!!! S volt szorakozas...nem akarmilyen...hanem fejtoressel,de nyeremenyekkel!!! S meghuztuk a vonalat! Gyorsan eltelt,jo volt,szep volt....es megmaradt a penzunk!!! Jajjjjjjjjjjjjj.....................csak annyit kivanok...hogy LEGALABB ILYEN TABOROKAT A KOVETKEZO EVEKRE! Koszonet mindenkinek,akik arrol gondoskodtak,hogy ebben a taborban nem csak penzt sporolhattunk,hanem szaporitasi lehetosegeket is adtak! Koszonjuk! Isten aldjon Bennetek! Szeretettel az Ardelean csalad!
Borcsányi Péter 4-es Fogat Bt.
2012.08.28
13:19:48
Ez a Tábor nem jöhetett volna létre ha TI nem vagytok! Hiába minden ha nincs egy ilyen csapat! Annyi élményt kaptam Tőletek ezen a héten, minden nap eszembe jut még valami. Köszönöm mindenkinek a részvételt, remélem, hogy legközelebb is találkozunk! A képek hamarosan fent lesznek itt a honlapon és a Family Business facebook oldalán.
Sebestyén Margit
2012.08.28
09:39:24
Probaljuk egycsokorba kotni az eltoltott tabori napokat,de olyan sok szeretetet ,gondoskodast kaptunk ami nem fer bele egy nagy mezei viragcsokorba se.Igy hat,igyekszunk mondatokba kifejezni es megkoszonni a hala jeleul mind azt amit vezetoink faradsagot nemismero munkajukkal tettek ,felfigyelve ugy rank, midt az anya aki figyeli gyermeke elso lepteit. Igy megszervezni,ennyi embernek ilyen kellemes perceket szerezni ,koszonet,koszonet vezetoinknek a Borcsanyi csaladnak ,penzugyi vezetonknek Imrenek kulon kiemelve a hajokirandulasi meglepeteseert valamint Zsoltnak a szuper eloadasaiert aki egyben a hangulat embere is. A csokorba foglaljuk a kedves Magyarorszagi uzlettarsainkat es remeljuk,hogy meg sokaig egyut fogunk enekelni Sebestyen Margit Santa Erzsebet valamint a ket pillango Melinda es Ibolya Csikszeredabol.

(Válasz erre: Sántha Imréné )

Sántha Imréné
2012.08.27
23:33:07
Köszönöm szépen Gyuri, jólestek szavaid.Ugye Jánossomorján találkozunk szeptember 15.-én?Sántháné Joli

(Válasz erre: All Inclusive Bt )

All Inclusive Bt
2012.08.26
21:56:02
Nem tudom, hányan emlékeztek Alfonzó világszínházára, abból is az orosz jelenet egy mondatát szeretném idézni. "Igaz, igaz, mintha csak magam mondtam volna..." Ezt a Joli írásához fűzöm hozzá. Kívánom, hogy akinek az a dolga sokszorosan hálálja meg a Borcsányi családnak a befektetett munkát! Ez egy fantasztikus tábor volt és nagyon remélem, hogy jövőre még nemzetközibb lesz. Kovács Gyuri
Sántha Imréné
2012.08.26
17:45:22
Bocsi néhány betüt elirtam, nem kellett volna sietnem hisz a gép türelmes,csak én szerettem volna már leirni a sok jót,hogy mások is lássák milyen jó lehet nekik ha hozzánk csatlakoznak, és megélik mindazt, amit egy nagy szerető család nyujt "gyermekeinek".Szeretettel Joli

(Válasz erre: Sántha Imréné )

Sántha Imréné
2012.08.26
17:37:33
Bizony nemzetközi, hisz itt voltak kilencen Erdélyből nagy örömünkre.Ezuton szeretnénk megköszönni Mindazoknak akik azért dolgoztak, hogy mi jól érezhessük magunkat.Nem irok neveket, hisz Ők tudják.Csodálatos egy hetet töltöttünk el együtt ez a nagy család.Szeretném tudatni mindazokkal akik erre a fórumra tévednek higyjék el igazat irok.Finom ételekkel italokkal kényeztettek, rengeteg jobbnál jobb program, hajókirándulás, de milyen!-Varga Imre a Pénzügyi üzletágunk vezetője állt a kalózhajó orránál ha jól mondom, kalózkendővel nyakán, és hát mi volt irva a hajó oldakára? na mi is?FamilyBusiness-no erre varrjunk gombot!!!Nincs annyi betü a gépen , hogy leirjam megelégedettségünket.Itt mi nem csupán Familys tagok voltunk , hanem annál sokkal többek barátok , egymást tisztelő EMBEREK.A Tulajdonosok és Vezetőink pedig valamit nagyon tudnak:mégpedig azt, hogy maradjanak Ők is EMBEREK,csak igy haladhatunk előre.Társaim nevében méggegyszerKÖSZÖNJÜK SZÉPEN!A többiekn is irnak gondolom.Szeretettel Sántha Imréné Joli és Imre, társaim a csoprtomból, SHJudit, Violáné Ezsi, Németh Antakné Edit, és Németh Antal Jövőre ugye találkozunk megint ?
Borcsányi Péter 4-es Fogat Bt.
2012.07.18
12:19:54
Részt vettél egy Family Napon, oszd meg a többiekkel, hogy érezted magad, mi volt az ami megfogott! Eljönnél a következőre, csatlakoznál valakihez, vagy van még néhány hely az autódban, írd meg itt keress partnereket!

Vissza

Terméktapasztalat

ALOE VERA JUICE
Kb. egy hete elkapott egy vírus melynek hatására teljesen kikészült a gyomrom. Az aloé-t gyermekeim allergiájára vettem meg, de ebben az eseten nekem is nagyon sokat segített. 2X50 ml-t ittam és másnapra teljesen rendbe jöttem. Arról nem is beszélve, hogy gyermekeim allergiája is szépen javul.

Rozevelt Karolina, Szabadka

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt érheti el.

Webmail

Kiemelt rendezvények

Family Klub - Szerbia

2018. 11. 25.

Family Klub

Időpontok:
Hétfő: 8-10-ig
Péntek: 17-19-ig

Helyszin: 24000 SZABADKA, József Attila u 32.
Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesület Székháza( IME)

További információ, jelentkezés:
Torok Júlia
+381 643 744 731
zstojulia@gmail.com

market7

2019. 08. 08.

Láttad már a market7 webáruházunkat?

Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

www.market7.hu

 

Ünepi nyitvatartás

2019. 12. 16.

2019. December 20-án (pénteken  09-14 óráig) Nyitva tartunk. 

2019. December 23-től 29-ig zárva tartunk.

December 30-án nyitva tartunk 09-17-óráig

2020. » Nyitás: január 2. (9-17 óráig)

Részletek.

© 2024 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu