ÚJ ÉRDEKLŐDŐKNEK

Ismerje meg a Family Business készpénzt érő előnycsomagját, avagy takarítsa meg egy családi nyaralás árát!

Bemutatkozó oldal
Online regisztráció

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

Nyitvatartás

2024. 03. 20.

Hír kép

Részletek itt!

Zárva leszünk!

2024. 03. 20.

Hír kép

 

 

Részletek itt!

Rendelési akció!

2024. 03. 01.

Hír kép

Részletek itt!

Fórum

Borcsányi Péter 4-es Fogat Bt.
2011.03.30
22:42:10
Idővel a facebook népszerűsége is csökkenni fog, most még az újdonság erejével hat, de tény, hogy nagyon jól csinálják, hiszen több, mint 500 millió felhasználójuk van. Lehet, hogy a facebookon eltöltött időnek csak a felét ha néhányan hálózatépítésre fordítanák, akkor az elmúlt 1 év alatt felépíthettek volna egy milliós üzletet... :)
Torok Júlia
2011.03.30
20:30:31
:) Köszönöm a hozzászolást,ezt vártam! :) majd irom késöbb a MENNYIT KERESEK második részét is.. kár,hogy a face bookot többen tanulmányozzák,és többen irnak oda..Üdv

(Válasz erre: Borcsányi Péter 4-es Fogat Bt. )

Borcsányi Péter 4-es Fogat Bt.
2011.03.26
08:19:44
Nagyon fontos, hogy mi nem azzal keresünk pénzt, hogy "behozunk" másokat, hanem a jutalék a forgalomból van, ezért időtálló a mi üzleti modellünk.
Borcsányi Péter 4-es Fogat Bt.
2011.03.26
08:19:29
Nagyon fontos, hogy mi nem azzal keresünk pénzt, hogy "behozunk" másokat, hanem a jutalék a forgalomból van, ezért időtálló a mi üzleti modellünk.
Farkas Julianna
2011.03.21
22:55:42
Na ezt nevezem igazi beszámolónak,hogy ki mennyit keres a csatlakozódni szándékozó tagjain!!! De ha mind ez nem elég a jövendő beli tagnak.....HÁT SZÁMOLJON UTÁNA!!!!! MINDENKINEK MEGVAN ADVA A KERESETI LEHETŐSÉG csak É L N I KELL VELE !!!!

(Válasz erre: Torok Júlia )

Sztupinszky Zsolt
2011.03.21
21:41:45
Igen!!!!!

(Válasz erre: Borcsányi Péter 4-es Fogat Bt. )

Borcsányi Péter 4-es Fogat Bt.
2011.03.21
19:49:42
Minden sikeres Férfi mögött ott áll a Nő...

(Válasz erre: Torok Júlia )

Torok Júlia
2011.03.20
16:21:51
MENNYIT KERESEK? Kedves Barátom! Kérdezted, hogy ha vásárolsz tőlem, akkor én mennyit keresek rajtad? Be kell vallanom, hogy irtóra jól fogok járni, úgy kitolok veled, mikor jó zsírosan megfizettetem, mert nekem abból egy hétig lesz itthon kenyerem, ha te tőlem megveszed ezt a 200 dináros baba sampont. De ha még táplálékkiegészítőt is veszel hozzá, akkor én a keresetből a heti kenyér mellé meg tudok venni egy öt kilós sonkát is!!! hehe. :) hihi! najóóóó! rossz vicc volt. :( SZÓVAL: egy egész százalék keresetem viszi el ez a jópofa katalógus, amiért több, mint három baba sampon árát kérték el. Aztán, 0.5% az árjegyzék többszöri fénymásolata, mert az előbbiek már rongyosak (mindenfelé hordom) meg úgyis maximum egy évig jó csak, hisz áprilisban mindig árkorrekció várható. Aztán: egy százalék az internet, ahonnan kimásolom az újdonságokat. Ja és plusz a ceruza, papír... Elmegy újabb 1-2% a normális ruhára, amikben időnként előadásokon meg kell jelennem, nameg az utiköltség oda - vissza, mondjuk még egy százalék. A literatúrára, amiből tanulok, szintén elmegy fél százalék (mert azért azt nem viszem túlzásba). Fél százalék az a papír fénymásolása, ahová a rendelés összesítést írom (ezt többnyire kihagyom). Az időre megy el a legtöbb százalék: egy órámba telik minimum, míg elviszem a rendelésed. 2%. Ezt néha sikerül sms-sel megúsznom. 0.5%. De a pénzt érte csak el kell vinnem, mert természetesen rendeléskor fizetünk. 1%. (kivéve, ha véletlenül plusszban vagyunk. -1%) Ha dinárt adsz, azt át kell váltanom forintba, 1%, persze ez nem jön mindig össze az első pénzváltó irodában + 0.5%... Aztán valahol lenni kell, mikor hozzák az árut. Ha hazahozzák a jobbik esetben, akkor abban az időben kell otthon lennem, mikor érkezik. 0.5%. Ha el kell mennem érte 2% -rossz időben, eső, hó, fejfájósan, akár 4% is!!! Aztán szólnom kell neked, hogy hová vigyem. A munkahelyedre 1%. Vagy hozzád 0.5% (mert főzöl nekem kávét). Vagy te jössz érte hozzám, 1.5% és én főzök neked kávét. Majd elfelejtettem beleszámolni azt az időt, amit azzal töltöttem, hogy megmutattam neked a katalógust és, hogy tájékoztattalak, honnan tudod ezeket a termékeket (egyes termékek igazi ritkaságok!) beszerezni! ... (ez a titok a legtöbb százalék! -esetenként akár 100% is, mert ez nélkül most nem is tudnál róluk!) Meg még biztos van néhány dolog, ami így hirtelen nem jut az eszembe, ráadásul a százalékokat sem pontosan becsültem fel, de hidd el, nem is lényeges, mert itt az árjegyzéken világosan látszik, hogy rosszabb esetben két ár van, jobb esetben három ár. Én az ÜV áron kapom, te pedig eladásin. Ez kb. 27% külömbség. De amint kitöltöd a jelentkezési lapot és úgy vásárolsz tőlem, az én össz keresetemből leütsz 15%-ot és azt te kapod. Ha pedig igazán gatyábarázod magad és 100 pontért vásárolsz, akkor a törvény nevében te is ÜV áron kapod, én meg ingyen dolgozok neked, tiszta szeretetből nomeg a két szép szemedért...Nos? Elégedett?
Torok Júlia
2011.02.20
00:11:18
"AKINEK NEM INGE,NE VEGYE MAGÁRA " Morfondirozom a mai Kiskunfélegyházán elhangzott mondaton,miszerint az ember egy dologgal tud rendesen foglalkozni,merthogy egyszerre csak egy lovat lehet megülni.Ezt igazából már számtalanszor hallottam,de csak most kezdtem úgy belegondolni,hogy ez mennyire igaz? Mert valahonnan bevillant,hogy ez csak KIZÁRÓLAG férfiakra igaz! A nők sohasem foglalkoztak CSAK egyvalamivel. A házimunkán kivül kiharcolták maguknak,hogy mégtöbbet dolgozhassanak(akár olyan munkahelyen is,ahová eredetileg csak férfiakat tudtak elképzelni) Meg már maga a házimunka is,amikor több gyerekkel körülvéve 10 kézre valo munkát oldanak meg 2 kézzel.. A férfiak viszont,ha már rászánják magukat,hogy dolgozzanak,abban az egy munkában valóban tudnak kiváloak lenni! A legtöbb hiresség például akár a szakácsmesterségben is férfi volt! Mátyásnak is a szakácsa volt hires,nem a szakácsnöje. Isteni dolgokat tudnak fözni a férfiak! (a nök viszont közben el is mosogatnak maguk után..) Hány olyan hires férfi van,ahol egy vagy több nö segit a háttérben? És vajon olyan nö ahol egy vagy több férfi segit a HÁTTÉRBEN? És hogy mi köze ennek a Familyhez? Talán semmi. Csak úgy morfondiroztam itt éjfél elött...Jó éjjt!
Torok Júlia
2010.12.12
15:16:15
A nonstop munka nem boldogit,csak elhiteti veled,hogy nelkuled semmi sem megy,nelkulozhetetlen vagy.. A hetvegere szabadnapot adtam magamnak. Ami ugy is nez ki,hogy itthon dolgozom,pleltakaritom azt amit mar latni sem birok,es~megeszem azt amit fozok.~(mert altalaban csak a lanyom ,es ritkan a fiam reszere szoktam fozni) A menu erre a napra siman rizibizi volt,voroshagymas porkolthussal,kicsit vegetazva,kicsit oreganozva .Ezuttal magamnak teritettem (kulombozo idopontokban vagyunk itthon),szedtem magamnak,es elemkeszitettem a fuszertartot,es vettem egy kanallal az etelbol.megallapitottam,hogy semmi baja,finom,mint mindig~nemhiaba egyik kedvence a lanyomnak. A kovetkezo kanalnal kezdodott a huncutsag:cseppentettem egy csepp fokhagymat.Hat nagyonfinom ize lett tole!A kovetkezo kanalnal cseppentettem egy csepp komenymagot.Nahat! ezzel egeszen MAS nagyonfinom lett!Es igy mentem sorba (a csilinel a rizibizit mar pl. alig ereztem..).A hatodik falat utan ujrakezdtem,hogy akkor melyikkel is volt a legjobb?? Nemtudtam dontest hozni,mert a tanyer kiurult..a hasam megtelt.. Masoknak is jo kiserletezest kivanok!
Torok Júlia
2010.08.27
00:15:18
( a törénet annyiban FBs, amennyiben a Titok is…) Mindent kiterveztem : 7re az irodában , utána az üzletben, 8 után már a bíróságon lehetek a hitelesítés végett, és bőven lesz időm 10ig a kórházba érni, már fél10 előtt kin is lehetek…stb. Igy is történt, már fél9 előtt a bíróságra értem, biciklit bezártam, megigazítottam fekete blúzom és siettem fel a lépcsőn az üvegajtó felé, amikor már jött ki elém a portás: Nemožete ući ! ( nem mehet be) és fordult vissza. El nem tudtam képzelni mi történt bent, valami fontos vendég vagy mi és álltam, majd lassan kíváncsian közelítve, hogy akkor mégis hova menjek hitelesíteni, vagy mikor ...Nemožete ući u papučama (nem mehet be paucsba) kiált ismét rám. Megütközve néztem végig magamon, valóban a fekete nadrág alól kilátszott a tűsarkú papucsom, már a lábamhoz nőtt: évek óta mindenfelé abban járok..de el kell intéznem , sürgős! Hát kis félelemmel, hogy el is lophatják , mégis kiléptem belőle a lépcsőn hagyva és indultam mezítláb befelé:el kell intéznem bármiképp. Kissé mintha talán meghökkent volna egy pillanatra az emberrobot, de csak egy pillanat volt, már fordított is vissza,hogy “ csak cipőben mehet be”. Értetlenül léptem egyet vissza, de jött a további utasítás , álljak félre az útból! Tünjek el én kis senki amíg cipőt nem szerzek..de már nincs időm hazamenni, valahol van otthon, a közelben sem lakik, sem dolgozik ismerős ahová fordulhatnék aki perceken belül megoldaná a problémát…Kétségbeesetten néztem körül honnan szerezhetek itt ilyenkor cipőt.. Távolabb három férfi beszélgetett, időnként kíváncsian pillogtak felém várva a további fejleményeket, még 20 m rel alrébb a járdán egy gyerek siet a központ felé..fák..bokrok...dísznövények..visszafordultam a kijárat felé jön-e ismerős netán pont most? ...egy testes hölgy jött épp kifelé és haladt le a lépcsőn (nem ismerős), tekintetem végigsiklott rajta és megtapadt a 44es cipőkön: Könnyű anyagból fehér kis lapostalpú semmi , agyonhasznált. Már tovább is ment és nekem a tehetetlenségben vér tódult a fejembe , hirtelen semmit sem láttam, minden forogni kezdett, NEKEM MOST PONT ILYEN CIPŐ KELL!!! Fogalmazódott meg agyamban a gondolat és mire újra láttam a körvonalakat a kijárat épp kinyílt és nem volt időm csodálkozni: egy PONT UGYANOLYAN cipő jött kifelé, a néninek kicsit nagy volt, meg is álltak mellettem a bácsival , akivel együtt voltak és egy zacskóból egy kisebb papucsot vettek elő miközben önkétlenül tört fel belőlem feléjük a kérdés: - hol szerezték ezt a cipőt?!?! – hát egy ismerősünk adta kölcsön, bent dolgozik – nézett rám kedvesen a nő miközben cserélte át. –KÖLCSÖNKAPHATOM ÉN IS?!! Nem engednek be sem papucsban sem mezítláb ,már próbáltam és fél10re a kórházban kell lennem...tanácstalanul néztek össze.- Visszaadom ÉN ha kell ..-gyorsan megjárja? Hová megy ? -Hitelesíteni..- akkor jó , mi is ott voltunk, nincs senki. – már vettem is fel a cipőt , kin hagyva tűsarkú papucsom és hálásan néztem megmentőimre, miközben boldogan klattyogtam befelé a 4 ujjnyival nagyobb cipőkben az ajtó szigorú őre felé, ahol már szenvtelen arccal engedtek a detektorokon át. . Az épületben a bonyodalmak itt még nem értek véget és még ugyanebben az órában történt ismét egy hasonló CSODA, hogy egyszerű feladatomat mégis el tudjam végezni ebben ami “országnak” nevezett térségünkben, de mivel most nem regényt írok ezt már nem mesélem el. Ergo: MŰKÖDIK
Torok Júlia
2010.06.06
14:19:58
Kezdetben vala a vásár, aztán a piac, majd a sarki mindenes kisbolt. A kisönki. A bevásárlóközpont. És a bevásárlóközpontok központja a "pláza". Na itt még nem voltam, de a beszámolók alapján következőnek gondolom: bemégy a fedett területre, és olyan, mint a városközpont: cipőbutik, kalapbutik, ruhák, étterem, kávézók, elektronikus dolgok, sőt pedikűr-manikűr, férfi-női fodrászat stb... -Így képzelem a "plázát". És mit kínál a Family Business? Magyar étrendkiegészítők, ausztrál Alloe Vera, román faházak, tészták, zoknik, tisztítók, kozmetikumok, stb, de vásárlói klubbal fodrászat, étterem, kávézó.. stb. Egy nagy területen fekvő pláza -kicsiben. Mint a kis gumilabda. Kicsi, tarka, mindent tud, ami kell, mobilis, szeretnivaló.. (Elhangzott: 2010. ápr. Soltvadkert)
Torok Júlia
2010.05.16
22:25:40
Embere valogatja..Idovel kinovom..Meg nem is bun az..Es nem is rolam van szo.En igy jo vagyok,ahogy vagyok,csak sokat kell meg tanulnom es fejlodnom.Nemigaz?Megaztan..a menedzserseghez pontok meg labak kellenek.En a tisztelet helyett meg mindig tobbretartom a szeretetet.Lehet,hogy itt a baj..Mindenesetre koszonom! figyelembeveszem

(Válasz erre: BICKEI ROLAND )

BICKEI ROLAND
2010.05.16
12:39:40
Egy manager ne szerénykedjen! -ez kritika volt - nyilvános szponzori kritika. De érvényes minden vezetőre...
Torok Júlia
2010.05.14
18:48:22
Kedves Rolland! Tudom,hogy nekem sokszor van szuksegem elismeresre,vagy biztatasra,de Toled mint szponzoromtol,boven eleg szoban,vagy csak biccentessel.. En koszonom! Es ha jut eszembe valami,ugyis irok,remelem,hogy van meg aki elolvassa.Varom a negativ kritikakat is.. Udv mindenkinek!

(Válasz erre: BICKEI ROLAND )

BICKEI ROLAND
2010.05.11
11:45:51
Ez itt alant egy igazi manageri üzenet, érdemes megszivlelni a mondanivalóját... Én sem tudtam volna szebben összefoglalni... KÖSZÖNÖM...

(Válasz erre: Torok Júlia )

Torok Júlia
2010.05.11
11:43:41
TIPITOPI Valamiért úgy gondoltad, Valahová kell tartanod. Választottál célt magadnak, És előtted várt az utad. Ahhoz, hogy odaérj, haladnod kell, Ahhoz, hogy haladjál - indulnod kell. Utad majd sok kis lépésekből áll, S mindég jöhet eléd egy akadály. Megoldanod Őket Különbözöképp lehet: Van, hogy elég kikerülni, Van, hogy meg kell mászni, Van, hogy elkell háritani, Van, hogy vissza kell térni, És másik úton folytatni. Van, hogy segitséget kell kérni, De semmiképp sem szabad megállni! Mert ha cövekelsz előtte, Elfogy az erőd, Kárba vész az eddig eltöltött időd. Egyre nehezebb lesz újra indulni. Ezért: nem szabad sohasem Teljesen leállni, Valamerre mindég kell lépni, lépni, topogni, tipegni! IGY VALAHOVÁ MINDÉG ODA FOGSZ ÉRNI.....
BICKEI ROLAND
2010.04.13
08:00:19
Köszönöm! Ezt most végképp megsirattam.....

(Válasz erre: Torok Júlia )

Torok Júlia
2010.04.12
22:09:35
Az "E'NMESE'M": Hol volt, hol nem volt... Nekeresdorszagban a kiraly ujabb adokat rott ki a nepre, amely mar igy is alig tengodott az aszaly es arviz sulytotta katasztrofak miatt. Akiben meg buzgott a tenni vagyas, az felkerekedett es elindult szerencset probalni hetedhet hataron tulra, Alaszkaba, ahol a nagy vizeknel aranyat lehetett mosni. A tobbiek meg melyebb melabuba suppedtek. A szegenyember tehetetlenul nezte ehesen tatogo fiokait es elhatarozta, hogy megprobalja a lehetetlent. Felkapaszkodott hat az egig ero fa csucsan lako bolcshoz, hogy tanacsot kerjen tole. A bolcs meghallgatta, es azt mondta: -Menj el szerda este 6-ra a Bunjevacko Koloba. Ott harom tarisznyat kapsz. Az egyikben soha ki nem fogyo magocskak vannak, amit ha elultetsz, es faradtsagot nem ismerve gondozod a novenyt, akkor kenyer mindig lesz az asztalodon.A masik tarisznyaban az ero van, amelybol ha kezdesz kifogyni ujra el kel menned erte. A harmadik tarisznyaban 1 penzecske van, amibol azt veszel amit akarsz, es ujra lesz benne penzecske ha valakit magaddal viszel az ero forrasahoz, hogy o is kapjon magocskat. -De az emberek nem fognak hinni nekem, regen nem hisz mar senki a mesekben! ... -Akit nagyon szeretsz sajnos, akar hosszan is, de nyuznod kell, hogy elmenjen veled, es igy mielobb kihuzd a tespedtseg mocsarabol. Aki elelmesebb annak eleg lesz egy agat odanyujtanod a novenyedbol, a tobbieket pedig majd azok mentik meg akik nagyon szeretik oket... Ennek mar lassan egy eve. Egyre tobb helyen muvelik a foldecskejuket, sok helyen nagyon szepen fejlodik a novenyecske es a szegeny ember tovabbra is igyekszik, mar nem csak szeretteit nyuzza... A kincskeresok hazaternek es itthon probalnak szerencset, mert mindenki jol jar aki elhiszi a meset. :)
Vajda János
2010.04.09
19:34:26
Amit irok ez nem csak neked szól!Amit kérdeztél jogos.Válaszom:Keres Vajda Jánosokat,akik mülábal rendelkeznek,és elmultak 50-évesek.Csak reményt adjál,vagy elfogadják,vagy nem.Nemet mondok jó lesz fogyasztonak.Keresd a mülábal,mükézel,50-év felletieket.

(Válasz erre: Torok Júlia )

Maja Diamond Bt. Polereczki Mária
2010.04.08
21:16:54
Így van Julianna! Előbb, vagy utóbb mind észreveszik a FB által nyújtott lehetőséget, és ők nem lesznek restek dolgozni is a sikerért! Itt lesz mindenki aki számít! Sőt, aki itt van, AZ számít! Üdv: Jani
Torok Júlia
2010.04.04
20:03:53
Kiszamoltam. mindossze 5 kozvetlen munkatarsadra van szukseged akik havi 2 es fel megtakaritasi szerzodest kotnek,es ezzel ok is sokat,Te pedig ezer eurot keresnel havonta!.. Megyek az utcan..nezem az embereket.. senki sem akar sokat keresni?..Senkit sem erdekel a munka?.. Hol vannak kik nem csak panaszkodnak,de tesznek is valamit magukert? Kik ha utkozben el is buknak,de felallnak es tovabbmennek toretlenul a cel fele...Hol vannak? ....mind mind, es egyre tobben a FB csaladi koreben..! Arcukon nem hamis a mosoly!
Vajda János
2010.04.03
21:00:59
Ma megint eröt kaptam,hogy erdemés csinálni az FB-es üzletet.Találkoztam Görözdi Dánielel,és nagyon érdekes dolgokról beszelgetünk.Edig is fizetük a lakás,autó-kötelezö,cascót,csak a biztositó üzlet kötö kapta a jutalékot,most már mi FB-tagok kapjuk.Hát ez nem semmi.És beszelgetünk a jövöröl is,amit még nem mondhatok el,de nagyon lelkes letem.Légyetek türelemél ti is megtudjátok nem sokáraGyertek el 04.10-én Bp-re,érdekes informáciok lesznek.Én ott leszek a mülábamal.mert a hölgyek tartoznak nekem sok piros tojásal,gondolatban még locsoltam minden hölgyet hideg vizel,mert a parfüm elfogyot,már szombaton.
BICKEI ROLAND
2010.03.29
22:14:45
Szerintem ez eddig érthető volt...

(Válasz erre: Torok Júlia )

Torok Júlia
2010.03.29
18:24:22
Igy azt hiszem,mostmar Te is ertessz.:)

(Válasz erre: Borcsányi Péter 4-es Fogat Bt. )

Torok Júlia
2010.03.29
18:21:56
Kerdeztek tolem,hogy melyik szokekre gondoltam.Az igaziakra.MEG azokra is akik festik magukat.Es azokra a mas hajszinuekre IS,akik" szokenek" erzik magukat.(En is hanyszor,de hanyszor es hany kerdesben ereztem magam mar nagyon "szokenek"!)SOT,azokra a ferfiakra is akik "szokenek" gondoljak magukat... Ne feljetek elkezdeni es dolgozni. Segit a szponzor. A segitseget kerni kell. Ha a kozvetlen szponzorod nem segit,kerdd feljebbrol a segitseget! MINDEN hulyenek latszo kerdest tegyetek fel!!! Lehet haladni,mukodik a modszer. SOK SIKERT!
Torok Júlia
2010.03.28
12:56:13
Hogy az FB Tulajdonosai mennyire szeretik Minden uzlettarsukat,mutatja,hogy segitenek MINDENHOL AMIVEL CSAK TUDNAK! (koszonjuk!) Most peldaul az uj uzletaggal segitik hataron belul rekedt uzlettarsainkat,hogy jobban menjen nekik is..Hajra!
Torok Júlia
2010.03.28
12:50:03
Tegnap gondolkodtam.(Exferjem mondana:az mar regen rossz,ha egy no elkezd gondolkodni..)Es lehet,hogy rajottem mitol jo ez a csapat.Hat,mert egyesek buszkek ram,en pedig buszke vagyok rajuk,ugyhogy mindannyian buszkek vagyunk egymasra,ami talan mar nem is buszkeseg,hanem tisztelet es szeretet.Talan ezzel osztonozzuk egymast,es az ember igy nem erzi annyira egyedul es elveszettnek magat a rosszabb,nehez napokon sem... De jo nekunk!... :)

(Válasz erre: BICKEI ROLAND )

Borcsányi Péter 4-es Fogat Bt.
2010.03.27
16:18:46
Én minden színt támogatok! :)
Torok Júlia
2010.03.26
22:05:34
Az irasod es Rolyet olvasva az ember azt hinne, hogy Valaki vagyok! Pedig csak nagyon orulok Nektek Mindannyiatoknak, es igy jon ki belolem. KOSZI NAGYON! :)

(Válasz erre: Farkas Julianna)

1 2

Vissza

Terméktapasztalat

Szeptemberben volt a házassági évfordulónk és meghívtam szponzoromat is, aki ajándékba egy tusfürdőt hozott nekem. Este ki is próbáltam, és nagyon tetszet az illata és a bőrömnek nyugtató volt. Pár nap múlva nagyon furcsálltam, hogy a flakon félig van, hisz nagyon kevés kell belőle. Akkor jöttem rá, hogy gyermekeim is azzal szeretnek fürdeni, sőt férjem is előszeretettel használja.
Rozevelt Karolina, Szabadka

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt érheti el.

Webmail

Kiemelt rendezvények

Family Klub - Szerbia

2018. 11. 25.

Family Klub

Időpontok:
Hétfő: 8-10-ig
Péntek: 17-19-ig

Helyszin: 24000 SZABADKA, József Attila u 32.
Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesület Székháza( IME)

További információ, jelentkezés:
Torok Júlia
+381 643 744 731
zstojulia@gmail.com

market7

2019. 08. 08.

Láttad már a market7 webáruházunkat?

Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

www.market7.hu

 

Ünepi nyitvatartás

2019. 12. 16.

2019. December 20-án (pénteken  09-14 óráig) Nyitva tartunk. 

2019. December 23-től 29-ig zárva tartunk.

December 30-án nyitva tartunk 09-17-óráig

2020. » Nyitás: január 2. (9-17 óráig)

Részletek.

© 2024 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu