HÍRARCHÍVUM

2010. 12. 02. | Szerbiában jártunk!

Nemzetközi Family Nap Szerbia
 
Sziasztok, engem ezek a rendezvények mindig feltöltenek energiával! Nagyon sokat jelentenek, végre egy kis kikapcsolódás és látom a visszajelzéseket, hogy jó amit csinálunk!
Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy én kezdhettem a napot, miután engem sokkal jobb előadók követtek.
 
Kártyás Gyula, alapítónk a Megújulásról beszélt, hiszen a Family Business nem sokára 10 éves lesz! Ennek keretében Megújulunk rengeteg területen, az honlapunk már megújult, de a jövőben még tovább finomítjuk, a prezentációt és a képzési rendszert is tökéletesítjük, ha kíváncsi mi a Siker Palotája, gyere el a következő rendezvényükre!
 
Sztupinszky Zsolttól, a továbbiakban: „ICEMAN” J megtudtam ki az a jégember (eddig csak a Top Gun-ból ismertem: Tom 'Iceman' Kazansky hadnagyot)! Elmesélte milyen embertípusok vannak a hálózatépítésben, az egyik ezek közül a jégember. A lényeg: ha valaki csatlakozik a csapatodba, akkor kezdődik az igazi munka!
 
Péli Erzsébet néhány könyvet ajánlott, bemutatta az új független MLM Magazint, amit a munkánk során is eredményesen fel tudunk használni. Megismerkedtünk Robert T. Kyisoaki könyvekkel, a Gazdag papa, szegény papa egy alapmű, mindenkinek érdemes elolvasni. Most már azt is tudom, hogyha lesz gyerekem majd milyen képregényt tudok neki venni!
 
Dr. Magyar Lóránt életvezetési tanácsadótól megtanultuk, hogy sikernek ára van, ez sokszor magas és ezt az árat mindenkinek meg kell fizetni és néha bizony be kell piszkolnod magad – ezt meg is tettük, nézd meg a galériában a képeken!
 
Köszönöm a szerbiai csapatnak a szervezést és Rozevelt Karolinának a rendezvény levezetését, szuperek vagytok, ilyen kitartással és szorgalommal biztos vagyok benne, hogy GYÉMÁNTOK lesztek!
Együtt bármire képesek vagyunk! Legyen a Family Business a jövő vállalkozása!
 
Üdvözlettel:
Borcsányi Péter

Terméktapasztalat

Kedvenc termékemmé vált, mert mióta iszom a narancsos juice-t elkerülnek a nagyobb megfázások és mivel erősíti az immunrendszert így nem félek a H1N1-töl sem hisz tudom az immunrendszerem erős bármit le tud győzni.

Dózsa Éva, Kiskunhalas

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2024 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu