HÍRARCHÍVUM

2009. 05. 04. | Családi egészség

Saját egészségünkkel foglalkozni, erkölcsi kötelességen túl a legmagasabban megtérülő befektetés. Gondoljunk testünkre, úgy mint egy térbeli kirakós játékra, mozaikra, puzzle–ra. Milyen jól néz ki, ha minden a helyén van? Milyen rosszul, ha fehér foltok vagy lyukak éktelenkednek rajta! Csak rajtunk múlik, hogy mindent odategyünk ami szükséges, ahol szükséges, amikor szükséges.


Hogyan tehetjük ezt? Az élelmünkön keresztül! De ha nincs minden benne a napi betevő falatunkban? Egészítsük ki! Mivel ? ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐKKEL!!!


Egyszerű. De mi hiányzik az étrendünkből? Nehezen megválaszolható kérdés. Mi lehet a megoldás? Adjunk egy biztonsági minimumot a szervezetünknek, ezzel elkerülhetjük a hiányból adódó megbetegedést! Az egészség fenntartásához ez elegendő. A biztonsági adag a FB étrendkiegészítőinek egy–egy tablettája, kapszulája. Ha ez hozzáadódik az étellel elfogyasztott hasonló elemhez, kitűnő az eredmény. Ha nincs mihez hozzáadódnia, akkor is megvan a minimum. Nem lesz ez sok esetleg? A minimum és a maximum között 50-szeres arány van, tehát a túl sok 50 tablettánál kezdődik.


Mivel kezdjük? Mérjük fel egészségi állapotunkat, egy egyszerű tesztlap kitöltésével! Az eredmény alapján orvosi véleményezéssel és segédlettel eldönthetjük, mivel kezdjünk.

További részletekkel holnap szolgálunk.


Bogya Zoltán


Terméktapasztalat

Néhány hónapos téli lustálkodás után, újra elkezdtem edzeni, hogy a nyári szezonra versenyképes legyek. Az első edzések után a hasam alsó részében egy feszülő - nyomó érzést észleltem, ami nem akart elmúlni. Meglátogattam a házi orvosunkat, aki egy kis nyomkodás után közölte velem: sérvem van. Kétségbe estem, nem akartam, hogy megműtsenek, hogy egy sebhely legyen rajtam! Eldöntöttem: engem nem fognak felvágni! Némi kutakodás után kezembe került a TENS és egy akupunkturás könyv. Megkerestem melyek azok a pontok amelyek a sérvemmel vannak összeköttetésben és naponta 2 - 3 alkalommal, kb 5 -10...

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2019 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu