HÍRARCHÍVUM

2009. 04. 06. | Élménybeszámoló a Family Napról

Nekem, Vajda Jánosnak, az FB megint bizonyított! Ilyen FB napra nem is emlékszem, ahol az FB finanszírozta volna, még az ebédet is! Az isteni pulykapaprikás természetesen az FB saját edényeiben lett főzve, és a tészta is az FB által forgalmazott, Vincéné-féle tészta volt!
Nem semmik az új termékek sem: az első a Sankom fogyókúrás rágótabletta, mely az éhségérzetet csökkenti, és energiát ad. Vettem is belőle, és a családom otthon már ki is próbálta! A második a havasi gyopár alapanyagból készült EDEL-Tonik Ital, amivel az FB megint hangsúlyozza az egészséget. A harmadik új partnertermék a Hajápoló szett. Sajnos nagyon sokan szenvednek kopaszságban, de már rajtuk is tudunk segíteni, sőt, szerintem az is fantasztikus, hogy termék árában van egy fejbőr vizsgálat is!
Sajnálhatják, akik nem voltak ott, mert ezen a különleges Family Napon minden FB termékre 10% kedvezmény volt érvényes! Szóba került az ING adta lehetőség is, az se semmi! A 21%-os szinthez nem kell egy tömeg, elég 6 ember!
A Family Business sikere a cégen már nem, csak rajtunk, FB-tagokon múlik! Rajta, keresünk 6 komoly embert, akik mernek nagyot álmodni, mernék sokat dolgozni, és mernek jobban éln!

Sziasztok, az FB Mobilkirály írását olvashattátok. Hajrá FB, hajrá FB tagság, hajrá Magyarország!

Vajda János

Terméktapasztalat

Szeretném leírni, hogy édesanyám amióta használja a Mini szanatóriumot egészen más, amikor elment ellenőrzésre a kórházba még az orvos is meg kérdezte mit csinált mert a tüdeje (40 éve erős asztmás ) tisztulni kezdett, ezért az orvosa azt ajánlotta neki, hogy amit elkezdett ne hagyja abba mert igen szépen halad a gyógyulás felé, hogy még visszafordul a betegsége, és ezt nem tudja elhinni, hogy ilyen megtörténhet, édesanyám ezt a terméket 3 hónapja használja aktívan!!!!!! Köszönöm Family Business, ezt anyukám küldi !!!!!!

Boric Silvana - Szabadka

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu