HÍRARCHÍVUM

2009. 02. 18. | 8 évesek lettünk!

2009. február 14-én ünnepelte a Family Business fennállásának 8. évfordulóját. Az ünnepi Szeminárium Szolnokon került megrendezésre, ahol Tóth Pálma köszöntötte a megjelenteket a régió nevében. A program első felében Dr. Kártyás Gábor látta el a házigazdai teendőket, első feladataként behozatta a hatalmas csoki tortát, melyet a nyolc gyertyán és a tűzijátékon túl gyönyörű marcipán FB logó díszített. A torta az első szünetben került elfogyasztásra, melyből minden jelenlévő jóízűen falatozhatott.

Az első előadásban Spollár Istvántól, az ING bróker menedzserétől értesülhettek a tagok a befektetési lehetőég részleteiről, megismerkedve az általános pénzügyi-gazdasági ismeretekkel és a jövedelmező piacok jellemzőivel, ahol érdemes befektetni az elkövetkező időszakban. A Family Business által kínált, életbiztosítás alapú befektetési forma marketingjéről Borcsányi Péter tartott előadást, aki kiemelte, hogy most egyetlen üzlet megkötésével lehet 1200 pontot és 125.000 forintot is keresni, ha valaki havi 100 eurós megtakarítást válla, 20 éves futamidőre.

A Family Business jól ismert termékeiről Polyákné Irénke, Borbély Ibolya és Dr. Marosi János osztották meg először tapasztalataikat. A házigazda rövid előadásában a Family internetes honlapjának jelentőségéről is szólt.

Az első szünet utáni blokk házigazdája Dr. Gáti József volt, aki jókora plüssszívet akasztva a mikrofonállványra köszöntötte a vendégeket Valentin nap alkalmából. Az első előadásban Kártyás Péter beszélt egy új segédeszközről, amely nem más, mint egy újfajta bemutató vázlat, melynek segítségével látványosan, hatékonyan lehet, akár 15 perc alatt is megtartani egy FB bemutatót. Dr. Kártyás Gábor előadásában az új üzleti koncepció kulcselemeit vázolta fel, így szó esett az üzleti regisztrációról, a Gyémántpillérről, az elindítás és Alapképzés fontosságágáról. Kiss Lukács feltaláló a tapasztalatairól mesélt a Mini-szanatórium kapcsán, Baksa József pedig a MARS termékcsaládot mutatta be, mint kedvenc termékeit.

A program 3. harmadában Kártyás Péter volt a házigazda, aki kiemelte a családi fogyasztás szerepét és a 100 pont fontosságát. Vajda János és Kovács Istvánné is megosztották tapasztalataikat, az üzleti táska, illetve a Mobilisan előnyös tulajdonságairól. Csonka Miklós előadásában kiemelte miért is lehetünk büszkék arra, hogy magyarok és Family tagok vagyunk. Az 5 órás program Kártyás Gyula elnök gondolataival ért véget, aki megköszönte a hálózat elmúlt éves munkáját, és mindekit arra buzdított, hogy 2009-ben is élvezze a Family Business előnycsomagját, és ismertesse meg mindenkivel ezt a nagyszerű lehetőséget.


A program este 7 órakor folytatódott a Family Bállal. A pezsgős koccintást követően elfogyasztottuk a finom vacsorát, melyet táncbemutatók követtek. Standard és latin táncokat láthattunk versenytáncos vendégeinktől, és a hastánc is nagy érdeklődést váltott ki. Az este ezután élőzene mellett, tánccal folytatódott. Idén is sor került a Bálkirálynő megválasztására. A csapat hajnali két óráig jó hangulatban mulatozott, a program végén még némi karaoke produkciókra is sor került.     

A Szemináriumról készült fotókat itt letöltheti! (55Mb)

Terméktapasztalat

Ajánlom húsok pácolására is. Különösen azért is jó, mert az olajos fűszer izét jobban átveszi a hús és sütéskor védi a kiszáradástól.

Ardelean Ildikó

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu