HÍRARCHÍVUM

2017. 05. 17. | Változások!

Cégünknél 2017. június 01-től a következő újdonságokat vezetjük be:

- plusz jutalék
- kedvezmények
- ajándék termékek
 


 

 1. A jutalék rendszerünk változatlan marad, de kiegészül azzal, hogy aki eléri a 3%-os szinthez tartozó forgalmat saját és csoport forgalmával halmozottan (ami 300 pont) fixen 3%-os marad, ez azt jelenti ha aktív vásárlása van tehát 25 pontot vásárol az adott hónapban mindig kap jutalékot.

  Amikor a tag eléri halmozottan (időkorlátozás nélkül) a 300 pontot jeleznie kell az FB Központnak, akkor fixen beállítjuk 3%-ra. Amennyiben a tag nem jelzi akkor az ebből eredő károkért, elmaradt jutalékért a Family Business International Kft-t felelősség nem terheli.
   
 2. Megszűnik a 15%-os ár csak „tagi ár” és eladási ár lesz.    
  ÚJDONSÁG! 5% FIX ÁRRÉS MINDEN VÁSÁRLÁS UTÁN!
  Az aktív tagoknak minden közvetlen tag vásárlásai után bruttó 5% jutalék jár (ez mélységből is kapható ha a vásárló és köztem nincs aktív tag). Ezen jutalék a Market7 webáruházban megvásárolt összes termék után is jár.
   
 3. 100 pontonként járó bruttó 500 Ft megszűnik, helyette 100 pontonként ingyenes termék vagy kedvezményes vásárlást kapnak a teljesítők. Ezen kedvezményeket a teljesítést  követő hónapban vehetik igénybe. Ezen termékek listáját mindig hó elején a honlapon megtekinthetik, (vagy érdeklődni lehet a Központban), ami az eddigi bruttó 500 forintnál jóval többet fog érni.
   
 4. Az első három felsorolt lehetőség bármilyen rendelésnél él legyen az telefonon, webáruházon keresztül vagy e-mailben leadva.
   
 5. Egy új lehetőség a pontgyűjtés ami csak a Market 7 webáruházon keresztül érvényesíthető, mert ott kezeli majd a program. Ez a pontgyűjtő azt jelenti, hogy az ott történő saját vásárlásaim pontjait gyűjti, amiket be lehet váltani ingyenes termékre vagy kedvezményes termék vásárlására. Ennek igénybevételekor csökken a gyűjtőpont.

  Pl: ha  van 250 pontom több hónap alatt és 1 jégbalzsam 150 pontba kerül és én azt kérem akkor a  gyűjtő pontom lecsökken 100 pontra. Az ingyenesen vagy kedvezményesen elvihető termékek listája fenn lesz honlapunkon, de a Központnál is lehet érdeklődni.

 
A market7 webáruházban több ezer termék található ami az egészséghez kapcsolódik.
A www.market7.hu oldalra a belépés a Family Business (www.family-business.hu) oldalon regisztrált e-mail címmel és a jelszóval lehet, ha nem tudja jelszavát kérhet jelszóemlékeztetőt, illetve az info@market7.hu címen kérhet segítséget.

A csomagküldési díjszabás is megváltozik 2017.06.01-től, részletek itt.

 

Üdvözlettel:
Borcsányi Péter
Family Business International Kft.

Terméktapasztalat

Kedves hölgyek, lányok! Súgni szeretnék: többünk véleménye, hogy a VICTORIA márkanevű combfix nagyon jó minőségű, tartós darab. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Győri Márta, Siófok

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu