HÍRARCHÍVUM

2009. 01. 12. | Aktív Tagok Tréningje

2009. január 11-én került sor a Family Business Központban az Aktív Tagok Tréningjére, mintegy 30 fő részvételével.
A program első előadásában Kártyás Gyula részletesen ismertette a cég terveit és elképzeléseit a 2009-es esztendőre, bemutatva azokat az újdonságokat, melyeket az Igazgatótanács egy héttel korábban alaposan megtárgyalt és elfogadott. Az újdonságok közül kiemelkedik, hogy üzleties hozzáállású vezetés valósul meg 2009-ben, változnak a csatlakozás szabályai, nagyobb hangsúlyt kap a kommunikáció – mind online, mind offline – formában és komolyabb szerepet kap a módszertan néhány eleme – elsősorban a Start találkozó.
Szintén fontos újdonság lesz a központilag szervezett havi alapképzés, a Start Tréning, amely az újakat kívánja képezni és ellátni a hálózatépítéshez szükséges szakmai alapokkal és információkkal.
Dr. Kártyás Gábor előadásában a Siker Kerék módszer első három eleme szerepelt új, gyakorlatias megközelítésben. Számtalan értékes tanácsot hallhattunk a célkitűzéssel kapcsolatban, melyeket az élet egyéb területein is sikerrel használhatunk fel.
Kártyás Péter előadásának témája az üzleti bemutató módszertana volt, mely során kitért a bemutató szerepére és jelentőségére, a felkészülés és gyakorlás fontosságára és a bemutató vázlat használatára is. Ezeken túl bemutatásra került egy olyan nyitó technika is, mellyel jelentős mértékben növelhető egy bemutató eredményessége.
Dr. Kártyás Gábor a Lendület szerepéről tartott előadása középpontjában a Kihívások rendszere állt, melyben egy új, középtávú kihíváson túl új szabályok is szerepeltek.
Kártyás Gyula záróelőadása az elindítás feladatait és szerepét tárgyalta részletesen, jelentősen megnövelve a fontosságát ennek a módszerbeli szegmensnek. Csonka Miklós aranymenedzser gondolatait is meghallgathattuk, aki megerősítette a megújulás fontosságát és támogatásáról biztosította az FB tagjait. Az Aktív Tagok Tréningje így jó hangulatban telt, sok új információval és újdonsággal felszerelkezve, munkára készen távozott mindenki, azzal a közös felkiáltással: megcsináljuk!

Vajda János 15%-os üzlettársunk élménybeszámolója a találkozóról

Mit adott nekem a 2009. év első Family Business találkozója?

Először is: nagyon sok új információt!
Szerencsére az előadások alatt jegyzeteltem, és a honlapról letöltött diák segítségével újra át tudtam élni és értékelni a rengeteg információt és újdonságot, még mielőtt mindezt tovább adom üzlettársaimnak is.
A Megújulási programban az FB továbbra is azt akarja elérni, hogy mi, FB tagok, minél több pénzt keressünk, minél több elismerésben, majd pihenésben legyen részünk. Az újdonságok közül nekem nagyon tetszett a passzív tagokra vonatkozó új szabályozás, akik így továbbra is vásárlói lehetnek az FB termékeinek. Aki most komolyan gondolja az FB-t, az minden támogatást megkap az üzleties, profi hozzáállás miatt. Az FB megtette ajánlatát minden FB tagnak, kiemelten támogatva az új csatlakozókat, így mindenki megtalálhatja a számítását a Family Business-ben, 2009-ben is! Minden adott a sikerhez, most már csak rajtam-rajtunk múlik, mit tudunk profitálni belőle 2009-ben! Hát rajta, kezdjünk neki a munkának, hogy az FB tortából minél több szeletet vághassunk ki! A Family Business-en nem múlik, hát merjünk nagyot álmodni, merjünk sokat dolgozni és merjünk jobban élni! Ez az én szlogenem!
Jó munkát és sok sikert kíván mindenkinek
Vajda János mobilkirály

Vajda János képei a találkozóról (20 Mb)

Terméktapasztalat

Állandó problémám volt, hogy a harisnyáim vagy kiszakadtak, vagy egy idő után kinyúltak és kb. 4 belefért volna belőlem. Ezek a harisnyák viszont strapabíróak nem nyúlna, nem szakadnak sok használat után sem, és ami még fontos nem izzad bele a lábam, mint némely más harisnyákba.

Dózsa Éva

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu