HÍRARCHÍVUM

2009. 01. 05. | Az FB Igazgatótanács ülése

A Family Business Igazgatótanács 2009. január 2-án tartotta évzáró-évnyitó értekezletét a Budapesti Központban. Kártyás Gyula hálózatvezető-tulajdonos bevezetőjében értékelte az elmúlt időszakot, majd a „Megújulási program 2009” című előadásában foglalta össze a következő időszak feladatait. Kiemelte, hogy a tevékenység középpontjába a vállalkozói attitűdök erősítését, a hálózatépítés módszerének maradéktalan alkalmazását, az offenzív hálózatépítést, a határozott üzletépítést kell helyezni. Megerősítette, hogy a hazai és nemzetközi tapasztalatok alapján az MLM rendszerek folyamatosan fejlődnek, és jelentős igény van a Family Business családorientált rendszere iránt. Az is kiemelésre került, hogy az FB tevékenysége három alappilléren nyugszik: a családi fogyasztás (min. 100 pont/hónap), a Gyémántpillérek építése, valamit az új csatlakozók folyamatos segítése a két előbbi pillér teljesítésében.


Az Igazgatótanács tagjai részletes vitát folytattak a 15 pontban összefoglalt cselekvési tervről, s a testület rögzítette a hálózat következő időszakot meghatározó központi rendezvényeit. Ezek közül kiemelhető a Budapesti Központban 2009. január 11-én megrendezendő Aktív Üzlettársak Tréningje, a január 17-ei Family Nap a Budapesti Műszaki Főiskolán, a január 24-ei Alapképzés, valamint a február 14-re tervezett Szeminárium és Valentin Napi Family Bál.


Az Igazgatótanács tagjain keresztül Kártyás Gyula a Family Business nagy családja valamennyi tagjának Boldog, Békés, egyéni és üzleti Sikerekben gazdag, új esztendőt kívánt.


Dr. Gáti József

Terméktapasztalat

Ezeket a termékeket azért szeretem, mert nálunk mindenkinek más az íz világa.
Ki fűszeresebben, ki kevésbé fűszeresen eszi az ételt, így ezek a termékek megoldották ezt a problémát, mivel mindenki úgy ízesíti még pluszban, ahogy szeretné így nincs belőle gond, ha valaki a fűszeres ételt jobban bírja. Ja és ami fontos olaj formátuma végett nem bántja a gyomrot.

Dózsa Éva, Kiskunhalas

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2019 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu