HÍRARCHÍVUM

2015. 09. 17. | Astra KGFB

Kattintson ide a közös megegyezéssel való megszüntetéshez szükséges nyilazkozathoz megnyitásához!

 

Kedves Üzlettársunk!

Közleményünk Astra biztosítással kapcsolatos fontos információkat tartalmazza. Ha nálunk kötötte KGFB biztosítását és az ASTRA biztosítónál van, akkor az alábbiak szerint járjon el. Amennyiben nem nálunk kötötte, abban az esetben is követheti a leírt lépéseket.

A biztosító engedélyének visszavonása következtében Önhöz, egy tájékoztató levél érkezik az Astra Biztosítótól, amiben tájékoztatják a történésekről és felajánlják a közös megegyezéssel történő megszüntetést a biztosításközvetítőjén keresztül. A biztosító az MNB engedélye szerint – amennyiben a szerződés díjrendezett 2015. szeptember 30-ig - lehetőség biztosító szerződésének közös megegyezéssel történő megszüntetésére 2015. szeptember 30. napjával.

Annak érdekében, hogy Önnek határidőre el tudjuk intézni a felmondását, illetve az új biztosítás megkötését, hogy 2015. október 1-től is biztosított legyen, kérjük, mihamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot vagy keressen fel minket vagy kösse meg biztosítását online.
Amennyiben a határidőig nincs módja bejönni az irodánkba, akkor a linken található formanyomtatványt kitöltve, aláírva Ön is eljuttathatja közvetlenül az Astra Biztosítóhoz.
Ennek megtörténtéről kérem, tájékoztasson minket, hogy az új biztosítás megkötéséről gondoskodni tudjunk.


Előzmény:
A  román pénzügyi felügyelet (ASF) 2015. augusztus 31-én visszavonta a romániai Astra S.A. Biztosító működési engedélyét és bejelentette, hogy kezdeményezi a cég felszámolását. Ez kihatással van az Astra Magyarországi Fióktelepére is. Ezen intézkedés következtében a biztosító magyarországi fióktelepe új szerződést nem jogosult kötni, biztosítási díjat nem jogosult visszautalni, és bizonytalanná vált kárrendezési és kárkifizetési tevékenysége is.

Kattintson ide a közös megegyezéssel való megszüntetéshez szükséges nyilatkozathoz megnyitásához!

Új biztosítást a Family Broker / Online biztosításkötés menüben tud vagy ide kattintva.

 

Üdvözlettel:
Family Business

 

Terméktapasztalat

Ajánlom húsok pácolására is. Különösen azért is jó, mert az olajos fűszer izét jobban átveszi a hús és sütéskor védi a kiszáradástól.

Ardelean Ildikó

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu