HÍRARCHÍVUM

2015. 05. 28. | 2-őt fizet 3-at kap!

CAPS masszázsolaj 2-őt fizet, 3-at kap! Sőt 21,6 pontérték helyett, most 25 pontot írunk jóvá!

 

Az akció időtartama: 2015.06.01 - 06.30-ig

 

 

CAPS masszázsolaj akció 2-őt fizet, 3-at kap!
257 CAPS masszázsolaj 3 db 3x30ml 4.500 Ft 77 Ron 4.980 Ft 86 Ron 5.850 Ft 101 Ron 21,6 pont
5257 3.000 Ft 52 Ron 3.320 Ft 57 Ron 3.900 Ft 67 Ron 25 pont

 

 

 

 

Caps masszázsolaj

Family Business CAPS paprikakivonata Magyarországon kifejlesztett, különleges termék, ami vélhetőleg sok ízületi fájdalmakkal, fájós derékkal küzdő betegnek jelent majd hathatós segítséget.
A paprika kivonat használata gyulladást nem okoz, csupán enyhe bőrpírt, melegség érzetet kelt a kezelt bőrfelületen. A kezelendőt felületen be kell masszírozni a testrészekbe. Javítja a bőr vérellátását és a bőrön keresztül beáramlik a véráramba. Mérsékli a fájdalmat és gyulladást. A bőrbe masszírozva a paprikakivonat hatása a belső szervekre is kiterjed a nyirokrendszer közvetítésével. A meleg érző receptorok izgatásával izzadást vált ki, így csökkenti a testhőmérsékletet (lázcsillapítás).

Használható továbbá: izomfájdalom, isiász, lumbágó, ínhüvelygyulladás, pikkelysömör, ízületi gyulladás mérséklésére, kezelésére, bezáródott sebek környékére alkalmazva erős regenerálódási folyamatot indít be, zsírbontásra, a hasi bőrfelület bemasszírozása gyorsítja az anyagcserét, a hajhagymák egészséges működésének serkentésére, alsó végtagok vérkeringési zavaraira, mellhártya gyulladásra, stb. A kapszaicin fájdalomcsillapító hatása miatt a cukorbetegek mintegy felénél jelentkező súlyos boka és lábfájdalmak enyhítésére is alkalmas. Az ilyen irányú vizsgálat során az érintett cukorbetegek 71% -a négy héten belül jelentős javulásról számolt be.

Csak orvosi felügyelet mellett használható szívbetegség, trombózis veszélye esetén. Nyílt sebre, nyálkahártyára ne alkalmazzuk!

Terméktapasztalatok:

Lumbágó kezelésnél  –bemasszírozáskor a meleg érzés nem csak a kezelt felületen jelentkezett, hanem mindkét lábon a lábujjakig volt érezhető. A fájdalom a masszírozás után azonnal megszűnt és 48 órán keresztül nem jelentkezett.

Lábfej, talpfájás esetén – bokától lefelé az egész lábfej és talp be lett masszírozva a kivonattal. Viszkető és csípő érzés nem volt sehol. Nem volt meleg érzet, de a fájdalom azonnal megszűnt és kb. 24 óráig nem is jelentkezett.

Sok ízületi gyulladás esetén –az ujj ízületeit külön-külön minden oldalról bemasszíroztuk. A fájdalom már masszírozás után enyhült, sem csípő, sem meleg érzés nem volt. A következő alkalommal páciensünk a térd kezelését kérte.

Térd ízület kezelése esetén- páciens a lábszáron érzett viszkető érzést, de ez a kezelés után pár perccel megszűnt. A térd ízületben is enyhült a fájdalom, és a járás könnyebbé vált. Kettő nap múlva a  kezelést megismételtük és a fájdalom megszűnt. Vendégünk az elkövetkező 48 órában nem kérte a kezelést, fájdalommentes állapotra hivatkozva.

 hátizom fájdalma esetén–a bemasszírozás után a fájdalom tartósan megszűnt  (több páciensnél!).

Hasi bőrfelületre masszírozva –az első bemasszírozás után a bőr kb. 5 percig erősen viszketett, ezen kívül 30 percig semmilyen más hatás nem volt érezhető. Az ezt követő másfél órában pedig csak a belső, vastagabb hájrétegben volt meleg érzés. Sem izzadás, sem átmérő csökkenés nem volt, de a vizelet és a széklet ürítése gyakoribbá vált.

SZANISZLÓ  BENŐ és  KUMMER ILDIKÓ, Dédestapolcsány

 

Egy hűvösebb éjszakán mindkét váll ízületem alaposan megfázott. Úgy fájt, hogy alig bírtam mozgatni. Már két napja szenvedtem vele, közben arra gondoltam vajon mivel csillapíthatnám a fájdalmat. Reggel aztán fürdés után eszembe jutott, hogy amikor görcsölt a lábam, már használt a CAPS olaj. Ezért aztán bekentem vele a vállam egyszer. Arra gondoltam, majd napközben újra bekenem. De képzeljétek, elfelejtettem, mivel úgy félóra múltán alig fájt már! Csupán este használtam még egyszer, és a fájdalom elmúlt.”

PETIK LAJOS, Dunaharaszti

 

„Édesanyámnál a nyaki borda meszesedése miatt többször fordul elő erős szédülés. Hatékony kezelést az orvosa nem tudott javasolni erre a problémára, ekkor rendeltünk neki egy CAPS olajat. Napi kétszeri bedörzsöléssel csökkent a szédülése, megnőtt az agy vérellátása és kb. négy nap elteltével fokozatosan megszűntek a panaszai. Szintén ő használja ezt az olajat emésztési zavarok, puffadás esetén a hasi részbe masszírozva, illetve, gyomorégéskor a gyomorszáj környékére egy kevés olajat bedörzsöl, majd szükség esetén még néhányszor megismétli. Mióta ezt használja, sokkal jobban érzi magát.”

SZÍJÁRTÓ RITA,Siófok

 

Terméktapasztalat

Nap égette sebre használtam, nagyon gyorsan gyógyultam.
Dani Johanna

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu