HÍRARCHÍVUM

2015. 05. 07. | Nyári Családi Tábor

Gyere ingyen a családi táborba - Nyaralás kihívás - részletek itt

Kalandozás Dél-Lengyelországban - 6 napos csillagtúra Zakopanéból

Időpont: 2015.08.25 - 30.  6 nap / 5 éjszaka

 

Részvételi díj: 64.000 Ft

Csodálatos vidékre kalauzol bennünket ez az utazás. Hegyek között lévő, szép fekvésű, kellemes szállodánkból indulunk az adott napi programunkra. Kulturális és természeti látnivalókban egyaránt gazdag program gondoskodik majd a felejthetetlen időtöltésről.

A részvételi díj tartalmazza: az autó­bu­szos uta­zást, 5 éj­sza­ka szállást, félpanziós ellátást, az ide­gen­ve­ze­tést és a progra­mo­kat (belépődíjak nélkül).

Részletfizetéi lehetőség: első részlet  16.000 Ft 2015. 03.20-ig
4 további 4 x 12.000Ft   minden hó 25-ig.

Elhelyezés: emelt szintű 3*-os szállodában Zakopanéban, kétágyas, fürdőszobás szobákban. A szállodában található szauna, és fedett úszómedence is, melyek ingyen használhatóak.

Fix ülőhely a buszon: 2.000 Ft/Fő; Egyágyas felár: 21.000 Ft

Belépőjegyek díjai (helyszínen fizetendő): Árva vár : 5 Euro/fő, Gubalowka sikló: 12 PLN/fő, Wieliczka sóbánya: kb. 65 PLN/fő
Auschwitz tábor belépő helyi idegenvezetéssel: kb. 40 PLN/fő

Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak.

Jelentkezés és a befizetés személyesen a Központban vagy Szponzorvonalon lehet. Foglalását az első részlet befizetésével tudjuk véglegesíteni. Mobil: +36 70 452 5100 / E-mail: info@family-business.hu

További információ itt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program:

1. nap: Besztercebánya, Árva vára, Chochołów, Zakopane
Budapestről az autóbusz 6.30-kor indul a Family Business Központ elől. Utazás a Vác – Parassapuszta útvonalon Szlovákiába, ahol Zólyom érintésével érkezünk meg Besztercebányára. Séta a hangulatos városközpontban, majd továbbutazás az Árva folyó völgyébe. Látogatás Árva várában, mely Európa egyik leglátványosabb fekvésű várkastélya. Délután átkelés Lengyelországba. Először egy ősi, Zakopane környéki górál faluval, Chochołów-val ismerkedünk (jellegzetes faházak). Ezután közös séta Zakopanéban, Lengyelország leghíresebb hegyvidéki üdülő-helyén, a Magas-Tátra lábainál. Szállás Zakopanéban.

2. nap: Nedec vára, Dunajec-áttörés, Zakopane
Utazás hangulatos hegyi falvakon keresztül a festői fekvésű Nedec várához, mely 1918-ig Magyarország egyik északi határvára volt. A vár és a benne lévő kis múzeum meglátogatása után csoportos tutajozás a Dunajec folyó vadregényes szurdokvölgyében. Ezután szabadidő Zakopanéban, lehetőség van siklóval felmenni a Gubałówka hegyre (panoráma az egész városra és a Magas-Tátrára).

3. nap: Krakkó, Wieliczkai sóbánya
Egész napos kirándulás Krakkóba. A Kárpátok északi lejtőin leereszkedve érkezünk meg a lengyel királyok ősi székvárosába. A város műemlékei közül jópárnak magyar vonatkozása is van. Először a Wawel épületegyüttesét látogatjuk meg, mely évszázadokon keresztül a lengyel királyok rezidenciája volt (katedrális a lengyel királyok síremlékeivel, reneszánsz királyi palota pazar berendezéssel). Ezután séta a szépen felújított óvárosban. Itt található a hatalmas főtér, közepén a híres Posztócsarnokkal. A tér sarkában áll a Mária-templom, melynek a főoltára felett elhelyezkedő szárnyas oltár a gótikus fafaragóművészet csodája. A nap zárásaként látogatás a Krakkó melletti Wieliczka sóbányájában. Az érdekes bányamúzeum bemutatja a bánya régi működését. A látogatás csúcspontja a mi IV. Béla királyunk lányáról elnevezett hatalmas földalatti Kinga-kápolna, melynek szinte minden díszítő elemét sóból faragták.

4. nap: Zakopane
Egész napos szabad program Zakopanéban.

5. nap: Zakopane / Auschwitz
Egész napos kirándulás idegenvezetőnkkel. Oświęcimben (németül Auschwitz), az egykori náci haláltábor helyén berendezett emlékmúzeum megtekintése. A világtörténelem talán legsötétebb időszakával való szembesülés mindenki számára megrázó élményt jelent.

6. nap: Lőcse, Szlovák-Tátra, Csorba-tó
Átkelés Szlovákiába, ismerkedés az egyik legszebb felvidéki város, Lőcse nevezetességeivel: középkori város-falak, reneszánsz városháza, szégyenketrec, Thurzó-ház, gótikus Szent Jakab-templom (belseje a középkori vallásos művészetek valóságos kincsesháza) stb. A kora délutáni órákban barangolás a Magas-Tátra szlovák oldalán a Tátralomnic – Ótátrafüred – Csorba-tó útvonalon, majd hazautazás Besztercebányán és Parassapusztán keresztül. Érkezés Budapestre az esti órákban

Terméktapasztalat

Praktikus megoldást jelent mivel mindenki más és más fűszerezést szeret a családban így minden étkezéskor az asztalon, van a készlet és mindenki saját maga ízlése szerint, tudja ízesíteni az ételt. Ez mellet egy szép kivitelben kapható így jól ajándékozható is.

Sörös Margit, Szabadka

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu