HÍRARCHÍVUM

2015. 01. 07. | Közlemény

Közlemény
Mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, amikor döntési helyzetbe kerülünk. Hogy jól döntöttünk sajnos csak mindig utólag derül ki.
 
Sztupinszky Zsolt tavaly meghozott egy döntést, egy másik utat választott, így 2014. szeptemberétől már nem tagja hálózatunknak. Tehát szerződéses kapcsolatban nem állunk vele.
 
Sztupinszky Zsolttal az elmúlt években rengeteg pozitív élménnyel lettünk gazdagabbak, sokat tanultunk egymástól, de jobb lesz így.
 
Ha a fent nevezett személy (vagy bármilyen vállalkozása) megkeresést, üzleti ajánlatot tesz Önök felé azt a Family Business hozzájárulása (engedélye) nélkül teszik.
 
Bízunk benne, hogy nem, de ha mégis történik Önök felé bármilyen kapcsolatfelvétel Sztupinszky Zsolttól, akkor kérnénk, hogy értesítsenek minket, hogy meg tudjuk tenni a szükséges lépéseket a hálózat védelmében. 
 
Elnézést kérünk a kellemetlen levélért, de vállalkozásunk, kapcsolatunk védelmében meg kellet írnunk.
 
 
Üdvözlettel: 
Borcsányi Péter
igazgató
Family Business
 

 

Terméktapasztalat

ÚJ TERMÉKEK A FAMILY NAPJA ALATT! Már pár napja használom és nagyon tetszik az új lábápoló termékcsalád! Elsősorban az Izzadásgátló-dezodoráló lábápoló krémről van tapasztalatom. Eddig évek óta használtam a Family lábsprayét, amivel meg voltam elégedve, és elég szkeptikusan fogadtam az új terméket, de már nem sajnálom!!! Most egy olyan termékkel gazdagodtam, ami nem csak a kellemetlenségek ellen nyújt segítséget, de hihetetlen módon hidratál is. Nagyon jó! Javaslom mindenkinek! És az illata is remek! Üdv! zs.
Sztupinszky Zsolt, Siófok

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu