HÍRARCHÍVUM

2008. 11. 25. | Egészséges megoldások télire

 

 

 

 

 

 

A Family Business étrend-kiegészítő termékei közül feltétlenül ajánlott a CENTRÁL multivitamin szedése, az egész család részére. Szintén sokat tehetünk a család egészségéért, amennyiben fogyasztjuk az 500 mg-os RETARD C-VITAMINT is, hiszen ez aktív védőpajzsot tud biztosítani a szervezetnek, ami által könnyen elkerülhető a megfázás. A hideg napok jobban igénybe veszik a szervezet energiáit is, ezek visszapótlására, a folyamatos, magas energiaszint elérésére ajánlható az ENERGOSAN tabletta. Amennyiben a kedélyünk, hangulatunk is borongósabb a kelleténél, jó segítség lehet a SAFROSAN, amely természetes hatóanyagaival visszahozza a jó kedélyállapotot.

Jó lehetőség ez az időszak a FLAVAN termékcsalád kipróbálására is. A sokféle megoldás mind az immunrendszer erősítését, a szervezet állapotának karbantartását szolgálja. Mindezeken felül pedig melyik gyermek ne örülne, a finom szőlőcukornak, a gyümölcsszeletnek, avagy egy kellemes, forró teának a FLAVAN termékkörből? Az idősebbek előszeretettel fogyaszthatják a gyümölcskoncentrátumot, a tablettát vagy például a cseppeket.   

 

Az Aloe Vera termékcsalád fogyasztása eleve kizárja, hogy kellemetlen meglepetések érhessenek egy hideg napon, mondjuk egy kirándulás alkalmával. Az Aloe készítményekre jellemző Sinergista hatás azt biztosítja, hogy a sokféle vitamin és ásványi anyag, amelyek megtalálhatóak a növény kivonatában egymás kedvező élettani hatását segítve tudjon jó eredményt elérni, míg az Adaptogén hatás következtében mindig a megfelelő alkotóelem kerül felhasználásra a szervezetben. A többféle ízesítés közül bizonyára a család minden tagja megleli a leginkább kedvére valót.

 

A hideg elleni védekezésben profi felszereléseket találhatunk az Atta szabadidős eszközök között, de ha valaki csupán a meleg szobából szemlélné a havazást, egy jó vastag gyapjúzokni akkor is elkelhet.

 

Azt is érdemes észben tartani, hogy a téli szeles időjárás hozza el az ajakápoló szereink ajánlásához legtökéletesebb pillanatot. A cserepes, kiszáradt ajkak gyógy íréül szolgáló balzsamok cseresznyés, mézes, antibakteriális változatban kaphatók.

 

Ne feledkezzünk el a Hap-ci orrinhalátor készülékről sem, melynek kellemes menta tartalma megfázás, nátha esetén feloldja a légutakat, a beteg számára könnyebbé teszi a légzést, csökkenti a tüneteket.

 

Az egészség karbantartáshoz, ajándékként is kiváló megoldás, az egészségvédő készülékek. A TENS készülékek, a vérnyomásmérők és a Dotory digitális lázmérő is nagyszerű segítség lehet minden egészségtudatos családban.

 

Terméktapasztalat

ALOE VERA JUICE
Kb. egy hete elkapott egy vírus melynek hatására teljesen kikészült a gyomrom. Az aloé-t gyermekeim allergiájára vettem meg, de ebben az eseten nekem is nagyon sokat segített. 2X50 ml-t ittam és másnapra teljesen rendbe jöttem. Arról nem is beszélve, hogy gyermekeim allergiája is szépen javul.

Rozevelt Karolina, Szabadka

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu