HÍRARCHÍVUM

2008. 11. 03. | Kiút a gazdasági válságból

Szomorú tény, hogy a világgazdaság általános helyzete meglehetősen rosszra fordult, sok helyütt olvashatjuk, hogy válságba került. Ha közvetlenül nem is, de közvetve minden családot érint a világválság, a kamatok változásai, a infláció emelkedése, az elbocsátások, közüzemi díjak emelkedése, az olajárak alakulása – számtalan olyan tényező, amely mind kedvezőtlen irányba befolyásolhatja a magyar családok életét és családi költségvetését egyaránt.

 

Azt is tényként kell elfogadnunk, hogy a gazdasági-társadalmi helyzetből következően gyakorlatilag senki sem tudhatja magát teljes biztonságban a munkahelyén. Nem csupán a multicégek és a tőkeerős külföldi és hazai vállalkozások, de a közszféra szereplői esetében sem lehet már totális biztonságról, „nyugdíjas állásról” beszélni. Számtalan kellemetlen példával találkozhat mindenki a környezetében.

 

A fenti fekete megállapítások mind ugyanahhoz a kérdéshez vezetnek el. Mit tehet ma egy átlagos család Magyarországon annak érdekében, hogy relatív biztonságot teremtsen a maga számára a maihoz hasonlóan gazdaságilag nehéz időkben? Értelemszerűen elvileg nyitva van annak a lehetősége, hogy az ember mindig több és több munkát vállaljon, de ma már a leépítések és a „karcsú” szervezetek terjedése miatt a másod, harmad állások megszerzése is több nehézségbe ütközik. Amennyiben pedig valaki szerencsésen szert tud tenni a mellékállásokból befolyó jövedelemre, a naponta rendelkezésre álló 24 óra akkor is felső korlátot jelent ennek a megoldásnak.

 

A fentiekből következik, hogy egyre többen szeretnének valamilyen kiegészítő tevékenységet végezni, aminek a segítségével kiegészíthető a családi büdzsé. Erre tud kézenfekvő megoldást kínálni egy MLM rendszer, például a Family Business is. Mindazt, hogy miért alkalmas a manapság felmerülő problémák megoldására, áthidalására a Family Business rendszer, az alábbi felsorolással támasztom alá.

 

Ø       Tőkebefektetés nélkül végezhető

Ø       Nem jár pénzügyi kockázattal

Ø       Semmilyen végzettség vagy képesítés nem szükséges hozzá

Ø       Korra, nemre, vallásra való tekintet nélkül bárki foglalkozhat vele

Ø       Folyamatosan nyitva áll a csatlakozási lehetőség, mindig van „szabad állás”

Ø       Az időbeosztás szabadon választott, tehát mellékállásban is végezhető a tevékenység

Ø       A család minden tagja részt vehet benne

Ø       Nem kell hozzá üzlethelyiség, vagy komoly felszerelés

Ø       Otthonról is végezhető tevékenység, számítógép, internet sem kell hozzá

Ø       Nincs főnök, aki folyamatosan utasítgatná és beszámoltatná

 

A fenti felsorolásból azt érdemes észrevenni, hogy amennyiben valaki egy hagyományos állást pályázna meg, vagy hagyományos vállalkozásba kezdene – mondjuk másodállásként – a fenti megállapítások egyike sem lenne rá igaz!

 

A Family Business mindezt tudja, és még számtalan mindent! Következzen itt még egy felsorolás azokról az érvekről, amik kiváló lehetőséggé teszik a Family Business-t mindenki számára, aki szeretne jobban élni, jobban boldogulni és a megszokott vagy még jobb életszínvonalat biztosítani maga és családja számára!

 

Ø       A megkereshető jövedelem több forrásból származhat (Árrés, jutalék, árrés-különbözet, kihívások)

Ø       A jövedelemnek nincs felső korlátja

Ø       A rendszer előnyeit okosan használva komoly megtakarítás érhető el

o        A jó minőségű magyar termékek használatával

o        Az EDC klub kedvezményeit használva

o        A Vodafone kedvezményes mobiltelefon szerződésével (INGYENES beszélgetés!)

o        A halmozódó pontrendszer miatt

Ø       A jövedelem jogdíjszerű

 

Minden Family Business tagnak célszerű észrevennie, hogy az MLM típusú üzletek esetében a gazdaság általános állapota fontos szerepet játszik. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ilyen válságos időszakokban a forgalom megélénkül, hiszen egyre több embernek lesz szüksége a több lábon állásra, a kiegészítő jövedelemre, és a megtakarítási lehetőségekre! Ezek függvényében érdemes meggondolni, hogy hány területen és hogyan képes segíteni a Family Business, mi mindent tudunk kínálni annak az embernek, aki hajlandó az idejéből egy órát ránk szánni, és meghallgatni az üzleti ajánlatunkat, a segítségünket!

 

Régóta nem volt akkora szükség a hálózati üzlet kínálta segítségre és megoldásokra, mint napjainkban! Vegyük ezt észre, és segítsünk minél több embernek! Ehhez kívánok sok sikert és jó egészséget!

Terméktapasztalat

Az egyik kedvenc tusfürdőm, mert miután lefürdesz vele sokáig megmarad a bőrön az illata, illetve puhává és selymessé varázsolja a bőrt.
Dózsa Éva, Kiskunhalas

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu