HÍRARCHÍVUM

2014. 03. 27. | Nyereményátvétel - KlikkVilág

Family Business & KlikkVilág

Szerdán egy különleges élményben volt részünk. Kopin Dánielné és Csaba Tamás a szerencsefia.nyeremenyvilaga.hu oldal tulajdonosa vették át nyereményeiket a táblagépeket.

Az üzletben az a csodálatos, hogy csak úgy lehetsz sikeres, ha másoknak segítesz!

 

 

 


 

Először el sem akartam hinni, hogy nyertem. Az értesítő e-mailjeimet többször is elolvastam, mire fel tudtam fogni. A székről majdnem leestem a boldogságtól, mikor teljesen megbizonyosodtam róla, hogy tényleg az én nevem szerepel ott. Nagyon - nagyon boldog és hálás vagyok! Nagyon szépen köszönöm és remélem, hogy a közeljövőben még találkozunk!
Kopin Dánielné

 

 

 

 

 

 

Az elmúlt pár nap nagyon izgalmas volt, amíg megtudtam, hogy én nyertem. Az átvétel pillanatáig fel sem tudtam fogni! De valóban. A Family Business nagyszerű lehetőség, eddig is reklámoztam és foglalkoztam az üzlettel, de ez egy újabb lendületet ad a lelkesedésemnek! Köszönöm szépen!
Csaba Tamás


 

 
Ha még nem hallottál róla a nyereményvilág oldal egy a KlikkVilág eszközök közül, aktív tagjaink saját nyereményjáték oldallal toborozhatnak új érdeklődőket, mindezt úgy, hogy a nyereményeket a Family Business adja. 
Az oldal különlegessége, hogy ha egy meghívottad nyer, akkor Te is nyersz! Minél több meghívottad van, annál nagyobb eséllyel indulsz a nyereményekért.
 

Terméktapasztalat

Az immunrendszer jó működése miatt volt rá szükségem. Nagyon jó közérzetet, biztosit számomra, sőt megvéd az aktuális vírusoktól is.

Szabó Nelli, Szabadka

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2019 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu