HÍRARCHÍVUM

2008. 10. 08. | Csinálj pénzt!

A Family Business üzletben az a jó, hogy maga az üzleti ajánlat, a tagság, több szinten is eladható, és ráadásul többféle forrásból is lehet pénzt csinálni!

 

A legegyszerűbb mód, a kereskedelem sok ezer éves törvényének alkalmazása: vegyél meg valamit, majd add el drágábban! Ez az a szabály, ami a legegyszerűbben pénzhez tud juttatni akárkit, hiszen minden tagunk kedvezményes áron vásárol, és fogyasztói áron értékesít! Természetesen a Family Business üzlet nem a termékek, hanem a tagság ajánlásáról/értékesítéséről szól, így nem valószínű, hogy valaki csak azért csatlakozzon, hogy utána értékesíthesse a termékeket. Ettől függetlenül viszont, fontos tényező, hogy erre is lehetősége van. A termékértékesítésből származó árrés pedig azonnali jövedelem, amely tisztán a forgalmazó zsebében marad. Érdemes feltenni a kérdést, hogy mit kell tenni azért egy hónapban, hogy a családi büdzsét, például 10.000 forinttal kiegészítsük? Nem arra gondolok, hogy mindenképpen menj, és adj el! A recept a régi: tarts üzleti bemutatót! Tartsd meg úgy a bemutatót, hogy abból vásárlód, mindenképp legyen! Érdemes végiggondolni a következőt! Az új bemutató vázlat segítségével úgy tartjuk a bemutatót, hogy a termékek kapcsán részletesen csupán 4 darab termékről beszélünk! Ezek a következők: Q10-es krém, Jégbalzsam, Top Loc, Betyár fűszerolaj. Törekedjünk rá, hogy ezt a négy terméket profin és hitelesen mutassuk be, hozzátéve a sajt tapasztalatokat is! Miért épp ezt a négy terméket célszerű alaposan körüljárni, elmesélni, bemutatni? Ha megfelelő módon bírjuk bemutatni ezt a négy „sztárterméket”, (melyek egy-egy példát jelentek a négy nagy termékcsoportból) és elérjük, hogy ezeket már a bemutató alatt megszeresse a jelölt, akkor rögtön lehet egy 25 pontos belépőnk! (Összpontjuk kereken 25 pont!) Amennyiben a jelölt nem kíván csatlakozni, hát adjuk el neki ezeket a termékeket! Egyetlen ilyen akcióval 1.580 forint árrésre tehetünk szert! Ezt a minimális tervet hatszor ismételve egy hónapban máris 10.000 forinttal támogattuk meg a családi költségvetést! Szerinted megér 10.000 forint egy hónapban alig hatórányi munkát?

 

Akár igennel, akár nemmel felelsz a fenti kérdésre, mindenképp igazad lesz! Egyfelől azért, mert a te feladatod csupán annyi, hogy ajánlj olyasvalamit az életedből, amit te kedvelsz, és előszeretettel használsz is a családodban, tehát fizetség nélkül is szívesen felhívnád erre ismerőseid figyelmét, így egy hónapban 6 órát foglalkozni azzal, hogy néhány percig beszélsz kedvelt termékeidről és jó tapasztalataidról, nem egy nehéz dolog.

Másfelől, ha nem csak az értékesítésre gondolsz, az így elvégzett 6 órányi munkából, jóval több pénzre is szert tehetsz! Elvégre senki nincs arra kötelezve, hogy csak ezt a 4 terméket igényelje tőled, és természetesen az sem lehetetlen, hogy hálózatszervező tagként kapcsolódjon hozzád, és munkájával a te jövedelmedet is jelentősen megnövelje! Egyszóval, hatórányi munkát havonta hatékonyan és profin is be lehet fektetni ebbe az üzletbe!

Képzeld el, ha ez a 6 érdeklődő 100 ponttal lép be? Képzeld el, ha ez a hat érdeklődő szuperregisztrációval lép be? Ez utóbbi esetben rögvest több mint 40.000 forintra tettél szert! Ezért érdemes meggondolni, hogy hová lehet eljutni havi 6 óra munkával!

 

Természetesen mindenki tudja, hogy ez a hatórányi munka igényel némi előkészületet és külön felkészülést! Ugyanakkor, ehhez mindenféle segítség rendelkezésre áll! Az ismerősök megkeresése és meghívása mindenképp a saját feladatod, de egy profi üzleti bemutató megtartásához számtalan forrásból számíthatsz segítségre, támogatásra. Rendelkezésre állnak a Family Klubok, a szponzorod, a felső vonalad által szervezett bemutatók. Eszközként segít neked az FB bemutatkozó honlapja, a www.acsaladelonyei.hu.

 

A legnagyobb eredményt mégis akkor tudod elérni, ha saját magadba fektetsz energiát, és gyakorláson, bemutatókon keresztül sajátítod el a bemutató megtartásának fortélyait, méghozzá az új bemutató vázlat felhasználásával. Néhány alkalom után könnyedén, profin tudod majd előadni a Family Business üzleti ajánlatát.

 

Ha már eljutottál odáig, hogy bátran tartasz bemutatót, meglátod, a hálózatod is épülni fog. A csoportforgalom után is részesedsz, és a bónuszjutalékból már komolyabb pénzeket is megkereshetsz! Ne feledd, 3 hónap intenzív munkával, a 12%-os szinten a havi 30-60 ezer forint is elérhető!

 

Végezetül, ne feledd el azt sem, hogy a tevékenység, ahogy ezzel kezdtük, több szinten juttathat pénzhez! Ha csak eladsz, tied az árrés. Ha tagokat csatlakoztatsz, szert tehetsz árrés-különbözetre is. Ha a csatlakoztatott tag vásárol, az ő forgalma után bónuszjutalék jár neked. Ha tervezetten dolgozol, nem nehéz teljesíteni a kihívásokat sem: plusz pénzt kapsz a személyes forgalmadért (100 pontosok klubja). Plusz pénzt kapsz a jól szervezett és eredményes hálózatszervezésért (Gyémántpillér). A folyamatos, jól szervezett és eredményes tevékenységért jár a karácsonyi ajándék, akár többször 50.000 forint (Karácsonyi kihívás)! A meghatározott határidő alatt végzett kiemelkedően eredményes munkáért jár a tengerparti nyaralás (Menedzser Klub kihívás)!

 

Összefoglalásul, egy unalomig ismert jó tanáccsal zárom soraim: tarts bemutatót! Kicsit kibővítve: tarts bemutatót, mert biztos, hogy akkor tudsz pénzt csinálni! Ehhez kívánok sok sikert mindenkinek!

Terméktapasztalat

A CLEO Folyékony krémszappanról én azt tudom mondani, hogy kivallóan távolítja el a koszt kézről , ugyanakkor hidratál és ápol. Sőt nagyon jó pecsétek eltávolítására.
Dani Johanna

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu