HÍRARCHÍVUM

2013. 02. 25. | KGFB biztosítások ellenőrzése

Kedves Üzlettársak!

Ezúton szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy azon ügyfelek, akik nem kapták meg a csekket/díjbekérőt, vagy még nem fizették be a biztosítási díjat az új KGFB szerződésükre keressék fel biztosítójukat február 28-ig és rendezzék a biztosítási díjat! Így elkerülhető, hogy díjnemfizetés miatt töröljék a szerződést.

Amennyiben átutalják a díjat a közleményben mindenféleképpen tüntessék a fel a rendszámot; ajánlatszámot és/vagy kötvényszámot; nevet.

 

Family Business
kozpont@family-business.hu

 

Terméktapasztalat

Helló mindenkinek! :) Orsi vagyok, Júlia fiatalabb lánya.. Én a fokhagymaolajról szeretnék mesélni. Egyik FB bemutatóra én is elkísértem anyumat, majd a hosszas (de azért érdekes ;) ) prezentációk, élménybeszámolók sorozata után végre eljött a várva várt EBÉD! :D Ami így nézett ki: egy incsi-fincsi leves, majd bécsi szelet (szemet-, s nyelvet gyönyörködtető körítéssel) és aztán A desszert (!) Hú.. hát így visszaemlékezve is már mosolygok az örömtől.. ott persze még jobb volt, de nem is azért dicsérem az egészet, mert imádok enni (és szerencsére még egyenlőre nem is látszik rajtam..), hanem...

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2019 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu