HÍRARCHÍVUM

2012. 05. 15. | Family Nap - Újrónafő

Egy Family Nap mindig arról szól mennyi energiát tudunk átadni egymásnak, azt hiszem most ez különösen magas szinten teljesült.

A programot Sántha Imréné (Joli) vezette, így másodpercre pontosan zajlottak az események.
A nap elején Németh Istvánné (Zsuzsa) köszöntöt mindenkit, a csapata egyre nagyobb, egyre erősebb, nem ismerik a lehetetlent.

Sikiné Kovács Adrienn élelmiszermérnök bemutatta az új testápoló termékeket az Aloe Verás, a Kakaóvajas és az E-vitaminos krémeket. Felhívta a figyelmünket a helyes táplálkozásra, a Reg-Enor fontosságára. Az egyik legkapósabb termékünket a Mobilisant is elemeztük, többen is elmesélték, hogyan tette újra teljessé az életüket.

Sztupinszky Zsolt a szokásos ritmusával ültette el a bogarat a fülünkbe, mindenki elég energiát kapott, hogy felépítsen ebben a hónapban egy 12%-os üzletet.

Ebben a csapatban már a második vezetői kihívás díját adhattuk át, Sántha Imréné megismételte a 12%-os Vezetői szintet, egy DVD lejátszóval jutalmaztuk. Ezúton is
gratulálunk!

A Segíts másokon kihívás sorosolása is itt történt meg, a kihívás második díja egy 5.000 Ft-os ajándékcsomag volt, ezt Ábrahám Lajosné vihette haza.
Az első díj 15.000 Ft értékű ajándékcsomag, amit Sántha Imréné nyert meg.

Dr Péli Erzsébet megosztotta velünk tapasztalatait, a pénzre szükségünk van, de az igazi gazdagsához nagyon kevés.

A Family Napot Varga Imre zárta, egy igazi mizsét tartott. Olyan lehetőségeket mutatott be, amivel kockázatmentesen megoldhatjuk akár a nyugdíj, a gyerekek lakás vásárlási / iskolakezdési gondját.

Köszönöm, hogy eljöttetek, köszönöm a szervezést!
Ne legyetek csirkék!

Borcsányi Péter

Kattintson ide és nézze meg a képeket!

 

Terméktapasztalat

Könnyen tudom használni, mivel van egy kis mérő mérce is benne. Nem kell félnem, hogy túladagoltam a port. Nem kell 90 C használnom a gépem. Vízlágyító és vízkőoldó hatással rendelkeznek. Mindkét változatát egyaránt lehet alkalmazni úgy gépi mint kézi mosásra, de ami nagyon jó benne, hogy úgy hideg mint meleg vízben is használható. Tudom ajánlani, ne az adagolóba tegyék a port hanem direkt a ruhára. A színes portól nem kell félni mert nem veszi ki a ruha színét. Használják bátran mert gazdaságos.

Mamaliga Elisabeta Rozalia, Brasso

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2019 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu