HÍRARCHÍVUM

2012. 05. 15. | Family Nap - Újrónafő

Egy Family Nap mindig arról szól mennyi energiát tudunk átadni egymásnak, azt hiszem most ez különösen magas szinten teljesült.

A programot Sántha Imréné (Joli) vezette, így másodpercre pontosan zajlottak az események.
A nap elején Németh Istvánné (Zsuzsa) köszöntöt mindenkit, a csapata egyre nagyobb, egyre erősebb, nem ismerik a lehetetlent.

Sikiné Kovács Adrienn élelmiszermérnök bemutatta az új testápoló termékeket az Aloe Verás, a Kakaóvajas és az E-vitaminos krémeket. Felhívta a figyelmünket a helyes táplálkozásra, a Reg-Enor fontosságára. Az egyik legkapósabb termékünket a Mobilisant is elemeztük, többen is elmesélték, hogyan tette újra teljessé az életüket.

Sztupinszky Zsolt a szokásos ritmusával ültette el a bogarat a fülünkbe, mindenki elég energiát kapott, hogy felépítsen ebben a hónapban egy 12%-os üzletet.

Ebben a csapatban már a második vezetői kihívás díját adhattuk át, Sántha Imréné megismételte a 12%-os Vezetői szintet, egy DVD lejátszóval jutalmaztuk. Ezúton is
gratulálunk!

A Segíts másokon kihívás sorosolása is itt történt meg, a kihívás második díja egy 5.000 Ft-os ajándékcsomag volt, ezt Ábrahám Lajosné vihette haza.
Az első díj 15.000 Ft értékű ajándékcsomag, amit Sántha Imréné nyert meg.

Dr Péli Erzsébet megosztotta velünk tapasztalatait, a pénzre szükségünk van, de az igazi gazdagsához nagyon kevés.

A Family Napot Varga Imre zárta, egy igazi mizsét tartott. Olyan lehetőségeket mutatott be, amivel kockázatmentesen megoldhatjuk akár a nyugdíj, a gyerekek lakás vásárlási / iskolakezdési gondját.

Köszönöm, hogy eljöttetek, köszönöm a szervezést!
Ne legyetek csirkék!

Borcsányi Péter

Kattintson ide és nézze meg a képeket!

 

Terméktapasztalat

Rokon gyerekek nyaralnak nálam és természetesen a fürdésnél a gyerek sls mentes termékeket használjuk.Édesek voltak mert megjegyezték,hogy mama nálad minden Familys és még ezzel is mosol? HÁT IGEN!!!aZ édesanyja jöt az egyik kislányért és kérte az anyukát,hogy neki is vegyen sls mentes sampont és túsfürdőt mert ő elolvasta mi van ráírva és,hogy milyen jó vele fürödni és imádja az illatát is.Nekem ritkán van részem abban,hogy gyereken saját magam tapasztaljam milyen hatása van ezeknek a termékeknek de most meggyőződtem szeméjesen is hogy egy száraz bőrű gyerek bőrére is jó hatással van a jó...

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2019 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu