HÍRARCHÍVUM

2012. 05. 15. | Family Nap - Újrónafő

Egy Family Nap mindig arról szól mennyi energiát tudunk átadni egymásnak, azt hiszem most ez különösen magas szinten teljesült.

A programot Sántha Imréné (Joli) vezette, így másodpercre pontosan zajlottak az események.
A nap elején Németh Istvánné (Zsuzsa) köszöntöt mindenkit, a csapata egyre nagyobb, egyre erősebb, nem ismerik a lehetetlent.

Sikiné Kovács Adrienn élelmiszermérnök bemutatta az új testápoló termékeket az Aloe Verás, a Kakaóvajas és az E-vitaminos krémeket. Felhívta a figyelmünket a helyes táplálkozásra, a Reg-Enor fontosságára. Az egyik legkapósabb termékünket a Mobilisant is elemeztük, többen is elmesélték, hogyan tette újra teljessé az életüket.

Sztupinszky Zsolt a szokásos ritmusával ültette el a bogarat a fülünkbe, mindenki elég energiát kapott, hogy felépítsen ebben a hónapban egy 12%-os üzletet.

Ebben a csapatban már a második vezetői kihívás díját adhattuk át, Sántha Imréné megismételte a 12%-os Vezetői szintet, egy DVD lejátszóval jutalmaztuk. Ezúton is
gratulálunk!

A Segíts másokon kihívás sorosolása is itt történt meg, a kihívás második díja egy 5.000 Ft-os ajándékcsomag volt, ezt Ábrahám Lajosné vihette haza.
Az első díj 15.000 Ft értékű ajándékcsomag, amit Sántha Imréné nyert meg.

Dr Péli Erzsébet megosztotta velünk tapasztalatait, a pénzre szükségünk van, de az igazi gazdagsához nagyon kevés.

A Family Napot Varga Imre zárta, egy igazi mizsét tartott. Olyan lehetőségeket mutatott be, amivel kockázatmentesen megoldhatjuk akár a nyugdíj, a gyerekek lakás vásárlási / iskolakezdési gondját.

Köszönöm, hogy eljöttetek, köszönöm a szervezést!
Ne legyetek csirkék!

Borcsányi Péter

Kattintson ide és nézze meg a képeket!

 

Terméktapasztalat

„A fiam lázas lett, köhögött és mandula gyulladása volt. Kétszer bedörzsöltük a torkát és a mellét, így helyrejött. A fiam asztmás barátnőjének a mellkasát dörzsöltük be, azóta nem fullad és nem használ asztma-spray-t. Egy ismerősöm idegbecsípődésére semmi nem használt, de a paprikaolajjal egy hét után javult az állapota. Sikerrel alkalmaztuk bedagadt boka kezelésére is.”

SZEKÉRNÉ ZSÓKA, Sopron

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu