HÍRARCHÍVUM

2011. 09. 19. | Family Nap - Aggtelek

 Sziasztok!

Nagy örömömre szolgál, hogy a regionálisan megrendezésre kerülő Family Napok kezdik elérni céljukat. Ékes bizonyítéka volt ennek a hétvégén, Aggteleken tartott rendezvényünk. Sokan voltatok ott, ami jelentősen növelheti üzletetek sikerét. Nagyszerű előadások, remek hangulat, szép környezet, finom ebéd, szóval nagyon jól éreztük magunkat. Külön köszönet Konyháné Erzsikééknek, akik gondoskodtak a gyomrunk állapotáról is, hiszen mindenféle finomsággal rakták meg az asztalokat. Orosz Sanyi remekül összeszervezte a csapatát, ezen túl még a lakásbiztosítási akció első díját is elvitte. Gratulálunk neki!

A napot egy szomorú ponttal kellett kezdenünk, hiszen a közelmúltban két üzlettársunk is itt hagyott bennünket. Egy perces néma csenddel emlékeztünk Vajda Jánosra és Gombár Tiborra. Emlékünkben örökre őrizzük őket.

Borcsányi Péter előadásában mélységeiben megismerhettük az SLS mentes termékeket, és hogy egyáltalán mi is az az SLS. Remek tippeket kaphattunk a termékek ajánlásához. Ezt követően Tóth Béláné, Csorba Józsefné, és Konyha Józsefné osztott meg velünk néhány termék tapasztalatot az étrend-kiegészítőkről a Fruktízről és a Sigfrid Wasser krémről. Sokat jelentenek ezek a tapasztalatok nekünk, most is hallottunk olyan eredményeket, amiket még nem ismertünk. Ezúton is kérek mindenkit, hogy a tapasztalatait vesse papírra (levél, e-mail, fax) és küldje el nekünk, hogy azokat mindenki számára elérhetővé tegyük. Segítsünk egymásnak!

A következőkben megismerhettük Dr. Péli Erzsébetet és családját. Elmondta hogyan kerültek a Family Business hálózatába, és hasznos tanácsokkal látott el bennünket, mik azok az érvek, melyek üzletünk mellett szólnak, amit mindenkinek meg kell tudnia. Még a szünet előtt nekem jutott az a feladat, hogy a kihívások részleteit ismertessem a jelen lévőkkel. Ezt a gondolatot folytatva a szünet után igyekeztem megmutatni milyen egyszerű is eljönni velünk Tunéziába. Aki holnap csatlakozik, neki is van rá reális lehetősége. Gyertek minél többen!

Ismét lehetőségünk volt közvetlenül a feltalálótól információhoz jutni a Mini szanatóriumról. Kiss Lukács a tőle megszokott humorossággal mutatta be szenzációs találmányát, ami már sokaknak segített túllépni az asztma és a légúti allergia tünetein. Ritkán lát az ember ilyen kiegyensúlyozott embert, aki még nem ismeri Lukácsot, legyen ott legközelebb. Ezek az előadások elengedhetetlenül fontosak a hiteles termékismerethez.

A napot Varga Imre előadása zárta, amikor is a hitelekkel és biztosításokkal kapcsolatos információkon túl megtudhattuk mi lett az eredménye a lakásbiztosítási akciónak. Végeredményként, mint azt már korábban említettem, Orosz Sándor nyert, hiszen az ő biztosításán tudtunk a legtöbbet lefaragni, mostantól 39%-al kevesebbe kerül ugyan az a szolgáltatás számára. Az ezzel járó első díjat, azaz az egy havi biztosítás árát, ott a helyszínen Imre át is adta számára. Ha van még valaki, aki szeretne kevesebbet fizetni a biztosítására, és még jutalékot is szeretne kapni utána, az jelezze kíváncsiságát Imre felé a varga.imre@family-business.hu e-mail címen.

 Szeretném a többiek nevében is megköszönni a ceremóniamesternek, Kovács Györgynek, hogy remek felkonferálásaival, lendületesen vezette végig a rendezvényt.

A következőn remélem te is ott leszel!

Üdvözlettel:

Sztupinszky Zsolt

 Képek

Terméktapasztalat

Állandó problémám volt, hogy a harisnyáim vagy kiszakadtak, vagy egy idő után kinyúltak és kb. 4 belefért volna belőlem. Ezek a harisnyák viszont strapabíróak nem nyúlna, nem szakadnak sok használat után sem, és ami még fontos nem izzad bele a lábam, mint némely más harisnyákba.

Dózsa Éva

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu