HÍRARCHÍVUM

2008. 08. 11. | Egy sikeres Family Nap!

2008. augusztus 9-én Szolnok városa látta vendégül a Family Business kihelyezett havi rendezvényét, a Family Napot. A rendezvényre a szolnoki városháza gyönyörű tanácstermében került sor, ahol több mint 100 üzlettárs gyűlt össze, hogy meghallgassák a Family Business vezetőit, feltöltődjenek motivációval és begyűjtsék a legfrissebb információkat. A program Tóth Pálma ezüstmenedzser és Csonka Miklós aranymenedzser – házigazdáink – köszöntőjével kezdődött, utánuk a Borbély Ibolya főszervező üdvözölte az egybegyűlteket szülővárosában.

Kártyás Gyula hálózatvezető-tulajdonos Egyedi üzlet című összefoglaló előadása után került bemutatásra az a termék, melyet már nagy sokan nagy érdeklődéssel vártak, Szalai Tamás feltaláló mutatta be a BRUMI és a MAXI égésjavító termékcsaládot. A két speciális műszaki találmány fő hatása, hogy autókba beszerelve képesek épségben tartani a motort, megnövelni annak élettartamát, és biztosítani, mintegy 4,5-12%-os üzemanyag megtakarítást.

A romániai üzlet igazgatója, Bogya Zoltán, már korábban abban a szerencsében részesült, hogy módja nyílt kipróbálni saját autóján a BRUMI-t, így a folytatásban ő számolt be saját tapasztalatairól és élményeiről. Micike jóvoltából visszatekintettük az eredményes Nyári Családi Táborra is, és meghallgattuk csaptuk szellemes, rímekbe szedett csatadalát is.

Az új termékek marketingjéről Kártyás Péter tájékoztatta az üzlettársakat.

A program második felvonásában Dr. Marosi János lelkesítő gondolatai után Vajda János a Family Business partnertermékeiről tartott összefoglaló előadást, majd a LadyPharma partnercég irrigátor termékét mutatta be Heidler Nikolett.

A Family Napon örömmel köszöntöttünk számos üzlettársat, akik új szinteket teljesítettek, vagy sikerrel vették a valamely kihívásunk jelentette akadályt.

Kis Lukács feltaláló a Mini-Szanatórium feltalálásának története mellett a termék előnyeiről és használatáról is részletesen beszámolt az FB tagoknak.

A program végeztével még többen a teremben maradtak, ahol közel egy órán keresztül faggathattuk Szalai Tamás feltaláló urat, aki készségesen válaszolt az új termékekkel kapcsolatban felmerült kérdésekre.

Az augusztusi Family nap tehát, tartalmas programjával, lelkesítő előadásaival újabb sikeres állomást jelent rendezvényeink sorában, találkozzunk szeptember 6-án is a budapesti Family Napon! Addig is jó munkát és sok sikert mindenkinek!

Terméktapasztalat

Kb. 15 évvel ezelőtt volt egy térdtörésem és sajnos ilyen időben el szokott kezdeni fájni. A Fittnes gélt szoktam ilyenkor használni és amióta ezt használom nem érzem meg az időváltozást szinte teljesen elmulasztja a fájdalmat.

Rozevelt Karolina

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu