HÍRARCHÍVUM

2011. 04. 26. | Sztupinszky Zsolt beszámolója

 

Szép város, kitűnő étterem, finom ételek, remek előadások. Ezek voltak a legutóbbi Family Napon. Kiskunfélegyháza jó választás volt. A Desperado Étterem adott helyet az áprilisi rendezvénynek. A napot Borcsányi Péter Igazgató Úr nyitotta meg, egy az új termékekkel kapcsolatos előadásával. Bemutatta az új SLS mentes tusfürdőket, melyeknek az illata nagyon megnyerő. Elmondta, hogy lesz egy női, egy férfi és egy unisex illat is, melyeket meg is mutatott. Forgalmazásuk rövidesen megkezdődik. Valamint felhívta figyelmünket a weboldalunk nyújtotta előnyökre. Használjátok ki a mini weblapotokat, kérjétek a familys e-mail címetek, küldjétek el a kontaktleveleket az ismerőseiteknek. Ezekért a szolgáltatásokért máshol fizetni kell, de mi ingyen használhatjuk mindezt, nincs más, mint kezdjük el működtetni.
A hosszú nap közben volt lehetőség kipróbálni az új Everlast energiaitalt is, ugyanis minden résztvevő kapott egy-egy dobozzal, így senki nem aludt el :)
Ezek után Szaniszló Csaba osztotta meg velünk remek elképzelését a fűszerolajak értékesítésével kapcsolatban. Ötlete alapján készített többféle fűszerolaj tartót, melyek az éttermek stílusához igazodnak. Van kovácsoltvas, rozsdamentes, üveg, fa, valamint készül új porcelán is. Ezek segítségével könnyen bejuttathatjuk termékünket az éttermek asztalaira. Ha téged érdekelnek ezek az új tartók, mert ismersz étterem tulajdonosokat, akkor érdeklődj a központ elérhetőségein.
Harmadikként Varga Imre kapott szót. Nagyon sokat tanultunk előadásából, ami sokkal inkább beszélgetés volt. Gyakorlati tanácsokat adott pénzügyeinkhez. Hihetetlen mennyire apró dolgokon múlhat anyagi jólétünk. Döbbenetes mennyi pénzt tudunk megspórolni „csak” egy lakossági folyószála nyitáson is, ha azt körültekintően tesszük. Várjuk Imrétől a további tanácsokat.
És ekkor érkezett el a nap fénypontja. Ebben, a már egyébként is felfokozott szellemi állapotban, kaptunk egy hatalmas energia bombát Buga Évától, aki most az általa gyártott Őrangyal Pezsgőpor előnyein túl, egy fantasztikus előadást tartott az értékesítés rejtelmeiről. Nagyon jó volt! Elmesélte Ő hogyan került a direkt marketing szakmába, és megosztotta velünk tapasztalatait. Ezekből rengeteget tanultunk. Buga Éva megjándékozott mindenkit néhány Őrangyal pezsgőporral, így most már mindenki kipróbálhatta a jótékony hatását.
Az előadások sorát Sztupinszky Zsolt zárta, mely a perspektíváról szólt. Egy nagyszerű jövő áll előttünk, melyben érdemes részt venni. A megújult Family Business, és a Family Shoppok egy rendkívüli lehetőséget adnak a kezünkbe. Nagyon könnyű lett a szponzorálás, rövidesen tízezrek csatlakoznak hálózatunkhoz. A növekedés már elindult! Nálad is? Itt az ideje a munkának!
 
Sok sikert!
 
Májusban légy ott Győrben a Family Napon!
 
Üdvözlettel:
Sztupinszky Zsolt
Hálózatvezető

 

Terméktapasztalat

Lányaim mindig panaszkodtak, hogy nehezen tudjak eltávolítani a vízálló szempillaspirált, és a hasonló szemfestékeket. Az eddig használt termékektől mindig apró kiütések jelentek meg a szemkörnyékükön, a pofijuk meg húzódott, száraz lett. Javasoltam, hogy próbálják ki a Soliteint tejes arclemosót! Lányaim kipróbálták , és nagyon elégedettek! Könnyeden leszedi a vízálló szempillaspirált, tökéletesen eltávolítja az alapozót. Ezen felül kellemes illata van. Használata után a bor üde és rugalmas lesz, az éjszakai krém is simán, egyenletesen oszlatható el. Számomra a lányaim elégedettsége a...

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2019 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu