HÍRARCHÍVUM

2011. 03. 28. | 10 éves a Family Business

Képek

Az elmúlt hétvégén felejthetetlen körülmények között megünnepeltük a Family Business 10. születésnapját. A Family Business egy olyan vállalkozás, ahol célunk nem a gyors meggazdagodás néhány hónap alatt, hanem generációkon keresztül hosszú távon teremtsünk családjaink számára anyagi biztonságot! A hálózatépítés egy teljesen új dimenzióját nyitjuk meg a tagjaink előtt, amivel alapjaiban fogjuk megváltoztatni az emberek MLM-ről alkotott véleményét.

 

Az elmúlt 10 év alatt rengeteg élménnyel lettünk gazdagabbak, a születésnapi szeminárium az elmúlt évek egyik legjobb hangulatú rendezvénye volt. Jó volt látni és részt venni rajta, hogy a csapat összetart "mindig minden körülmények között", azt hiszem ez jelenti a legbiztosabb alapot, hogy együtt elérjük a céljainkat!

A szeminárium Szerbiában, Hajdújáráson a Borkastélyban került megrendezésre fennséges körülmények között. A csapat nagy része pénteken érkezett, velük este egy kissebb megbeszélést tartottunk, majd koccintottunk egyet és egy hajnalig tartó karaoke vette kezdetét, ahol több üzlettársunk is megcsillogtatta hangtudását. Győri Márta, Platenik Anita és Sztupinszky Zsolt azt hiszem nyugodtan nevezhetnek jövőre az X-Faktorba.

Szombaton a Szeminárium 10 órakkor kezdődött, Kártyás Gyula összefogalalta az elmúlt 10 évet, megosztotta velünk a cég indulásának történetét, majd rengeteg képpel illusztrálva végigmentünk az elmúlt 10 esztendőn. A jelennel és a jövőbeli tervekkel Borcsányi Péter folytatta, egy új vitaminnal bővült a termékkínálatunk, a Cognit B12 vitaminnal, ismertette a cég termékfejlesztésének irányait, cél a természetes alapanygú, SLS mentes termékek fejlesztése, ennek első állomása két sampon és több tusfürdő lesz, az első próbagyártáson már túl vagyunk. Megimserkedhettünk a cég egyik új arcával Varga Imrével, aki a pénzügyi területen fogja a munkánkat támogatni. Bemutatkoztak 2010 legjobb értékesítői, Sántha Erzsébet, Dr. Péli Erzsébet & Kovács György, Kasza Ágnes, Sebestyén Margit, Rozsics Jánosné, Benedek Ágnes is 2.000 személyes pont felett teljesítettek!

Dr. Péli Erzsébet jó tanácsokkal látott el minket, hogy hogyan érjük el azt, hogy az emberek akarjanak hozzánk csatlakozni.

A záró előadást Sztupinszky Zsolt tartotta, biztosított bennünket, hogy a Family Shop nyújtotta lehetőséggel mindannyiunk üzletét hamarosan megtöbbszörözzük. A Kastély étterme remek volt, nagyon jókat ettünk is ittunk, 2009-ben ugyanis itt készült szerbia legjobb bora a Don Olviér. A délutáni borkóstolón nem csak ezt, hanem a Borkastélyban készült többi bort is megízlelhettük, a különlegesek az ürmös borok, amelyek receptje, több, mint 100 éves és a világon mindössze két tucat ember ismeri. A rendezvény után mindannyian több hónapos borkészletet vittünk magunkkal! A borkóstoló után már emelkedett hangulatban kezdtük el a báli ceremóniát. A bál nagyon jó hangulatban telt el, remélem, hogy mihamarabb meg tudjuk ismételni.

Terméktapasztalat

Egy jó nagy nyuszit fogtam hat hete és a térdem agyon csaptam.A Tens készülék fájdalomcsillapító funkcióját használom sokat segít,és a vérömleny is hamarabb felszívódott.

Gréczi Józsefné

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu