HÍRARCHÍVUM

2008. 07. 15. | Hogyan kereshetsz SOK PÉNZT a Family Business-ből?

A kérdés, a legkevésbé sem minősül költőinek, ugyanis egyfelől számtalan lehetőség van arra, hogy ezt a célt megvalósítsuk, másfelől pedig szép példákat is találunk az üzletben arra, hogy valaki nagy pénzeket vigyen haza minden hónapban.

 

Természetesen a dolog feltétele a rendszeres és módszeres munka. E nélkül nem megy.

 

Fontos látnunk, hogy az eredmények és a hozzá szükséges munka relatív nagy pontossággal tervezhetőek. Állítsunk magunk elé egy olyan kihívást, olyan célt, ami nem nagyon könnyen elérhető, de nem is jelent túl magas lécet. Legyen ez a cél 50.000 forint értékű ajándék megvásárlása a gyermekünknek, a kedvesünknek, vagy magunknak.

 

A cél leghatékonyabb elérése érdekében koncentráljunk csak a munkára és csak a pénzre! Tűzzük ki célul, hogy csak szuperregisztrációval csatlakoztatunk embereket! Ez persze nem jelenti, hogy csak azzal szabad, de mi most erre fókuszáljunk! Vegyük észre, hogy az üzleti bemutatók tartása nélkül – hangsúlyozottan: egyéni üzleti bemutató – semmiféle eredményt nem érhetünk el, és így pénzt sem tudunk keresni, sem keveset, sem sokat. Ugyanakkor, ha tartunk egyéni üzleti bemutatókat, akkor már előttünk a lehetőség, hogy eljussunk az általunk megtartott bemutató végén a jelölttel a szuperregisztrációig, amiből azonnal 7.000 forint jövedelmünk származhat!

 

Szintén vegyük észre azt is, hogy ahhoz, hogy valaki szuperregisztrációval csatlakozzon, teljesen ugyanazt a munkát kell elvégezni, mint ahhoz, hogy valaki végül ne csatlakozzon egyáltalán. Nevezetesen: meg kell tartani egy üzleti bemutatót, meg kell ismertetni a jelöltet a lehetőséggel. Ez mindenképpen igénybe fogja venni kb. egy óra munkánkat. Csak éppen nem mindegy, hogy annak az egy órának a végén, mi lesz az eredmény! Ezért fontos, hogy úgymond élesen tartsunk a fegyvereinket!

 

Biztos, hogy mindent tudsz már a Family Business-ről? Biztos, hogy a legtöbb terméket már ismered? Megvannak már a kedvenceid? Biztos, hogy mindezt profin, lelkesen, hitelesen és meggyőzően elő is tudod adni? Használod a bemutató megtartásához a profi segédeszközöket (bemutató vázlat, katalógus)? Ha egy bemutatód nem sikerült annyira jól, felhívtad a szponzorodat, vagy valamelyik tapasztalt menedzsert, hogy segítsen, és mesélje el az ő trükkjeit, tanácsait? Összefoglalva: biztos, hogy tökéletesen felkészültél egy ÜZLETI bemutatóra?

 

Mint ahogy azt fentebb próbáltam bemutatni a siker titka az, hogy tartasz-e bemutatót, és ennek milyen az eredménye. Ha nem tartasz, akkor egyértelmű: garantált a nulla eredmény és pénz. Ha tartasz, akkor tartsd jól, csináld jól, csináld lelkesen, légy profi és felkészült! Gondold át a fenti kérdéseket! Mindegyikre megnyugtató választ kapsz magadban? Ha igen, akkor biztos, hogy jól csinálod! Csináld jól!

 

Visszatérek a matematikához! Egyetlen szuperregisztráció után – kb. egy órás munka! – azonnal 7.000 forint jövedelemre tehetsz szert! 7 x 7 = 49! Egy hónapban, ha összehozol 7 db szuperregisztrációt, akkor máris megvan az áhított havi 50.000 forint! Ez egyben azt is jelenti, hogy heti bontásban mindössze két ilyen családot kell találnod! Heti két sikeres bemutató! Természetesen, itt nem említettem meg azt, hogy mennyi további jövedelmed származhat a nem szuperregisztrációval csatlakozó tagokból, a jutalékodból, az árrésből, a gyémántpillérekből, a nyári kihívásból! (Ha még nem tetted volna, olvasd el a Nyári kihívásról szóló ismertetőt és a  motivációs cikket!)

 

Érdemes megtervezni a hónapot! Tűzd ki célul a 7 db szuperregisztrációt, és ha csak megközelíteni is sikerül ezt a számot, biztos, hogy nem jársz rosszul anyagilag sem!

 

A Family Business célja egyértelműen az, hogy tagjait minél nagyobb jövedelemhez jutassa hozzá! Azt szeretnénk, ha minél többen keresnének SOK pénzt! Ezt kívánja támogatni a számtalan, étékes díjakkal támogatott kihívás és a szuperregisztráció lehetősége is! Éljetek a lehetőséggel!

 

Terméktapasztalat

Nagyon hosszú és sűrű hajam van már nem is tudom hányféle sampont kipróbáltam. Férjemnek vettem meg ezt a sampont mivel nagyon száraz a fejbőre. Miután kipróbálta nagyon megtetszett az illata, így úgy döntöttem ki próbálom én is.
Kicsit féltem nehogy többet használjak belőle, mivel az én hajamra egy maroknyi sampon kell más samponokból. Ebből csak egy kicsit nyomtam ki, nagyon meglepődtem mikor teljesen, behabozta ez a kis mennyiség a hajamat. szárítás után teljesen tiszta érzetű volt a hajam, és ráadásul ápolja és gyönyörűen csillog is tőle a hajam.

Rozevelt Karolina,...

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2019 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu