HÍRARCHÍVUM

2011. 02. 15. | Új vezető a hálózat élén!

 

Kedves Üzlettársak!
 
Az a megtiszteltetés ért, hogy több éves közös munka után, Kártyás Gyula felkínálta és eladta nekem a teljes hálózatát. Így 2011. február 8-tól a Family Business új hálózatvezetőt kapott személyemben. Sokan ismertek, de talán többen nem. Ezért most szeretnék röviden bemutatkozni azok számára, akikkel még nem volt szerencsém találkozni.
Sztupinszky Zsolt vagyok, Siófokon terelgetem gyermekeim életét feleségemmel, Erikával. A Family Businessel 2002-ben találkoztam először, a Polereczki Marcsi jóvoltából. Akkor nem kapcsolódtam, mert épp aktívan dolgoztam egy másik hálózatban. Az élet úgy hozta, hogy 2004 tavaszán ismét megkerestek ezzel az üzlettel. Akkor már jó volt az időzítés, és csatlakoztam a Polyákné Irénke csapatába. Talán az indulás nem volt túl lendületes, 3 év telt el, mire elkezdtem csapatot építeni. Kisebb-nagyobb sikerek után 2010-ben sikerült menedzseri szintre kerülnöm. Az elmúlt fél évben a tulajdonosokkal folyamatosan azon dolgoztunk, hogy a Family Businesst megújítsuk, olyan helyzetbe hozzuk, hogy az a tömegek számára csábító legyen. Ennek a folyamatnak lassan a végére érünk, bár még rengeteg munka áll előttünk, azonban a feltételeket a gyors növekedéshez megteremtettük. Ennek az időszaknak a végén, feltette az i-re a pontot, hogy a hálózatvezetői pozíció is az enyém lett. Köszönöm mindenkinek, aki támogat a munkában, és kérek minden üzlettársat, hogy a változásokról, a megújult Family Business kínálta lehetőségekről tájékoztassa a csapatát. Ezt én is szeretném megtenni, ezért meghívlak téged is, amennyiben érdekelnek a megújulás elemei, gyere el a február 19-én, szombaton tartandó programismertetőre. Mindenkinek ott a helye, aki tervez ezzel a lehetőséggel!
 
Mielőbbi találkozásban bízva:
 
Sztupinszky Zsolt Hálózatvezető

 

Terméktapasztalat

Nagyon hamar és kényelmesen fejti ki hatását. Leginkább, akkor használom, ha fáj a fejem, vagy a torkom. Visszaveri a negatív kisugárzást. Egy textilréz összetevőből van. Hő tükörként működik és visszaadja a testünk által leadott hőt a szervezetünknek. Nagyon gyakran alkalmazom, főleg amikor autóban utazom. Mivel Merino gyapjúban van elhelyezve a réz, ezért megvan a legnagyobb felszívó képessége. Könnyen lehet tisztítani. Barátnőmnek a múltkor óriási migrénje volt és feltéve a homlokara egy fél óra leforgása alatt enyhítette a panaszát.

Rittner Erdész Hajnalka, Csíkszereda

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2019 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu