HÍRARCHÍVUM

2010. 10. 18. | Éménybeszámoló a szemináriumról II.

 

Üdvözlök mindenkit!

Szombaton egy nagyon jó hangulatú Szemináriumon vehettünk részt, ahol a hálózat vezetőin túl megszólalt két kiemelt termékünk gyártója is.
 

Rövid bevezető után elsőként Dr. Bérci István, Az önálló Magyarországi Étrend-kiegészítőGyártók és Forgalmazók Szövetségének Elnöke kapott szót, aki az általa készített étrend kiegészítők közül a Covisan, a Mobilisan, a Femenosan és az Optosan részletes bemutatásával kezdett. Tette ezt a tőle megszokott humoros történetekkel fűszerezve. Annyira lekötötte a hallgatóság figyelmét, hogy az egy órás előadása perceknek tűnt, és annak befejeztével még további félórás kérdés-felelet követte. (Az előadásról készült felvételt a Weblap belső felületén megtaláljátok, csak jelentkezzetek be a webirodába!) Ezt követően mindenki gazdagabban állhatott fel a helyéről. A második blokk elején Az Őrangyal Pezsgő por gyártója, Buga Éva avatott be bennünket a termék hihetetlen tulajdonságaiba. Elmondta hogyan tesztelték a hatását, és hogyan tud segíteni a kijózanodáson túl különböző betegségek megelőzésében, vagy felfedésében. Egy nagyon különleges készítményről van szó, mindenkinek, aki nem volt ott, javaslom, hogy nézze meg a honlapon az erről készült videót, csodálkozni fog!

A következőkben Kártyás Gyula, a Family Business hálózatának alapítója osztotta meg velünk gondolatait, miért is válasszuk inkább az FB-t, a korunk túlkínálattal rendelkező mlm rendszerei közül. Hiszen jelen gazdasági helyzetben mindenki keresi a számára legkifizetődőbb lehetőséget, és a magyar emberek anyagi helyzetét tekintve a hálózati kereskedelmi rendszerek lehetnek a leginkább elérhetők. A Family Business lassan 10 éves lesz, ami nagyon kevés MLM cégről mondható el. Mi itt voltunk, itt vagyunk, és itt is leszünk. Egy cég, amire lehet számítani! Tervezzetek vele hosszútávon!
A harmadik részt Borcsányi Péter kezdte, aki a „Te és az Internet” címmel beszélt a virtualitás fontosságáról és arról, hogy nekünk is létfontosságú ennek hasznosítása, valamint a Family Business Weblapja által kínált mini honlap és webiroda használatával kapcsolatban osztott meg sok jó tanácsot.
Az programot Dr. Péli Erzsébet előadása zárta, melyben a munkánkkal kapcsolatban adott gyakorlati tanácsokat. Kiemelte a Family Business által nyújtott előnyöket, a kínálat nagyságát, a mobil telefon tarifánk hasznosságát. Tulajdonképp, ha a Kártyás Gyula és a Dr. Péli Erzsébet előadásait összerakjuk, akkor tisztába kerülhetünk minden tennivalóval, ami az üzletünknek szárnyat adhat. Ha nem voltál ott, akkor figyeld a weblapot, mikor jelennek meg ezek a videók rajta. Ja videók! Nézzétek meg a feltöltött anyagokat, láthattok egy remek tájékoztatót a gyapjú termékekről, amit a rendezvényen is levetítettünk.
Természetesen ezeken kívül voltak elismerések, és tombola is. A következő rendezvényre megbeszéltük, hogy mindenki hoz még egy embert! Légy Te az egyik, aki ott lesz! November 13-án várunk téged is!
 
Üdvözlettel:
Sztupinszky Zsolt


 

Terméktapasztalat

Mit is írhatnék róla mivel sláger termék mi felénk. Már a nevében is benne van, hogy rugalmasságot nyújt az egész szervezetnek, nincsen lábfájás. Én amióta használom jobban tudok mozogni. Ezt általában kúra szerűen használom és így is ajánlom. Már nem fájnak a térdeim, a karjaim meg a gerincem sem. Nagyon sokat el tudok adni mivel emberek kipróbálják és rájönnek, hogy a kúrát meg kell csinálják a Mobilisan-ból. Ugyan akkor elmondhatom sajnos a férjem már nem él, de műtét előtt állt a térdivel mivel meniszkusz problémája volt. Miután a kúrát megcsinálta visszament az orvoshoz és megszabadult...

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2019 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu