HÍRARCHÍVUM

2010. 09. 21. | Összefoglaló a Family Nap-ról

Összefoglaló a Family Nap-ról

Múlt hétvégén egy nagyszerű Family Napon vehettünk részt, ahol is elindítottuk az őszi szezont. Nyár végével végre megkezdődhet a hajrá, még mindenkinek lehetősége van ebből az évből kihozni a maximumot.  Remek szezonindító rendezvény volt. Borcsányi Péter szokásos szellemes szösszenetével kezdtünk, ami biztosította a nap alaphangulatát. Mivel Ő volt a házigazda, így rövid bevezetője után rögtön fejest ugrottunk a WELLcoffe-ről szóló előadásba, amit From Zoltán, a tőle megismert szellemességgel tartott meg. Zoltán a VITAVELL Értékesítési vezetője, így sok olyan információhoz juthattunk a ganoderma gombáról, amit korábban nem ismertünk.

Ehhez kapcsolódóan terméktapasztalatot osztott meg velünk Horvát Militicsi Henrietta, aki párjával és családjával rendszeres fogyasztója a kávénknak. Tapasztalatuk szerint, többek között a korábbi kávéfogyasztások alkalmával jelentkező gyomorpanaszok is megszűntek ennek fogyasztásával.
Ezt követően Nagy Mónika, A „nagy” titok című könyv szerzője mondott néhány biztató szót, ami mai világunkban elengedhetetlen. Akit érdekelnek Mónika gondolatai és tapasztalata, az hívja segítségül azt a remek könyvet, melyet a titok témakörben írt. Természetesen a Webáruházban a könyvek címszó alatt megtaláljátok és meg is rendelhetitek.
Ezután az első „harmad” számomra legérdekesebb része következett: megismerhettük Péli Böbe és Kovács Gyuri elképzeléseit a Family Businessel közös jövőjükről. Ahhoz, hogy azt megértsük, először a múltat, a saját indulásukat, cselekedeteiket, eredményeiket osztották meg velünk. Egy zseniális házaspár, akik a jövőben, a hálózatban elfoglalt helyüknek köszönhetően, minden üzlettársunknak segíteni fognak. Valójában már meg is kezdték, hiszen augusztusban már elkezdtük a közös munkát. Hívjátok őket bizalommal, számíthattok a segítségükre. Velük kapcsolatos információkat a hírarchívum augusztusi hónapja alatt találtok.
A továbbiakban terméktapasztalatot halhattunk Böbétől a étrend-kiegészítőkkel és az aloe termékekkel kapcsolatban, valamint Vajda jani megosztotta velünk hogyan és melyik terméknek (Jégbalzsam) köszönhetően kapcsolódott a hálózatunkhoz. Ebben a sorban a gyógynövényes samponról is hallhattunk egy aranyos, mosolyfakasztó történetet Torok Julitól, ami a családjában történt meg. Nem mindegy, hogy a sampont samponként, vagy másra is használják! Érdemes ezt megkérdezni Julitól, mondja el személyesen.
Az előadások sorában nekem a Munkalappal kapcsolatos információk megosztása jutott. Ez egy újra indított, remek lehetőség, ami anyagi előnyöket is jelent. Ha még nem ismered ennek részleteit, és nem voltál hétvégén ott, akkor kérj tájékoztatást vagy tőlem, vagy Kovács Gyuritól vagy a központtól.
Bicskei Rollandtól is hallhattunk egy nagyszerű előadást, melyben a „HI”-ről beszélt. Sejtelmesen kezdte mondandóját, hiszen csak a végére derült ki, mi is az a „HI”. Rendkívül tanulságos volt. Ha téged is érdekel ennek a két betűnek a jelentése, akkor érdeklődj szponzorodnál, aki ott volt és hallotta az előadást, vagy kérd meg Rollandot, hogy a Te általad szervezett összejövetelen is mondja el. (Egyébként az ilyesfajta kíváncsiság kielégítésére a legjobb módszer, ha Te magad is eljössz a Family Napra! szerk. megj.)
A vajdasági üzlettársak képviseletében Dózsa Éva is adott néhány remek tippet üzletünk fellendítéséhez. Csak azt sajnálhatjuk, hogy nem volt jelen az egész hálózatunk ezeken az előadásokon.
Természetesen az elismerések sem maradhattak el, az új minősülések, a 100 és a 200 Pontosok klubja. Valamint a Family Napra előre jelentkezők ajándéksorsolására is sort kerítettünk.
Ne feledjétek, hogy októberben szokás szerint nagyobb lélegzetvételű rendezvénnyel készülünk, tehát Szeminárium lesz. Nézzétek meg a program tervet, azt hiszem nagy hiba lenne kihagyni! Jelentkezzetek előre, akkor 1500 Ft helyett csak 1000 Ft-ba kerül. És emlékeztesd az üzlettársaid is, hiszen az ő sikerük is függ a rendezvényektől, Te pedig mikor a szponzorukká váltál, vállaltad, hogy segíted őket a siker felé. Ez nagy felelősség, tehát ne egyedül gyere, hanem hozd magaddal a többieket is!


Üdvözlettel:


Sztupinszky Zsolt

Family Napról a képek megtekinthetők a galériában.

Terméktapasztalat

Caps masszázsolaj- hajhullásra néha, stresszesebb időszak után, ha a szervezetünk kevesebb vitaminhoz jut vagy más tényezők hatására (nem megfelelő sampon használata, sampon túladagolás stb.) észrevehetjük, hogy el kezd hullni a hajunk. A Caps masszázsolaj segítségével, 3-4 kezelés után megszabadulhatunk ettől a kellemetlenségtől. A kezelés a következő képen történik: hajmosás előtt 40-50 cseppnyi Caps olajat masszírozunk a fejbőrbe. Az első alkalommal ajánlatos felhígítani napraforgó vagy olívaolajjal, fele-fele arányban, vagy töményen kipróbálni más testrészünkön, hogy mennyire bírjuk,...

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2019 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu