HÍRARCHÍVUM

2010. 09. 06. | A Himalája és én

A Himalája és én.

Mint tudjátok, van egy magyar hegymászónk, Erőss Zsoltnak hívják, aki elindult a Himaláját megmászni. Így magában ez nem volna nagy hír! De mint tudjátok, neki is amputálták az egyik lábát, és így műlábbal fogja megmászni a Himaláját.

Erőss Zsolt erdélyi születésű hegymászó jobb lábát a Magas-Tátrában egy lavina baleset során elszenvedett sérülés miatt kellett amputálni. Ő az, aki a magyarok közül elsőnek mászta meg a Föld legmagasabb hegycsúcsát, a Mount Everestet.

Nekem, Vajda Jánosnak, akinek szinten amputálták a jobb lábamat térd felett, így nagy példaképem Ő. Akkor nincs miért aggódnom, én is tudok járni műlábbal az Alföldön, egy bottal, és bot nélkül is sőt akár hegyet mászni is. mehetek. Ezért Megyek Nagykőrösre, a rehabra, hogy megtanuljam.

De mint FB-tagként, nekem azt jelenti ez a hír, hogy nem számit az  egészségügyi állapot, legyen példaképed, legyen célod így mindent meg tudsz tenni. Arról álmodtam, hogy ott vagyok a Himaláján Erőss Zsolttal együtt, kitűzzük a magyar zászlót. Így a Family Businessben kitűzött céljaimat is meg fogom csinálni! Nagyon büszke vagyok, hogy magyar vagyok, van egy magyar üzletem, most már van példaképem is, akit lehet követni.

Azt kívánom minden FB tagnak, hogy válassz egy példaképet, válassz, egy szponzort kövesd az úton, és soha ne add fel. Én biztos soha nem adom fel, mert sok célom, álmom van, amelyeket meg fogok csinálni. Végül van egy szlogenem: Merj nagyot álmodni, merj sokat dolgozni, merj jobban élni!

 

 

Üdvözlettel:
Vajda János

 

Terméktapasztalat

Állandó problémám volt, hogy a harisnyáim vagy kiszakadtak, vagy egy idő után kinyúltak és kb. 4 belefért volna belőlem. Ezek a harisnyák viszont strapabíróak nem nyúlna, nem szakadnak sok használat után sem, és ami még fontos nem izzad bele a lábam, mint némely más harisnyákba.

Dózsa Éva

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu