HÍRARCHÍVUM

2008. 06. 24. | Felhívtad ma már?

A sikeres hálózatépítő 3 dolgot tesz: beszél, beszél és beszél. Mindenkinek beszél az üzletről, és a beszélgetéseiről beszélget a szponzorral. Miért kell beszélni a szponzorral? Mit tehet a szponzor érted? Hogyan lesz belőletek ütőképes csapat?

 

Az MLM üzletben minden egyes hálózatépítőnek egyetlen jártasságra van szüksége, ez pedig a beszéd. A beszéd az az eszköz, amelyet minden egyes tevékenységben használunk, és ami nélkül nem érhető el eredmény. Ezért fontos, hogy a megfelelő dolgokról beszéljünk, a megfelelő módon, a megfelelő emberekkel. replica watches replica watches replica watches fake watches

 

A cég azért fizet pénzt a tagoknak, hogy azok beszéljenek az üzletről, és elérjék, hogy mások is ezt tegyék. Az üzleti bemutató a kulcsa az egész tevékenységnek, és ehhez is az szükséges, hogy beszéljünk, hogy elmondjuk a jelöltnek a megfelelő dolgokat a lehetőségről, a megfelelő módon. Nagyon fontos a sorrend: a lényeges az, hogy beszéljünk az üzletről, és csak másodlagosan fontos az, hogy hogyan tegyük mindezt. Az számít, hogy a téma a Family Business legyen! Ha sikerül elérnünk, hogy lelkesen beszélni tudjunk az üzletünkről, már nyert ügyünk van!

 

Az üzletünk építéséhez azonban nem csupán a jelöltekkel szükséges beszélni, hanem fontos a kapcsolattartás a szponzorral is! Nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy a szponzor a segítő, és akkor is az lesz, amikor már mi magunk is komoly hálózattal rendelkezünk, ő akkor is ott lesz felettünk, és támogat bennünket.

 

Gyakran megkérdezzük: felhívtad ma már a szponzorodat? Ebből a kérdésből két dolog következik: neked kell őt felhívni, és jó, ha ezt napi rendszerességgel teszed! A napi telefonos megbeszélések célja nem az, hogy beszámoltatásra kerüljön sor, hiszen a szponzor nem főnök, viszont segíteni tudja a munkádat azzal, hogy egyfajta kontrollt biztosít neked, és folyamatosan motivál, és tapasztalataival is rendelkezésedre áll.

 

Akkor fogod jól érezni magad ebben az üzletben, ha jön magától az a késztetés, hogy egy munkával töltött nap után mindenképp felhívd a szponzorodat. Ez nem jelenti azt, hogy csak akkor kell felhívnod, ha aznap dolgoztál az üzleted építésén. Természetesen, sokkal nagyszerűbb élmény, ha van mit elújságolni a vezetődnek, ha van miről mesélned neki. Biztos lehetsz benne, hogy a szponzor veled együtt örül majd a sikereidnek, és a dicséret, az elismerés sem marad majd el! Ha pedig kifogtál egy rosszabb napot, segít eloszlatni a kétségeidet, helyreállítani a motivációdat, és abban is tud segíteni, hogy, ha valamit nem a megfelelő módon csináltál, megmutatja mit és hogyan kellene másként tenned.

 

A szponzorod biztosan rendszeresen figyelemmel kíséri a Family Business világának történéseit és eseményeit, ezért úgy is tekinthetsz rá, mint hírforrásra, információs bázisra. Ha egy pillanatig is úgy érzed, hogy nem volt időd tájékozódni a legújabb fejleményekről, fordulj bizalommal a szponzorodhoz! Biztosan lesz egy-két újdonság, vagy új tapasztalat a saját hálózatából, ami számodra is érdekes, tanulságos lehet!

 

A szponzorod abban is segíteni fog, hogy hatékonyabbá tedd a saját munkádat, segít megszervezni az üzleted építését! A szponzor szívesen dolgozik is veled, a te hálózatodban, ami nem jelenti, hogy helyetted dolgozna. Ugyanakkor fontos, hogy a szponzorod lássa azt, hogy elkötelezett vagy a közös üzletetek iránt! A naponkénti telefonhívások pontosan ezt fogják biztosítani, és azt láttatják vele, hogy kulcsember vagy, akivel érdemes együtt dolgozni, akinek érdemes a hálózatába tenni az idejét, és energiáit!

 

A szponzor tehát mindig tudja segíteni a munkádat, de ehhez az kell, hogy kérd, igényeld ezt a segítséget! Ezt azzal tudod legjobban kimutatni, ha mindennap felhívod, és rá fogsz jönni, ketten egy jó csapatot alkottok, és csapatban dolgozni nemcsak jó, de sokkal eredményesebb is!

 

Jó csapatmunkát Neked és szponzorodnak!

Terméktapasztalat

Mit is írhatnék róla mivel sláger termék mi felénk. Már a nevében is benne van, hogy rugalmasságot nyújt az egész szervezetnek, nincsen lábfájás. Én amióta használom jobban tudok mozogni. Ezt általában kúra szerűen használom és így is ajánlom. Már nem fájnak a térdeim, a karjaim meg a gerincem sem. Nagyon sokat el tudok adni mivel emberek kipróbálják és rájönnek, hogy a kúrát meg kell csinálják a Mobilisan-ból. Ugyan akkor elmondhatom sajnos a férjem már nem él, de műtét előtt állt a térdivel mivel meniszkusz problémája volt. Miután a kúrát megcsinálta visszament az orvoshoz és megszabadult...

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2019 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu