HÍRARCHÍVUM

2008. 06. 22. | Készülünk a nyárra!

Készülünk a nyárra!


A fenti cím hallatán többekben megfogalmazódhat, hogy miért is kell így, már az első nyári hónapban is, a leforróbb évszak teendőivel foglalkozni. Bizonyára csak azok gondolkoznak így, akiknek üzleti munkájukra a tervszerűség kevésbé jellemző. A Family Business vezetése nyárra is több olyan programot, terméket és kihívást szervez-kínál, amelyek már a nyárra való felkészülés és eredményes munka jegyében kerülnek bevezetésre.

A nyár folyamán is kimaradás nélkül szervezzük Family Nap programjainkat, azzal a különbséggel, hogy július és augusztus hónapokban kihelyezett rendezvényekre kerül sor.

A júliusi Family Nap, melynek megrendezésére új, csodálatos helyszínen, a festői Erdélyben, Nyárádszentlászlón, kerül sor már a Nyári Családi Tábor részeként, arra készíti fel a vezetőket, hogy a következő hónapokban is csoportjukkal egyre bővülő mértékű forgalmat tudjanak lebonyolítani, amelyhez új módszereket, üzleti tanácsokat is kapnak. A tábor természetesen remek lehetőséget és programokat biztosít, amelyhez a családias légkör, az önfeledt kikapcsolódás, valamint a Family Businesshez tartozás egyaránt szervesen hozzátartozik.

Augusztusban a Family Business Szolnokra látogat, ahol a Family Nap megszokott programjai mellett mindenkinek lehetősége adódik, hogy kellemes környezetben akár több napot töltsön el családjával. A régió nevezetességei mellett számtalan remek szórakozást ígérő program és helyszín vár mindekit! Találkozzunk augusztusban Szolnokon!

A CLEO testkultúra termékcsalád több tagja szintén jelentős szerephez jut a nyár közeledtével. Ezek között is kiemelt szereppel bír az unisex izzadásgátló dezodor, amely környezetbarát (pumpás) változatban kapható, és a család valamennyi tagja által használható. Szintén sokak kedvence a káros napsugarak ellen védelmet nyújtó Soli 10 naptej, amely középfokú fényvédelmet ad.

A nyári eredményes üzletépítési munkát új kihívással is támogatjuk, melynel lényege, hogy ha nyáron legalább nyolc, 100 pontos üzlettárssal gyarapítja csoportját, a jutalékán felül egy 50.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal kezdheti az őszt! Most igazán megéri üzletet építeni a nyári hónapokban!

A fentiekre tekintettel te is tervezd a nyarat, a családi programokat, a nyári üzletedet! Persze arról se feledkezz el, hogy még június hónapban is vannak üzleti teendőid, hiszen a jól megérdemelt pihenés előfeltétele a lelkiismeretesen elvégzett, eredményes munka! Ehhez kívánunk jó egészséget mindenkinek!

Terméktapasztalat

Nagyon szeretjük a fűszerolajokat. Főleg a fokhagymát nem kell tisztítani és az íze is nagyon finom. Kömény is levesekbe nagyon finom. Az egész család kedvence. Ha picit az étel odaég, egy pici fokhagyma olajjal helyre lehet hozni, nem érződik az égett íz.

Sebestyén Margit

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2019 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu