HÍRARCHÍVUM

2008. 06. 22. | Készülünk a nyárra!

Készülünk a nyárra!


A fenti cím hallatán többekben megfogalmazódhat, hogy miért is kell így, már az első nyári hónapban is, a leforróbb évszak teendőivel foglalkozni. Bizonyára csak azok gondolkoznak így, akiknek üzleti munkájukra a tervszerűség kevésbé jellemző. A Family Business vezetése nyárra is több olyan programot, terméket és kihívást szervez-kínál, amelyek már a nyárra való felkészülés és eredményes munka jegyében kerülnek bevezetésre.

A nyár folyamán is kimaradás nélkül szervezzük Family Nap programjainkat, azzal a különbséggel, hogy július és augusztus hónapokban kihelyezett rendezvényekre kerül sor.

A júliusi Family Nap, melynek megrendezésére új, csodálatos helyszínen, a festői Erdélyben, Nyárádszentlászlón, kerül sor már a Nyári Családi Tábor részeként, arra készíti fel a vezetőket, hogy a következő hónapokban is csoportjukkal egyre bővülő mértékű forgalmat tudjanak lebonyolítani, amelyhez új módszereket, üzleti tanácsokat is kapnak. A tábor természetesen remek lehetőséget és programokat biztosít, amelyhez a családias légkör, az önfeledt kikapcsolódás, valamint a Family Businesshez tartozás egyaránt szervesen hozzátartozik.

Augusztusban a Family Business Szolnokra látogat, ahol a Family Nap megszokott programjai mellett mindenkinek lehetősége adódik, hogy kellemes környezetben akár több napot töltsön el családjával. A régió nevezetességei mellett számtalan remek szórakozást ígérő program és helyszín vár mindekit! Találkozzunk augusztusban Szolnokon!

A CLEO testkultúra termékcsalád több tagja szintén jelentős szerephez jut a nyár közeledtével. Ezek között is kiemelt szereppel bír az unisex izzadásgátló dezodor, amely környezetbarát (pumpás) változatban kapható, és a család valamennyi tagja által használható. Szintén sokak kedvence a káros napsugarak ellen védelmet nyújtó Soli 10 naptej, amely középfokú fényvédelmet ad.

A nyári eredményes üzletépítési munkát új kihívással is támogatjuk, melynel lényege, hogy ha nyáron legalább nyolc, 100 pontos üzlettárssal gyarapítja csoportját, a jutalékán felül egy 50.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal kezdheti az őszt! Most igazán megéri üzletet építeni a nyári hónapokban!

A fentiekre tekintettel te is tervezd a nyarat, a családi programokat, a nyári üzletedet! Persze arról se feledkezz el, hogy még június hónapban is vannak üzleti teendőid, hiszen a jól megérdemelt pihenés előfeltétele a lelkiismeretesen elvégzett, eredményes munka! Ehhez kívánunk jó egészséget mindenkinek!

Terméktapasztalat

Termékfelhasználóként rendeltem meg a Mobilisan-t. Több mint öt éve szenvedek és mondhatom nem volt egyetlen lépésem sem fájdalom nélkül. Beszedtem három dobozzal, azt ugyan nem állíthatom, hogy húszéves lettem, de sokkal könnyebb a mozgás. Fájdalom nélkül tudok leszállni a kerékpárról. Remélem a következő adag még többet fog javítani a kopott porcokon.

Vincze Lászlóné

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu