HÍRARCHÍVUM

2009. 10. 12. | Októberi Family Nap

A szombat délelőtti kellemes időben a budapesti központ egyre mozgalmasabbá vált. Sorra érkeztek az ország és a szomszéd országok különböző sarkaiból az aktív üzlettársak. Találkozni, információt cserélni, kedvezményesen vásárolni, első kézből (szájból) hallani a legújabb pletykákat, az üzletről és azokról akik csinálják. (persze a legjobb értelemben vett pletykákat), beleszippantani abba a sajátos hangulatba, gratulálni egymás sikerének, irigykedni, hogy -miért nem én vagyok most ott akit ünnepelnek-, csak itt, csak ekkor lehet. Akik tudják mindezt, nem hagynák ki semmiért. Akik még nem érezték át, nem tudják mit vesztenek.

Enyhén elmúlt 10 óra és indul a program. A műsorvezetők bemutatkoznak, Borcsányi Péter- őt már láttuk, hallottuk-, és Sztupinszky Zsolt. Zsolt meglepetés, nagyon ügyes előadását hallhattuk a múltkor. Előadásában Péter körüljárja az MLM-et, kiemeli a világban és a kereskedelemben elfoglalt helyét, a fejlődését, figyelmeztet a vad-kinövéseire(piramis, pilótajáték). Jó látni ebben a tükörben, hogy egy dinamikusan fejlődő, gondosan megalapozott, szolid alapelveket követő, hálózat tagjai vagyunk. Elismerések a legfrissebb hálózatépítőknek, majd új előadó következik.

Böbe Dr. Péli Erzsébet, arról a 30 másodpercről beszél amelyben ránk figyel mindenki. Mit, hogyan kell elmondani, hogy a további üzleti beszélgetést megalapozzuk, hogyan tálaljuk röviden mondanivalónkat, hogy maximálisan célba találjon. További elismerések majd terméktapasztalatok. Ágoston Ferenc, plasztikusan ötvözte egybe terméktapasztalatait üzletépítő tapasztalataival, érezni lehetett rajta, hogy élvezettel teszi, örömére szolgál, hogy a F B hírvivője lehet. Dózsa Éva az Optosanról beszélt, de életének főbb mozzanatait is beleszőtte az előadásába. Elmagyarázta, hogy került neki 100 000 forintba 3 doboz Optosan, de örül neki, mert gyengébb szemüvegek vásárlására kellett ezt a pénzt költenie, ugyanis 3 dioptriát javult a látása. A szünet kávézáson kívül beszélgetéssel, üdvözlésekkel telt el, fülbe-súgva cseréltek gazdát a szakmai titkok.

Polyákné Fischer Irénke kitűnő előadással rukkolt elő az egészségről, és annak megőrzésére javasolt módozatokról. A F B étrend-kiegészítői, és exkluzív termékcsaládja jelent meg a színpadon, mint kiemelt szereplő, egészséges életvitelünkben. A többi termékcsalád, csak időhiány miatt maradt távol. Külön színfolt volt a 100 pontosak kivonulása, mindenki mesélt egy keveset a kedvenc termékéről. Arról, hogy miért 100 pont, nem lehetett volna bővebben, hisz ez mindenki számára természetes ma már. A sportos alakú, életvitelű Szedmák János, a Jégbalzsam - Fittness gél testvérpárosról beszélt, kiemelve szerepüket a saját sportéletében. Heidler Nikolett az ózonról értekezett, nem a villámlásban keletkezettről, hanem az oliva olajba, zártról, ami a bőrünket teszi szebbé egészségesebbé.

Dózsa Éva másodszor lépett színre, ezúttal 18 %-os vezetői kitűzőjének átvétele alkalmából. Szépen mesélt arról, hogyan és azokról akikkel együtt sikerült ezt a szintet elérni.

A pontot az i-re Sztupi azaz Sztupinszky Zsolt tette fel. Fergeteges hangulatú előadásban mutatta meg, egyszer, hogy merre tart azok élete, akik a nyugdíjt várják, és mit fognak kezdeni a 2013 után nyugdíjba menők az államtól kapott pénzükkel, másrészt hogy miből lehet választani. Természetesen a helyes utat is felvázolta, amin ő maga is elől jár. Az első mondatai alatt felírta az ELKÖTELEZETTSÉG szót, az végig ott függött felettünk. Érezhető volt mindenki számára: Sztupi maximálisan elkötelezett, élete, családja és a F B iránt. Sok ilyen emberre van szükségünk.

Hosszú tapssal honoráltuk a program végét. Érdemes volt eljönni, együtt lenni, azzal a jó érzéssel távozni: Büszke vagyok, hogy ide tartozom!!!

Bogya Zoltán Kolozsvár

Terméktapasztalat

Praktikus megoldást jelent mivel mindenki más és más fűszerezést szeret a családban így minden étkezéskor az asztalon, van a készlet és mindenki saját maga ízlése szerint, tudja ízesíteni az ételt. Ez mellet egy szép kivitelben kapható így jól ajándékozható is.

Sörös Margit, Szabadka

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu