Kedves Vásárlóink!

Fél évvel ezelőtt elindítottuk új webáruházunkat Market7 néven. Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

Kattintson ide és nézze meg most.

60 db

Vitaminokat, növényi enzimeket és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

A Revitanburn összetevői fokozzák az anyagcserét, segítik az emésztést és a méregtelenítést, így hozzájárulnak a tartós fogyás eléréséhez és a zsírmentes testtömeg arányának növeléséhez. 

Ára:

9905 ft

A Revita-Burn étrend-kiegészítő kapszula teljesen természetes, gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagokból készült magyar találmány. A tartós fogyás eléréséhez az anyagcsere megfelelő szinten tartása szükséges. Az életmódváltáson kívül érdemes természetes anyagokkal is támogatni a szervezetünket, ha egészségesen szeretnénk valódi és tartós eredményt elérni.

 

Fogyasztása: napi 2x kapszula

 

 

Az összetevőkről részletesen:

Papain

Egy enzim, amit a papaya nevű gyümölcs tartalmaz. A papain enzim egy proteáz, tehát fehérjebontó enzim, mely segít a különféle húsokat és egyéb fehérjetartalmú ételeinket megemészteni. Mindeközben azonban a szervezet saját, „élő” fehérjéit nem károsítja.

Gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik és csökkentheti a vesékben lerakódott fehérjék mennyiségét.

 

Bromelin

Gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkező fehérjebontó enzim, amely az ananászban található. Az 1950-es évek óta használják különböző terápiás célokra, a sportolásból származó sérülésektől kezdve a szívbetegségig.

A RevitaBurn enzimtartalma segíti a fehérjeemésztést, gyorsítja az izmok regenerációját. A bromelin ezenkívül probiotikus hatást fejt ki, szervezetünk védekezőrendszerét erősíti, számos immunsejtünk termelődését fokozza.

A bromelin erős fájdalom-, és gyulladáscsökkentő hatással bír, és elősegíti a szövetek regenerálódását. Hatékonyságát annak tulajdonítják, hogy gátolja egyes prosztaglandinok kialakulását.  A vérrögökben lévő fibrin lebontását is elősegíti. A bromelin az emésztőrendszerből anélkül szívódik fel, hogy szerkezete megváltozna.
A vérlemezkék túlzott összecsapódását ellensúlyozza, ezáltal csökkenti az éren belüli vérrögképződés kockázatát, a szívtáji szorító fájdalmakat, tágítja a verőereket.

A bromelinnél még igen nagy adagok szedésekor is csak igen ritkán fordul elő mellékhatás.

 

L-karnitin

Több mint 20 éve alkalmazzák étrend-kiegészítőként szerte a világon, az emberi szervezet által is előállított, természetes anyag. Főleg hús- és tejtermékekben fordul elő , fogyasztása veszélytelen, a felesleg kiürül a szervezetünkből.

Az L-karnitin lényeges szerepet játszik a fizikai teljesítőképesség fenntartásában és fokozásában, valamint a zsírlerakódások megakadályozásában - ennél fogva különösen előnyös hatású sportolóknak, vagy fitness és wellness programok ill. diéták követőinek.

Az L-karnitin elsődleges funkciója, hogy a zsírok anyagcseréjében játszott szállító szerepe révén energiát szabadít fel a szervezetünkben. Másik fontos feladata a sejtmembrán védelme a savakkal, szabad gyökökkel és egyéb károsító hatásokkal szemben.

A szervezet L-karnitin szükségletének külső pótlása több okból is szükségessé válhat:

A felnőtt, egészséges emberi szervezet L-karnitin készlete kb. 20g, ennek szintézise 15 éves korban válik teljessé. Mivel a csecsemők szervezetében csak igen korlátozott mértékben megy végbe a szintézis, a terhes és szoptató anyák L-karnitin igénye jelentősen megnő.
A napi szükségletünknek kb. 10%-át képes csak az emberi szervezet szintézissel előállítani, a többit táplálékkal vagy táplálék-kiegészítőkkel kell pótolni. Különösen fontos ez nőknél, sportolóknál vagy cukorbetegeknél, akiknél a diéta következtében csökkenhet az L-karnitin bioszintézise. Ugyanilyen következménnyel jár a szintézishez szükséges anyagok (C, B3, B6, B12 vitaminok, folsav, vas) valamelyikének hiánya is.
Mivel az L-karnitint elsősorban a hús- és tejtermékek tartalmazzák nagyobb mennyiségben, a vegetáriánus táplálkozás a szervezet L-karnitin szintjének csökkenéséhez vezethet.
Bizonyos gyógyszerek rendszeres szedése is okozhat L-karnitin hiányt.
Az immunrendszer legyengülésével, a krónikus kimerültséggel ill. az idős korral együtt jár a szervezet alacsonyabb L-karnitin szintje.

Taurin

Kiindulási anyaga azoknak a hormonoknak, melyek a szervezetben a zsírraktárak kiürítését szabályozzák. A taurin hiánya gyakran fordul elő nőknél, mert a női nemi hormonok gátolhatják ezen aminosav képződését. Főbb forrásai a tenger gyümölcsei (kagyló, rák) és a hal.

 

L-arginin

A hipofízisben termelődik, és legnagyobb koncentrációban a húsban, halban, szárnyasokban és a tejtermékekben fordul elő. Növeli a növekedéshormon-, inzulin-és kreatinfoszfát-termelést, ami a sovány izomtömeg növekedésének és a zsírégetésnek kedvez, továbbá az immunfunkciót és a koncentrációt is erősíti.

Megakadályozza a szövetek lebomlását és segíti az izmok regenerálódását azzal, hogy fehérje-anyagcseréből származó melléktermékeket bont le.

A nitrogén-oxid prekurzoraként - mely tágítja az ereket - növelheti a szívbe szállított oxigén.

Jód

Fontos nyomelem, jelen van a pajzsmirigy által termelt két hormonban, ebből 90% tiroxin, amely az emberi szervezet normális fejlődéséhez elengedhetetlen. ( serkenti a növekedést, fokozza az alapanyagcserét, alapja a csontosodási folyamatnak, az agyszövet fejlődésének). Nagyon fontos, hogy a táplálékkal és ivóvízzel elegendő mennyiségben vigyük be a szervezetbe. Hiánya a pajzsmirigy megnagyobbodásához (golyva) és tiroxin alultermeléshez vezet. A tiroxin alultermelése esetén az alapanyagcsere 50%-kal is csökkenhet, ami fiatalkorban aránytalan törpeséget, szellemi visszamaradottságot eredményez, felnőttkorban testhőmérséklet-csökkenést, a beszéd, mozgás és gondolkodás lassulását, elhízást eredményez. A napi szükséglet felnőttkorban 0,15 milligramm.

 

Magnézium

A magnéziumból található a szervezetben messze a legkevesebb a makroelemekhez tartozó ásványi anyagok közül. Egy átlagos felnőtt teste mindössze 25-30 gramm magnéziumot tartalmaz. A kis mennyiség ellenére hihetetlenül sokoldalú, minden komolyabb biológiai folyamathoz nélkülözhetetlen – így részt vesz például az energiatermelésben, a nukleinsavak és a fehérjék szintézisében, az idegrendszer és az izmok működésében, a fogak és a csontok felépítésében; másodszor pedig stressz, vagy intenzív fizikai munka hatására igen gyorsan ürül, így megfelelő pótlás nélkül elég hamar hiányállapot léphet fel.  A magnéziumhiány szívritmuszavart, fáradtságot, izomgörcsöket, a kognitív és a koordinációs képességek zavarát, gyengeséget, hányingert, hányást, hasmenést, idegességet, remegést, hypokalémiát és –kalciémiát, magas vérnyomást valamint agyi- és koszorúérgörcsöt okozhat.
Hosszútávon a hiány növeli a szívbetegség és a cukorbetegség kialakulásának esélyét. A cukorbetegek, alkoholisták, fogyúkúrázók, komoly stresszel, illetve nehéz fizikai tevékenységgel járó munkát végzők (így sportolók is) különösen ki vannak téve a magnéziumhiány veszélyének. Igaz ez a testépítőkre és más nehézatlétákra, akik extrém mennyiségű fehérjét fogyasztanak, ez ugyanis növeli a magnéziumigényt.

A magnézium képes csökkenteni a magas vérnyomást is. Magas vérnyomás esetén tehát érdemes kísérletezni az ásványi anyagok beviteli arányának eltolásával: míg a nátrium fogyasztását csökkenteni, addig a káliumét és a magnéziumét jelentősen növelni érdemes.
A magnézium ezenkívül még számos jótékony hatással bír. Úgy tűnik, vércukorszabályozó szerepe van a szervezetben, hiánya öregkori cukorbetegséghez vezethet. Mivel a magnézium a csontok igen fontos építőeleme, segíthet a csontritkulás megelőzésében és kezelésében is.

 

Cink

Mintegy 2-3 grammnyi mennyiségben van jelen az emberi szervezetben, ezen belül is főleg a haj, a szem, és a férfi nemi szervek tartalmazzák. Ezeken kívül a máj, a vesék, az izmok, és a bőr tartalmaz belőle még számottevő mennyiséget. A legfontosabb szerepe azonban mégsem ez, hanem az, hogy az inzulin alkotórészeként a vércukorszint-szabályozásban vesz részt. Az inzulinon kívül mintegy hetvenféle enzimben van jelen.

Mihez szükséges?

Inzulin termelése
Szénhidrát-, fehérje-, zsír-, nukleinsav anyagcsere
Növekedés
Nemi fejlődés
Szaporodás

Zöld tea

igen gazdag a polifenolnak nevezett növényi vegyi anyagokban, ezek az anyagok azonban elvesznek annak az erjedési folyamatnak a során, amelyen a többi tea átmegy. A polifenolok oxidációgátlók, vagyis a szabad gyököket lebontó anyagok. A zöldtea polifenoljai közül a legfontosabb az epigallokatekhin gallát, vagyis az EGCG. A kutatók kimutatták, hogy az EGCG hatásos oxidációgátló, sokkal hatásosabb, mint akár az E-, akár pedig a C-vitamin.

Az EGCG részt vehet az egészséges vércukorszint megőrzésében.
Segítheti a hasnyálmirigy védelmét.
Hozzájárul a normális inzulin termeléshez.
Hozzájárul a keringési- és érrendszer, valamint a szív egészségének megőrzéséhez.

A Revita-Burn étrend-kiegészítő kapszula teljesen természetes, gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagokból készült magyar találmány. A tartós fogyás eléréséhez az anyagcsere megfelelő szinten tartása szükséges. Az életmódváltáson kívül érdemes természetes anyagokkal is támogatni a szervezetünket, ha egészségesen szeretnénk valódi és tartós eredményt elérni.

 

Fogyasztása: napi 2x kapszula

 

 

Az összetevőkről részletesen:

Papain

Egy enzim, amit a papaya nevű gyümölcs tartalmaz. A papain enzim egy proteáz, tehát fehérjebontó enzim, mely segít a különféle húsokat és egyéb fehérjetartalmú ételeinket megemészteni. Mindeközben azonban a szervezet saját, „élő” fehérjéit nem károsítja.

Gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik és csökkentheti a vesékben lerakódott fehérjék mennyiségét.

 

Bromelin

Gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkező fehérjebontó enzim, amely az ananászban található. Az 1950-es évek óta használják különböző terápiás célokra, a sportolásból származó sérülésektől kezdve a szívbetegségig.

A RevitaBurn enzimtartalma segíti a fehérjeemésztést, gyorsítja az izmok regenerációját. A bromelin ezenkívül probiotikus hatást fejt ki, szervezetünk védekezőrendszerét erősíti, számos immunsejtünk termelődését fokozza.

A bromelin erős fájdalom-, és gyulladáscsökkentő hatással bír, és elősegíti a szövetek regenerálódását. Hatékonyságát annak tulajdonítják, hogy gátolja egyes prosztaglandinok kialakulását.  A vérrögökben lévő fibrin lebontását is elősegíti. A bromelin az emésztőrendszerből anélkül szívódik fel, hogy szerkezete megváltozna.
A vérlemezkék túlzott összecsapódását ellensúlyozza, ezáltal csökkenti az éren belüli vérrögképződés kockázatát, a szívtáji szorító fájdalmakat, tágítja a verőereket.

A bromelinnél még igen nagy adagok szedésekor is csak igen ritkán fordul elő mellékhatás.

 

L-karnitin

Több mint 20 éve alkalmazzák étrend-kiegészítőként szerte a világon, az emberi szervezet által is előállított, természetes anyag. Főleg hús- és tejtermékekben fordul elő , fogyasztása veszélytelen, a felesleg kiürül a szervezetünkből.

Az L-karnitin lényeges szerepet játszik a fizikai teljesítőképesség fenntartásában és fokozásában, valamint a zsírlerakódások megakadályozásában - ennél fogva különösen előnyös hatású sportolóknak, vagy fitness és wellness programok ill. diéták követőinek.

Az L-karnitin elsődleges funkciója, hogy a zsírok anyagcseréjében játszott szállító szerepe révén energiát szabadít fel a szervezetünkben. Másik fontos feladata a sejtmembrán védelme a savakkal, szabad gyökökkel és egyéb károsító hatásokkal szemben.

A szervezet L-karnitin szükségletének külső pótlása több okból is szükségessé válhat:

A felnőtt, egészséges emberi szervezet L-karnitin készlete kb. 20g, ennek szintézise 15 éves korban válik teljessé. Mivel a csecsemők szervezetében csak igen korlátozott mértékben megy végbe a szintézis, a terhes és szoptató anyák L-karnitin igénye jelentősen megnő.
A napi szükségletünknek kb. 10%-át képes csak az emberi szervezet szintézissel előállítani, a többit táplálékkal vagy táplálék-kiegészítőkkel kell pótolni. Különösen fontos ez nőknél, sportolóknál vagy cukorbetegeknél, akiknél a diéta következtében csökkenhet az L-karnitin bioszintézise. Ugyanilyen következménnyel jár a szintézishez szükséges anyagok (C, B3, B6, B12 vitaminok, folsav, vas) valamelyikének hiánya is.
Mivel az L-karnitint elsősorban a hús- és tejtermékek tartalmazzák nagyobb mennyiségben, a vegetáriánus táplálkozás a szervezet L-karnitin szintjének csökkenéséhez vezethet.
Bizonyos gyógyszerek rendszeres szedése is okozhat L-karnitin hiányt.
Az immunrendszer legyengülésével, a krónikus kimerültséggel ill. az idős korral együtt jár a szervezet alacsonyabb L-karnitin szintje.

Taurin

Kiindulási anyaga azoknak a hormonoknak, melyek a szervezetben a zsírraktárak kiürítését szabályozzák. A taurin hiánya gyakran fordul elő nőknél, mert a női nemi hormonok gátolhatják ezen aminosav képződését. Főbb forrásai a tenger gyümölcsei (kagyló, rák) és a hal.

 

L-arginin

A hipofízisben termelődik, és legnagyobb koncentrációban a húsban, halban, szárnyasokban és a tejtermékekben fordul elő. Növeli a növekedéshormon-, inzulin-és kreatinfoszfát-termelést, ami a sovány izomtömeg növekedésének és a zsírégetésnek kedvez, továbbá az immunfunkciót és a koncentrációt is erősíti.

Megakadályozza a szövetek lebomlását és segíti az izmok regenerálódását azzal, hogy fehérje-anyagcseréből származó melléktermékeket bont le.

A nitrogén-oxid prekurzoraként - mely tágítja az ereket - növelheti a szívbe szállított oxigén.

Jód

Fontos nyomelem, jelen van a pajzsmirigy által termelt két hormonban, ebből 90% tiroxin, amely az emberi szervezet normális fejlődéséhez elengedhetetlen. ( serkenti a növekedést, fokozza az alapanyagcserét, alapja a csontosodási folyamatnak, az agyszövet fejlődésének). Nagyon fontos, hogy a táplálékkal és ivóvízzel elegendő mennyiségben vigyük be a szervezetbe. Hiánya a pajzsmirigy megnagyobbodásához (golyva) és tiroxin alultermeléshez vezet. A tiroxin alultermelése esetén az alapanyagcsere 50%-kal is csökkenhet, ami fiatalkorban aránytalan törpeséget, szellemi visszamaradottságot eredményez, felnőttkorban testhőmérséklet-csökkenést, a beszéd, mozgás és gondolkodás lassulását, elhízást eredményez. A napi szükséglet felnőttkorban 0,15 milligramm.

 

Magnézium

A magnéziumból található a szervezetben messze a legkevesebb a makroelemekhez tartozó ásványi anyagok közül. Egy átlagos felnőtt teste mindössze 25-30 gramm magnéziumot tartalmaz. A kis mennyiség ellenére hihetetlenül sokoldalú, minden komolyabb biológiai folyamathoz nélkülözhetetlen – így részt vesz például az energiatermelésben, a nukleinsavak és a fehérjék szintézisében, az idegrendszer és az izmok működésében, a fogak és a csontok felépítésében; másodszor pedig stressz, vagy intenzív fizikai munka hatására igen gyorsan ürül, így megfelelő pótlás nélkül elég hamar hiányállapot léphet fel.  A magnéziumhiány szívritmuszavart, fáradtságot, izomgörcsöket, a kognitív és a koordinációs képességek zavarát, gyengeséget, hányingert, hányást, hasmenést, idegességet, remegést, hypokalémiát és –kalciémiát, magas vérnyomást valamint agyi- és koszorúérgörcsöt okozhat.
Hosszútávon a hiány növeli a szívbetegség és a cukorbetegség kialakulásának esélyét. A cukorbetegek, alkoholisták, fogyúkúrázók, komoly stresszel, illetve nehéz fizikai tevékenységgel járó munkát végzők (így sportolók is) különösen ki vannak téve a magnéziumhiány veszélyének. Igaz ez a testépítőkre és más nehézatlétákra, akik extrém mennyiségű fehérjét fogyasztanak, ez ugyanis növeli a magnéziumigényt.

A magnézium képes csökkenteni a magas vérnyomást is. Magas vérnyomás esetén tehát érdemes kísérletezni az ásványi anyagok beviteli arányának eltolásával: míg a nátrium fogyasztását csökkenteni, addig a káliumét és a magnéziumét jelentősen növelni érdemes.
A magnézium ezenkívül még számos jótékony hatással bír. Úgy tűnik, vércukorszabályozó szerepe van a szervezetben, hiánya öregkori cukorbetegséghez vezethet. Mivel a magnézium a csontok igen fontos építőeleme, segíthet a csontritkulás megelőzésében és kezelésében is.

 

Cink

Mintegy 2-3 grammnyi mennyiségben van jelen az emberi szervezetben, ezen belül is főleg a haj, a szem, és a férfi nemi szervek tartalmazzák. Ezeken kívül a máj, a vesék, az izmok, és a bőr tartalmaz belőle még számottevő mennyiséget. A legfontosabb szerepe azonban mégsem ez, hanem az, hogy az inzulin alkotórészeként a vércukorszint-szabályozásban vesz részt. Az inzulinon kívül mintegy hetvenféle enzimben van jelen.

Mihez szükséges?

Inzulin termelése
Szénhidrát-, fehérje-, zsír-, nukleinsav anyagcsere
Növekedés
Nemi fejlődés
Szaporodás

Zöld tea

igen gazdag a polifenolnak nevezett növényi vegyi anyagokban, ezek az anyagok azonban elvesznek annak az erjedési folyamatnak a során, amelyen a többi tea átmegy. A polifenolok oxidációgátlók, vagyis a szabad gyököket lebontó anyagok. A zöldtea polifenoljai közül a legfontosabb az epigallokatekhin gallát, vagyis az EGCG. A kutatók kimutatták, hogy az EGCG hatásos oxidációgátló, sokkal hatásosabb, mint akár az E-, akár pedig a C-vitamin.

Az EGCG részt vehet az egészséges vércukorszint megőrzésében.
Segítheti a hasnyálmirigy védelmét.
Hozzájárul a normális inzulin termeléshez.
Hozzájárul a keringési- és érrendszer, valamint a szív egészségének megőrzéséhez.

Belépés / Regisztráció

A rendeléshez és kedvezményekhez kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon ingyenesen!

Regisztráció

Terméktapasztalat

Helló mindenkinek! :) Orsi vagyok, Júlia fiatalabb lánya.. Én a fokhagymaolajról szeretnék mesélni. Egyik FB bemutatóra én is elkísértem anyumat, majd a hosszas (de azért érdekes ;) ) prezentációk, élménybeszámolók sorozata után végre eljött a várva várt EBÉD! :D Ami így nézett ki: egy incsi-fincsi leves, majd bécsi szelet (szemet-, s nyelvet gyönyörködtető körítéssel) és aztán A desszert (!) Hú.. hát így visszaemlékezve is már mosolygok az örömtől.. ott persze még jobb volt, de nem is azért dicsérem az egészet, mert imádok enni (és szerencsére még egyenlőre nem is látszik rajtam..), hanem...

Tovább a termékhez

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

Búcsúzunk Kártyás Gyulától

2018. 10. 16.

Hír kép

Részletek itt!

Fél áron szállítunk!

2018. 09. 13.

Hír kép

Részletek itt!

Őszi szünet Prágában!

2018. 09. 10.

Hír kép

Tarts velünk Prágába október 20-23 között!

Részletek itt!

© 2018 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu