Kedves Vásárlóink!

Fél évvel ezelőtt elindítottuk új webáruházunkat Market7 néven. Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

Kattintson ide és nézze meg most.

30 db kapszula 100 ml oldat

Vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat és flavonoidokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula és oldat.

A termékben lévő zsíroldható vitaminok - nemzetközi szabadalom alapján - vizes oldat formájában kerültek az összetevők közé, ezáltal biztosítva a hatékony felszívódást!

Ára:

11375 ft

Ez a termék egy nemzetközi szabadalommal védett technológiával készül, teljesen egyedülálló és kiemelkedik a jelenleg piaci forgalomban lévő termékek közül. A készítmény felszívódása és hasznosulása rendkívüli, ezért sok egészséges ember is fogyasztja téli időszakban a szervezet immunrendszerének támogatására.

 

A Revitasol nevű készítményben a zsírban oldódó vitaminok vízoldható formában vannak jelen, ezáltal a zsíroldékony vitaminok felszívódásra alkalmassá válnak akkor is, amikor más készítmények erre a szervezet belső egyensúlyának felborulása miatt nem képesek (betegségek, gyógyszerek mellékhatásai, fogyókúra, szellemi és fizikai leterheltség, influenza).

 

A Revitasolban egy nemzetközi szabadalommal védett technológiával a zsírban oldódó vitaminok vízoldható formában vannak, ezáltal a zsíroldható vitaminok felszívódásra alkalmassá válnak akkor is, amikor más készítmények erre a szervezet belső egyensúlyának felborulása miatt nem képesek (betegségek, gyógyszerek mellékhatásai, fogyókúra, szellemi és fizikai leterheltség, influenza esetén). A Revitasol különösen ajánlott a daganatos betegek kemoterápiás és sugárkezelései mellékhatásainak kivédésére (szédülés, hányás, hajhullás). A készítmény felszívódása és hasznosulása redkívüli, ezért az egészséges emberek számára is ajánlott téli időszakban a szervezet immunrendszerének támogatásához.

 

A Revitasol a hagyományos étrend kiegészítőkben  fellelhető összetevők mellett a daganatos betegeknél a másodlagos daganat kialakulását gátló U-vitamint, L-cysteint, valamint az agyműködést serkentő összetevőket is tartalmaz.

 

A Revitasol készítmény jellegzetessége, hogy két komponensből, egy folyadékból és egy kapszulából áll.

 

A készítmény OÉTI általi, étrend-kiegészítőként való notifikációja megtörtént. 

Élettani háttér

A zsírban oldódó vitaminok (A, D, E vitaminok és β-karotin) különböző készítményekben megtalálhatók ugyan (tabletta, kapszula, olaj, stb.), de felszívódásuk, illetve hasznosulásuk csak abban az esetben lesz sikeres, ha a 15-20 cm hosszú patkóbélben ezen zsíroldható anyagok mellett egyidőben az  epesavak és a hasnyálmirigy enzimjei is jelen vannak.

Abban az esetben, ha ez nem teljesül – legkülönbözőbb betegségek, nem megfelelő táplálkozás, fogyókúra, bizonyos emésztésre ható gyógyszerek fő- vagy mellékhatásai, daganatos betegek sugár- és kemoterápiás kezelése, műtétek utáni állapot, különböző okokból legyengült szervezetek esetén – ezen anyagok nem, vagy rosszul szívódnak fel, így a szervezet élettanilag szükséges működése zavart szenved.

 

A technológia fizikai és kémiai jellemzői

A feltaláló által szabadalmaztatott technológia lehetővé teszi a zsírban oldódó vitaminok vízoldhatóvá tételét. Az olajos fázis vízzel való keverhetőségére a hagyományos technológiák emulgenseket használnak, aminek eredményeként zsír az olajban, vagy olaj a vízben típusú emulziót kapnak. A rendszerre jellemző, hogy az eredetileg egymással nem elegyedő két fázis között az emulgens felület aktív tulajdonsága révén egy gyenge fizikai kötés keletkezik. Így egy viszonylag stabil homogén diszperz rendszer jön létre. Ez az emulzió nem jelenti az olajos fázis feloldását a vízben, hiszen az olajcseppek viszonylag nagy eloszlású részecskékben vannak jelen.

 

A felhasznált anyagok megfelelnek a gyógyászatban előírt minőségi követelményeknek.

 

Erre a rendszerre jellemző, hogy diszperzitási fokát tekintve a kolloid rendszerek és a valódi oldatok közé sorolható. 100%-ban a szervezet energiáinak bevetése nélkül szívódik fel.

 

A rendszer előnyei:

Az olajos fázis a kémiai kötés miatt a legfinomabb eloszlatási fokot biztosítja a vizes fázisban.
Az elkészített koncentrátum vízzel végtelenül hígítható.
Az eredeti molekulák a technológia során megőrzik szerkezeti tulajdonságaikat.

 

Élettani jellemzők

A jelenleg használt multivitaminok és táplálék-kiegészítők a zsírban oldódó vitamincsoportot eredeti formában tartalmazzák.

Felszívódásuk attól függ, hogy a patkóbélben, bevitelükkor milyen élettani állapot uralkodik.

A patkóbélbe ürül az epetartalom, amiben megfelelő koncentrációban jelen vannak az epesavak. Ezek készítik elő a zsírokat és a zsíroldékony tápanyagokat – beleértve a zsírban oldódó vitaminokat is – arra, hogy a bélcsatornából felszívódásra alkalmas állapotba kerüljenek. Ezt segíti elő a hasnyálmirigy által termelt szekrétum is, ami szintén a patkóbélbe ürül. Ezen folyamatok, ha fiziológiásak, akkor zavartalan a zsírok, így a zsíroldható vitaminok felszívódása is.

Abban az esetben, ha ez az állapot nem az élettani viszonyoknak megfelelő, akkor a zsírban oldódó vitaminok felszívódása már nem kielégítő (a csak kapszulaként gyártott forgalomban lévő egyéb készítmények).

 

A vitaminkészítmény jellemzői

A szabadalom

2000. július 4.-én elsőbbséggel jelentette be a feltaláló, dr. Bertha András a „Készítmény zsírban oldódó vitaminok bevitelére” tárgyú találmányt a Magyar Szabadalmi Hivatalnál szabadalmaztatási eljárásra, a szabadalom a P0002561 - PCT/HU01/00073 számot kapta.

 

Összetétel

Nincs jelenleg forgalomban a világon olyan multivitamin vagy étrend-kiegészítő, amely U-vitamint tartalmaz. Az U-vitamin (S-metil-metionin) kiváló gyökfogó, vagyis antioxidáns. Hatásait több helyen fejti ki, elsősorban a sejtek határfelületein. Ezeken a helyeken átalakítja a szervezetből nem, vagy nehezen eliminálható molekulákat úgy, hogy metabolitként azok kiürülhessenek. Ezzel a tevékenységével elősegíti azoknak a molekuláknak a sejtbe történő beáramlását, amelyek a sejtépítéshez szükségesek. Az un. tiszta molekulák, pl. az aminosavak a sejten belül részt vesznek a DNS szintézisben. Ez a folyamat annál biztonságosabb, minél kevesebb az eltöredezett molekula, hiszen ha ezek beépülnek a DNS-be, akkor megváltozik az eredeti lánc molekula szekvencia összetétele, így egy fals sejt keletkezhet a sejtosztódás során. Ha ez a hamis információt tartalmazó sejt újból osztódik, akkor daganatsejtek keletkeznek.

Az U-vitamin elvégzi a sejtek felületén a „takarító” tevékenységet, így a daganatos betegeknél gátolja a metastasis kialakulását.

Az U-vitamin carrier (hordozó) szerepet tölt be a zsíroldékony vitaminoknál, továbbá a szelénnél és a β-karotinnál. Azaz segíti ezek felszívódását, és vezeti azokat egészen a felhasználás helyéig.

Az U-vitamin az immunrendszert is erősíti azáltal, hogy az immunitásban fontos fehérjék felépítésének útját a tisztogatási tevékenységével betölti.

A készítményben található inozit az agy karbantartására szolgál. A megfelelő minőségű alváshoz, pozitív, kiegyensúlyozott hangulathoz, a nyugodt állapothoz szüksége van a szervezetnek inozitra.

Az jó agyi tevékenységhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű kolin. Kettős hatása ismert:

Segíti a koncentráló képességet (a nagy szellemi terhelésnek kitett emberek kolin szükséglete akár kétszerese is lehet egy kevésbé megterhelt állapothoz képest).

Segíti a koleszterin felhasználását a sejtek számára, így gátolja a koleszterin lerakódását.

A lecitin az inozit és a kolin hatásait egyesíti.

Az L-cisztein segíti a sejthártya regenerációját. A hypoxiás és ödémás állapotoknál (főleg az agy esetében) a sejtek hártyája sérült, ennek következtében a sejtplazma kiáramlik a sejtből, ami a hypoxiás és ödémás állapotot tovább rontja. Az L- cisztein reparálja a sejtfalat, helyre állítja permeabilitási (átjárhatósági) viszonyokat, aminek következtében csökken a hipoxia és az ödéma. Az anyag egyben kiváló antioxidáns. Rákos áttéteknél a sejtek minden esetben hipoxiásak.

Az L-glutaminsav az agyi keringésnél képes megkötni a felesleges nitrogént, aminek következtében jobb lesz az agy működése.

Az L-asparaginsav olyan aminosav, mely a sejtek jó irányú működését segíti. Daganatos betegeknél gyorsan kiürül és pótolni kell.

A folyékony készítmény kiegészül egy kapszulaformával is, amely a szervezet anyagcserefolyamataiban elengedhetetlen aminosavakat tartalmazza. A kapszula komponensei vízben oldódnak, felszívódásuk a gyomor-béltraktusból történik. A kapszulában azok a komponensek találhatók, amelyek kellemetlen íz- és szaghatásuk miatt a folyadék formában kellemetlenné teszik az alkalmazást.

A Revitasol kapszula összetevői: Kálcium, U-vitamin, L-glutaminsav, L-aszparaginsav, L-cisztein, Vas, B2-vitamin, B1-vitamin, Folsav

A Revitasol folyadék összetevői: Szója-lecitin, Kolin, C-vitamin, Niacin, Inozit, Cink, Rutin, E-vitamin, Pantoténsav, Mangán, B6 vitamin, A-vitamin, Béta-karotin, Biotin, Szelén, D3 vitamin

Belépés / Regisztráció

A rendeléshez és kedvezményekhez kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon ingyenesen!

Regisztráció

Terméktapasztalat

Hogy hozzá szóljak teljesen egyet értek a mosógéllel kapcsolatban. Köszi hogy adtál, hogy ki tudjam próbálni. Mivel van két lányom a foltokból nincs hiány. Még a régi fű, filctoll, festékek és a többi foltokat nem egyszeri, de a második mosással kivette a foltokat. Úgyhogy most már nem aggódom többet, a lányok merre és hogyan koszolják össze magukat. Még egyszer köszi Juli nekem egy gonddal kevesebb van.

Slezák Ildikó

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

15%-os AKCIÓK

2021. 07 01.

Hír kép

AKCIÓ          15 %    2021.07.01.-31-ig

Kedves Üzlettársak !

A mobilisan 607 termékünk júliusban -15% -kal olcsobban vehető meg, még most mert 2021. 08.01-től felmegy az ára 10%-kal.

607   Mobilisan     6380.- tagi ár helyett most csak 5425.-

2021.08.01.től már az emelt áron tudjuk csak küldeni ami a tagi ár 7015.- Ft lesz.

 

Részletek itt!

Ezt nem hagyhatja ki!

2021. 06. 02.

Hír kép

 

Rendelési AKCIÓ.

 

2021. június 03-től -30-ig  Szerda  éjfélig tart.

Minden bruttó 10 000Ft  vagy 172 RON  értékben leadott vásárlás után egy bruttó 1 200 Ft-os vagy 20 RON vásárlási utalványt adunk,  amit  egyből a számla végösszegéből levonunk.

 

Részletek itt!

Miért érdemes Family Business termékeket vásárolni?

2021. 06. 01.

Hír kép

Tömény érvanyag a Family Business termékei mellett, avagy mi minden áll a rendelkezésünkre, és mit kínálhatunk vásárlóinknak?

 

 

Részletek itt!

© 2021 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu