Kedves Vásárlóink!

Fél évvel ezelőtt elindítottuk új webáruházunkat Market7 néven. Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

Kattintson ide és nézze meg most.

60 db folyadék kapszula

Flavonoidot és Antioxidánst tartalmazó étrend-kiegészítő.

Ára:

12960 ft

Étrend-kiegészítő folyadékkapszula - Resveratrol hatóanyaggal. Az Aquares olyan egyedülálló étrendkiegészítő folyadékkapszula, amely 100%ban a szervezet energiáinak bevetése nélkül szívódik fel, mivel a gyomorban vízzel találkozva azonnal oldott állapotba kerül. Az Aquares olyan technológiával készül, amely lehetővé teszi, hogy a benne lévő Resveratrol hatóanyagot a szervezet változatlan molekulastruktúrában, de vízoldható formában vegye fel.

 

A resveratrol hatóanyag kiváló élettani hatásokkal rendelkezik, ezért került az utóbbi években egyre inkább az érdeklődés középpontjába. A világ különböző pontjain számos neves kutatóintézet foglalkozik a resveratrol farmakológiájával. Tekintettel arra, hogy a vízoldhatósága és felszívódása rossz, viszont zsírban jól oldódó molekula, Dr. Bertha András megalkotott egy olyan módszert, amivel a resveratrolt változatlan molekulastruktúrával vízoldható formában az Aquares készítménybe tudta vinni egy folyadékkapszulába. Ezáltal a hatóanyag felszívódása és hasznosulása sokkal jobb, mint a porkapszuláké.

A technológiai szabadalmat 2000. július 4-én elsőbbséggel jelentette be a feltaláló, Dr. Bertha András, amely a „Készítmény zsírban oldódó vitaminok bevitelére” címet kapta. Száma: P0002561 - PCT/HU01/00073

Az AquaRes 100%-ban a szervezet energiáinak bevetése nélkül szívódik fel, mivel a gyomorban vízzel találkozva azonnal oldott állapotba kerül. A felhasznált resveratrol hatóanyag 99,9%-os és gyógyszerkönyvi minőségű.

Az alább felsoroltak a leggyakoribb területek, amelyekben jelentős eredményeket értek el a resveratrol-lal végzett kutatásokban:

Szív és érrendszeri megbetegedések:

A franciáknál ötször kevesebben halnak meg szívinfarktusban, mint Európa más országaiban. Ezért a “francia paradoxon”-nak nevezett jelenségért a resveratrol nevű hatóanyag tehető felelőssé. A kutatások (számos állatkísérlet és klinikai vizsgálat) igazolták, hogy a resveratrol valóban csökkentheti az infarktus veszélyét azáltal, hogy a szívizomsejteket prekondicionálja (előtréningezi) a szűkült koszorúerek által szállított vér – azaz a viszonylagos oxigénhiány – elviselésére.

 

Állóképesség növelés:

Kutatásokban a resveratrollal 15 héten keresztül etetett egerek érdemben növelték az aerob kapacitásukat, amelyet bizonyított a megnövekedett futási idő és az izomrostok nagyobb oxigénfogyasztása.( Johan Auwerx és társai - Journal Cell 2006.November) Ez alátámasztotta Sinclair Úr hipotézisét is, miszerint a resveratrol állóképesség növelő hatása a Sirtuin 1 génen keresztül működik.

Daganatos megbetegedések:

Kemopreventív hatásánál fogva a resveratrol meghatározott napi dózisban csökkentheti a daganatok gyakoriságát. Mind állatkísérletekben, mind pedig a klinikai fázis humán tesztjeiben igazolták, hogy csökkenti a szabadgyökök szintjét. Más kísérletek bizonyították, hogy a resveratrol a VEGF nevű érnövekedési faktort is gátolja. Ezáltal nem tudnak a daganatot körülvevő erek kollaterálisokat (oldalra növő mellékereket) növeszteni, vagyis a tumor tápanyag- és oxigénellátottsága csökken. Ez a daganat növekedési tempóját visszafogja. (Jang M és társai - Science 1997).

 

Élettartam növelés:

Az élettartam növelése sokak számára központi kérdés: egészségesen és hosszú ideig szeretnének élni. A Nature nevű legismertebb tudományos folyóiratban 2003-ban a Howitz csoport és Sinclair ismertette, hogy a resveratrol szignifikánsan növelte kísérleteikben az ecetmuslica (Drosophila melanogaster), az élesztő (Saccharomyces cerevisiae), és a Caenorhabditis elegans nevű féreg élettartamát.

Neurodegeneratív betegségek:

2008 novemberében a Cornell-I Egyetem közölt egy kutatási eredményt, ahol a resveratrol étrend-kiegészítőként való alkalmazása szignifikánsan csökkentette a kísérleti állatok agyában a plakkok (lerakódások) képződését, amelyek az Alzheimer-kór és más Neurodegeneratív betegségek okozói. Az egereknél szájon át alkalmazott resveratrol nagymértékben csökkentette az agy különböző létfontosságú részein, például a hypothalamusban (-90%), a striatumban (-89%), és a medialis cortexben (-48%) történt lerakódásokat. A teóriájuk szerint az embereknél a sztájon át szedett resveratrol az un. “beta amyloid plakkokat” redukálja, ami összefügg az agy öregedéssel járó negatív változásaival. Valószínűleg ez a mechanizmus a resveratrol rézdetoxikáló tulajdonságával magyarázható.

 

Cukorbetegség és elhízás:

Az állatkísérletekben resveratrollal kezelt, túltáplált állatok elhíztak ugyan, de nem alakult ki hepatomegáliájuk (májmegnagyobbodásuk) vagy cukorbetegségük, motoros funkcióik is megmaradtak, de legalább ugyanannyi ideig éltek, mint a kontrollok. A resveratrol az anyagcsere háztartást módosítva megakadályhatja a testben a zsírlerakódást, az elhízást, és ezzel a cukorbetegség-hajlamot is. Az étvágy viszont normális marad.

Egyes, szándékosan túlhízlalt egerek nagyra nőtt mája fokozatosan kisebbedett a nekik adott reserveratroltól, amiből arra következtetnek, hogy az anyagcserére, az inzulintermelésre is kedvező hatással lehet a resveratrol.

A resveratrol a természetben a pirosszőlő héjában fordul elő nagyobb mennyiségben. Vörösborban a koncentráció kb. 30 és 50 mg/l közötti. A vörösbor fogyasztása nem fedezi a biológiai hatás eléréséhez szükséges mennyiségű resveratrol bevitelét, mivel ehhez naponta három-négy liter bort kellene meginni.

Belépés / Regisztráció

A rendeléshez és kedvezményekhez kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon ingyenesen!

Regisztráció

Terméktapasztalat

\"A Sigfrid-Wasser cream nagyon jó! Érett bőrre is, finom lágy a tapintás utána, tökéletesen!!!!! beszívódik, szinte fiatalít. Nemcsak arcra, hanem derékig jó...\"
V.ZS. Budapest

Tovább a termékhez

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

Búcsúzunk Kártyás Gyulától

2018. 10. 16.

Hír kép

Részletek itt!

Fél áron szállítunk!

2018. 09. 13.

Hír kép

Részletek itt!

Őszi szünet Prágában!

2018. 09. 10.

Hír kép

Tarts velünk Prágába október 20-23 között!

Részletek itt!

© 2018 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu