Kedves Vásárlóink!

Fél évvel ezelőtt elindítottuk új webáruházunkat Market7 néven. Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

Kattintson ide és nézze meg most.

100 gr

ZöldKávé, természetes hatóanyag a zsírok ellen. 
100% Arabica instant kávé Zöldkávé kivonattal.

Ára:

5395 ft

• A zöldkávé frissít, élénkít és fogyaszt! Koff ein tartalmú, élénkítő hatású alakformáló.
• Klorogénsavat tartalmaz, ez segít lebontani a zsírokat, illetve megakadályozza hogy a szénhidrát zsírrá alakuljon át.
• A zöldkávé főként azoknak jelenthet nagy segítséget a klorogénsav tartalom miatt, akik keveset esznek mégis híznak.
• A zöldkávé küzd a lassú anyagcsere ellen, javítja a sejtek mikro-keringését.
• Felfrissít, élénkít, aktivizál, mert koff ein is van benne, de ez nem ugyanaz a koffein, mint amit a fekete kávéban találunk. A fekete kávéban található koff ein csak rövid távra aktivizálja a szervezetet és hirtelen, a zöld kávéban található koffein pedig lassan és hosszabb időre éri el ugyanezt a hatást.

 

Ajánlott alkalmazás:
Elkészítési javaslat: Ízlés szerinti mennyiséget tegyen egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze, ízlése szerint ízesítse.

 

Tápanyag tartalom 100 gr termékben:
Energia 1171 kJ/289 kcal, Szénhidrát 44,1 g, Fehérje 17,3 g, Zsír 0,2 g

 

Termék adatok:
Simítózáras tasak, 100gr
 

 

A zöldkávé pörkölés után éri el az ismert formáját. A zöldkávé összetevői közül a legfontosabb a klorogénsav, amely valóban igen különleges hatóanyag. A vizsgálatok és a klinikai kísérletek alapján kiderült, hogy a klorogénsav jelentősen gyorsítja az anyagcserét. A zöldkávé nagymértékben csökkenti a táplálékunkkal bevitt szénhidrátok szervezetünkben történő zsírrá alakulását, ez azért fontos tény, mert a túlsúly egyik legfőbb felelősei a szénhidrátok, nem csak a zsírok.

 

Amennyiben a szénhidrátok egy része nem tud zsírrá alakulni, akkor a szervezet hozzányúl a tartalékainkhoz, ami nekünk sikerélményt fog adni, ugyanis a hatás mérhető lesz. A klorogénsavról még érdemes tudni, hogy az elismert zöld teánál tízszer jobb antioxidáns védőhatással rendelkezik. Így a szervezetünket minden pillanatban ostromló szabadgyökök ellen is hatásos fegyvernek bizonyul. Tény, hogy a szervezetünk étkezéseink alkalmával a táplálékaink szénhidrát tartalmát glükózzá alakítja. A glükóz a szervezetünkben vércukorként terjed a vérárammal együtt. Vércukor szintünket szervezetünk állítja be, ha ez a szint magas, a májunk a feleslegesnek ítélt cukrot zsírrá alakítja. A zsírt felhalmozzuk, mely energiaraktárként üzemelhessen, majd ha a normál szintre csökken a vércukor szintünk, akkor a szervezet ehhez hozzányúl és fedezi energiaigényét.

 

A több évtizedes kutatások alapján elmondható, hogy a klorogénsav blokkolja az úgynevezett glükóz-6-foszfatáz enzim működését, amely a véráramba juttatott cukor szintjét szabályozza. Így a klorogénsav korlátozza a véráramba jutó cukor mennyiségét. Ez azért kulcsfontosságú, mert minél több a cukor a vérben, a szervezet annál több inzulint termel. Attól függetlenül, hogy az inzulin rendkívül fontos a szervezetünk számunkra, nem jelenti azt, ha túl sok van belőle, az jó, hiszen ha túl magas az inzulin szintünk, akkor a zsír nem ég el a szervezetben, hanem raktározódik a zsírsejtekben. Ebből következik, hogy a túl magas inzulin szint túlsúlyhoz vezethet, mivel rontja az anyagcsere hatásfokát.

 

Nagyon régi megfi gyelések, valamint újabb kori kutatások igazolják a kávéfogyasztás és a testsúly kölcsönhatását, ezek a kutatások kimutatták az összefüggést a kávéfogyasztás és a vércukorszint csökkenése tekintetében. Az étkezés után elfogyasztott Coff eeVitalis kávé csökkenti az étkezést követő hirtelen vércukorszint emelkedést, így szervezetünk a zsírtartalékok felhasználására kényszerül. Ebből adódóan az elfogyasztott szénhidrátok nagy része felszívódás nélkül távozik a szervezetünkből. Mivel a szénhidrátok nagy része felszívódás nélkül távozik szervezetünkből, így zsír sem keletkezik belőlük, ezért a szervezetünk kénytelen a működéséhez szükséges energiát a felraktározott zsírkészletünkből fedezni.

 

 

Érdekességek:
Egy új kutatás eredménye szerint, amelyet a kávébabok természetes összetételével kapcsolatban végeztek, a zöld, még nyers állapotban lévő kávészemek elősegítik a fogyást. Ez az új felfedezés hasonlít a korábban zöld teával végzett kutatásokhoz. Kimutatták, hogy a zöld tea némileg serkenti az anyagcserét és felgyorsítja a test zsírégető mechanizmusait. Azonban a zöld kávénak a teánál erőteljesebb hatása van. „Ha egy ember két héten át 1 kg élelmiszert fogyaszt naponta, amely 10 g zöld kávét is tartalmaz, akkor a testsúlygyarapodása akár 35%-kal csökkenhet” – jelentette ki Hiroshi Shimoda a japán Oil & Fat Chemical Company (Olaj és Zsír Vegyészeti Vállalat) kutatója. Hozzátette, hogy ezzel szemben a folyamatos pörkölt kávé fogyasztása nem eredményez nagymértékű fogyást.

 

Shimoda és kollégái a vizsgálat során azt állapították meg, hogy két fontos vegyület található a nyers kávészemekben, amelyek közül az egyik a koff ein, a másik pedig a chlorogenic sav és az ehhez kapcsolódó vegyületek. Pörköléskor azonban a savak roncsolódnak. „A chlorogenic sav stabilan és normálisan viselkedik szobahőmérsékleten, de ennél magasabb hőmérsékleten instabillá válik. A kávészemek általában 240°és 250°C fok között pörkölődnek meg. A pörkölés a chlorogenic sav felbomlását eredményezi, és egyben barna aromás Malliard reagálóanyagokat hoz létre. Ezeknek a jó illatú anyagoknak köszönheti a kávé a jellegzetes ízét és aromáját. A zöld kávénak ezzel szemben nincs aromája és az íze is kesernyésebb” – magyarázta Shimoda.

 

A kutatók olyan ennivalót adtak a kísérletben részt vett egereknek, amely 1%-ban tartalmazott zöld kávé kivonatot. Az egerek egy részének ezen felül kevés koff eint vagy chlorogenic savat is tettek a táplálékukba. 13 nappal később, megvizsgálva az egerek vérét, súlyát és májműködését, a kutatók azt találták, hogy a koff ein és a sav külön-külön nem eredményezett jelentősebb súlycsökkenést, de ezzel szemben azoknál az egereknél, amelyek mind a kettőt kapták egyszerre 35%-kal csökkent a súlyuk azokhoz az egerekhez képest, amelyek egyáltalán nem kaptak zöld kávé kivonatot. A kutatók úgy vélik, hogy a koff ein kioldja a zsírsavakat az elraktározott zsírokból, a chlorogenic sav és a hozzá kapcsolódó vegyületek pedig segítenek a májnak hatékonyabban feldogozni a kioldott zsírsavakat. Shimoda a kutatás eredményeit fi gyelembe véve kijelentette: „jó szívvel ajánljuk a kivonatot olyan ételekhez, amelyek a fogyást segítik elő”.

Belépés / Regisztráció

A rendeléshez és kedvezményekhez kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon ingyenesen!

Regisztráció

Terméktapasztalat

A Femenosan áldásos hatásáról szeretné pár szót írni. Öt éve a nagy műtétem után, úgy döntöttem nem fogadom el a hormon gyógyszert, hanem valamilyen természetes alapú terméket választok. Más terméket is próbáltam, de amikor megismertem a Femenosant intenzíven kezdtem szedni. Az első hónapban naponta 4-5 szemet is, aztán később amikor szűntek a tünetek egyre kevesebb is elég volt. Oldja a feszültséget, egyre inkább elmarad a rettegett hőhullám. Most már öt hónap szünetet is tudok tartani, de mihelyt érzem a változást rögtön szedni kezdem. Jó szívvel ajánlom, akinek ilyen problémája van.

Tovább a termékhez

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

Ezt nem hagyhatja ki!

2021. 06. 02.

Hír kép

 

Rendelési AKCIÓ.

 

2021. június 03-től -30-ig  Szerda  éjfélig tart.

Minden bruttó 10 000Ft  vagy 172 RON  értékben leadott vásárlás után egy bruttó 1 200 Ft-os vagy 20 RON vásárlási utalványt adunk,  amit  egyből a számla végösszegéből levonunk.

 

Részletek itt!

Miért érdemes Family Business termékeket vásárolni?

2021. 06. 01.

Hír kép

Tömény érvanyag a Family Business termékei mellett, avagy mi minden áll a rendelkezésünkre, és mit kínálhatunk vásárlóinknak?

 

 

Részletek itt!

Májusi Akció

2021. 05. 07

Hír kép

Részletek itt!

© 2021 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu