Kedves Vásárlóink!

Fél évvel ezelőtt elindítottuk új webáruházunkat Market7 néven. Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

Kattintson ide és nézze meg most.

100 gr

100% Arabica instant kávé, Ganoderma gomba kivonattal. A Family Coffe instant kávé, méltányos kereskedelemből (Fair Trade) származó első osztályú biotermesztésű instant kávét és 100%-ban biotermesztésű ganoderma kivonatot tartalmaz. 

Ára:

5395 ft

 

100% Arabica instant kávé, Ganoderma gomba kivonattal

Egy újfajta kávézási élményt biztosít.

 

 

"Gyógyuljon kávézás közben avagy Ganoderma Lucidum gomba

 

Sokféle kávét lehet vásárolni. Különböző pörkölésűt, szemest, daráltat vagy instant. Különböző módon is lehet elkészíteni. Az emberek kávéznak. Vagy beülünk valakivel egy hangulatos kávézóba és ott elbeszélgetünk valakivel egy fi nom kávé mellett, vagy csak szeretik a kávé ízét, vagy azért, mert kávézni jó. Vajon hányan kávéznak azért, hogy egészségesek maradjanak? A Wellcoff e instant kávé Ganoderma Lucidum gomba kivonatot tartalmaz. De, hogy mi is ez, azt most megtudhatják. 

 

Ganoderma lucidum

 

Az utóbbi időben a gombák jelentősége egyre nő, mivel ásványi anyagokban gazdagok és egyes fajaik gyógyhatásúak.Az utóbbiak közül kiemelkedő a Ganoderma lucidum. Gyógyító hatással rendelkezik és számos betegségre kínál gyógyírt, mint például magas vérnyomás (vérnyomás-szabályzó hatás), hepatitis, ízületi gyulladás, hörghurut, allergia, rák, cukorbetegség. Hatásos álmatlanság ellen, elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből (Jae Ho, 2004). Az utóbbi években a Ganoderma lucidumból kinyert értékes metabolitok miatt termesztése előtérbe került az Ázsiai régióban (Ya-Jie, 2002).

 

A Ganoderma lucidum gomba 2000 éve népszerű gyógy gomba, melyet széles körben használnak főleg Kínában, Japánban és Koreában (Roberta, 2009). Csodaszerként közismert, széles hatás spektruma miatt gyakran alkalmazzák a népi és a hagyományos orvoslásban. Az egyik leggyakrabban kutatott pecsétviasz gomba. Hétköznapi nevén Reishi vagy Mannentake (Japánban), Ling Zhi (Kínában). Ling Zhi-t csodálatos herbária vagy a hallhatatlanság gombája jelzővel illetik, hosszú élet titkát tulajdonítják neki Kínában. Bizonyított in vivo (élő szervezetben végzett) és in vitro (élő szervezeten kívül, mesterségesen) állat és ember kísérletekben rák ellenes hatása. Kínában a helyi herbáriákban kapható szer (Chen, 2009). 

 

AGanoderma lucidum kémiai analízise során kiderült, hogy különböző bioaktív komponenseket tartalmaz (Qing-Yi, 2004). Fő kémiai komponensei a poliszaharidok, triterpének, szterolok, fehérjék, melyeknek gyógyító és megelőző hatása közismert. Figyelemre méltó számos fontos betegségben játszott gyógyító hatása. Kiemelkedő az antioxidáns hatása is (Roberta, 2009). 

 

Irodalom: Chen, Y., Shen, Z., Chen, X.: Modulatory eff ect of Ganoderma lucidum polysaccharides on serum antioxidant enzymes activities in ovarian cancer rats. Carbohydrate polymers 78 (2009) 258-262.
Jae Ho, K., Dae, H. L., Seung, H. L., Shin, Y. C., Jong, S.L.: Eff ect of ganoderma lucidum ont he Quality and Functionality of Korean Traditional Rice Wine, Yakju. Journal of Bioscience and Bioengineering, Vol. 97, No. 1, 24-28. (2004). 
Qing-Yi, L., Yu-Sheng, J., Qifeng, Z., Zuofeng, Z., David, H., vay, L. W. G., Frederick, P. L., jian, Y. R.: Ganoderma lucidum extracts inhibit growth and induce actin polymerization in bladder cancer in vitro. Cancer letters 216 (2004) 9-20.
Roberta, S., Paola, C., Mirco, I., Alessandra, Z., Michele, B., Lucia, C., Luciana, V., Vilberto, S.: Biochemical characterisation and antioxidant activity of mycelium of Ganoderma lucidum from Central Italy. Food Chemistry 116 (2009)143-151.
Ya-Jie, T., Jian-Jiang, Z.: Fed-batch fermentation of Ganoderma lucidum for hyperproduction of polysaccharide and ganoderic acid. Enzyme and Microbal Th ecnology 31 (2002) 20-28."

 

Pintér Szilvia - mikrobiológus

 

 

A Family Coffe instant kávé, méltányos kereskedelemből (Fair Trade) származó első osztályú biotermesztésű instant kávét és 100%-ban biotermesztésű ganoderma kivonatot tartalmaz, amely ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásaiban is kiváló. Egészséges hatását a ganoderma gombakivonatnak köszönheti.

 

Ajánlott alkalmazás:
Felnőttek számára ajánlott napi adag: 5,2 gr
Elkészítési javaslat: Izlés szerinti mennyiséget  tegyen egy csészébe adjon hozzá forró vizet és keverje össze, ízlése szerint ízesítse.

(pl: 1,5 dl víz 2 csapot teáskanál kávé)

Figyelem! Coffeint tartalmaz!

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz!

Várandós és szoptató kismamáknak, szívbetegségben – és nem kezelt magasvérnyomás betegségben szenvedőknek a termék fogyasztása előtt szakorvosi konzultáció javasolt.


Összetevők:
Kiváló minőségű ECOCERT által tanúsított (D-HH-024-0213-CD) Bio arabica Instant kávé, Ganoderma Lucidum gomba kivonat 30% Poliszacharid tartalommal

 

Termék adatok:
Nettó tömeg: 50 gr

100 gr. termékben

energia 1333kj/319 kcal

Szénhidrát   44,2 gr

Fehérje   19,4 gr

Poliszacharid 7gr

Zsír  0,4 gr

Kávézásról nem tudtam leszokni, csak nem mindig esett jól. EZ A KÁVÉ NAGYON FINOM! HA VALAKI MEGÁLLJA, HOGY NEM KÓSTOL BELE A HAGYOMÁNYOS KÁVÉBA EGY HÉTIG ,TÖBBÉ NEM AKAR MÁST INNI. ÉS MÉG EZ EGÉSZSÉGES IS.EGÉSZ NAP FRISS VAGYOK ,HA ESTE ISZOM IS MÉLYEN ALSZOM.
Gréczi Józsefné

Belépés / Regisztráció

A rendeléshez és kedvezményekhez kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon ingyenesen!

Regisztráció

Terméktapasztalat

Ez az egyik legdrágább termékünk, hogy miért megtudod történetemből! 2008 november környékén elkezdtem szedni az optosan-t és kb. az 1. doboz felénél már tapasztaltam, hogy nem könnyezik este fényben a szemem és a monitor előtt se fárad el olyan hamar. A 2.doboz után pedig már azt tapasztaltam, hogy valami biztos nem stimmel, mert szemüveg nélkül már néha jobban láttam, mint vele. Elmentem orvoshoz ahol kiderült az egyik szemem 1,5 a másik 2,5 dioptriát javult és ezért lett ez a legdrágább termék az új szemüveg 80 ezer Ft volt, de megérte.

Dózsa Éva, Kiskunhalas

Tovább a termékhez

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

10% kedvezmény mindenre!

2020. 01. 07.

Hír kép

Részletek itt!

Karácsonyi Akció

2019. 12. 05.

Hír kép

Részletek itt!

Decemberi nyitvatartás

2019. 12. 05.

Hír kép

Ünnepi Nyitvatartás!

2019. December 20-án (pénteken  09-14 óráig) Nyitva tartunk. 

2019. December 23-től 29-ig zárva tartunk.

December 30-án nyitva tartunk 09-17-óráig

2020. » Nyitás: január 2. (9-17 óráig)

Részletek itt!

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu