Kedves Vásárlóink!

Fél évvel ezelőtt elindítottuk új webáruházunkat Market7 néven. Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

Kattintson ide és nézze meg most.

50 gr

100% Arabica instant kávé, Ganoderma gomba kivonattal. A Family Coffe instant kávé, méltányos kereskedelemből (Fair Trade) származó első osztályú biotermesztésű instant kávét és 100%-ban biotermesztésű ganoderma kivonatot tartalmaz. 

 

Ára:

3005 ft

100% Arabica instant kávé, Ganoderma gomba kivonattal

Egy újfajta kávézási élményt biztosít.

 

 

"Gyógyuljon kávézás közben avagy Ganoderma Lucidum gomba

 

Sokféle kávét lehet vásárolni. Különböző pörkölésűt, szemest, daráltat vagy instant. Különböző módon is lehet elkészíteni. Az emberek kávéznak. Vagy beülünk valakivel egy hangulatos kávézóba és ott elbeszélgetünk valakivel egy fi nom kávé mellett, vagy csak szeretik a kávé ízét, vagy azért, mert kávézni jó. Vajon hányan kávéznak azért, hogy egészségesek maradjanak? A Wellcoff e instant kávé Ganoderma Lucidum gomba kivonatot tartalmaz. De, hogy mi is ez, azt most megtudhatják. 

 

Ganoderma lucidum

 

Az utóbbi időben a gombák jelentősége egyre nő, mivel ásványi anyagokban gazdagok és egyes fajaik gyógyhatásúak. Az utóbbiak közül kiemelkedő a Ganoderma lucidum. Gyógyító hatással rendelkezik és számos betegségre kínál gyógyírt, mint például magas vérnyomás (vérnyomás-szabályzó hatás), hepatitis, ízületi gyulladás, hörghurut, allergia, rák, cukorbetegség. Hatásos álmatlanság ellen, elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből (Jae Ho, 2004). Az utóbbi években a Ganoderma lucidumból kinyert értékes metabolitok miatt termesztése előtérbe került az Ázsiai régióban (Ya-Jie, 2002).

 

A Ganoderma lucidum gomba 2000 éve népszerű gyógy gomba, melyet széles körben használnak főleg Kínában, Japánban és Koreában (Roberta, 2009). Csodaszerként közismert, széles hatás spektruma miatt gyakran alkalmazzák a népi és a hagyományos orvoslásban. Az egyik leggyakrabban kutatott pecsétviasz gomba. Hétköznapi nevén Reishi vagy Mannentake (Japánban), Ling Zhi (Kínában). Ling Zhi-t csodálatos herbária vagy a hallhatatlanság gombája jelzővel illetik, hosszú élet titkát tulajdonítják neki Kínában. Bizonyított in vivo (élő szervezetben végzett) és in vitro (élő szervezeten kívül, mesterségesen) állat és ember kísérletekben rák ellenes hatása. Kínában a helyi herbáriákban kapható szer (Chen, 2009). 

 

AGanoderma lucidum kémiai analízise során kiderült, hogy különböző bioaktív komponenseket tartalmaz (Qing-Yi, 2004). Fő kémiai komponensei a poliszaharidok, triterpének, szterolok, fehérjék, melyeknek gyógyító és megelőző hatása közismert. Figyelemre méltó számos fontos betegségben játszott gyógyító hatása. Kiemelkedő az antioxidáns hatása is (Roberta, 2009). 

 

Irodalom: Chen, Y., Shen, Z., Chen, X.: Modulatory eff ect of Ganoderma lucidum polysaccharides on serum antioxidant enzymes activities in ovarian cancer rats. Carbohydrate polymers 78 (2009) 258-262.
Jae Ho, K., Dae, H. L., Seung, H. L., Shin, Y. C., Jong, S.L.: Eff ect of ganoderma lucidum ont he Quality and Functionality of Korean Traditional Rice Wine, Yakju. Journal of Bioscience and Bioengineering, Vol. 97, No. 1, 24-28. (2004). 
Qing-Yi, L., Yu-Sheng, J., Qifeng, Z., Zuofeng, Z., David, H., vay, L. W. G., Frederick, P. L., jian, Y. R.: Ganoderma lucidum extracts inhibit growth and induce actin polymerization in bladder cancer in vitro. Cancer letters 216 (2004) 9-20.
Roberta, S., Paola, C., Mirco, I., Alessandra, Z., Michele, B., Lucia, C., Luciana, V., Vilberto, S.: Biochemical characterisation and antioxidant activity of mycelium of Ganoderma lucidum from Central Italy. Food Chemistry 116 (2009)143-151.
Ya-Jie, T., Jian-Jiang, Z.: Fed-batch fermentation of Ganoderma lucidum for hyperproduction of polysaccharide and ganoderic acid. Enzyme and Microbal Th ecnology 31 (2002) 20-28."

 

Pintér Szilvia - mikrobiológus

 

A Family Coffe instant kávé, méltányos kereskedelemből (Fair Trade) származó első osztályú biotermesztésű instant kávét és 100%-ban biotermesztésű ganoderma kivonatot tartalmaz, amely ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásaiban is kiváló. Egészséges hatását a ganoderma gombakivonatnak köszönheti.

 

Ajánlott alkalmazás:
Felnőttek számára ajánlott napi adag: 5,2 gr
Elkészítési javaslat: Ízlés szerinti mennyiséget  tegyen egy csészébe adjon hozzá forró vizet és keverje össze, ízlése szerint ízesítse.

(pl: 1,5 dl víz 2 csapot teáskanál kávé)

Figyelem! Coffeint tartalmaz!

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz!

Várandós és szoptató kismamáknak, szívbetegségben – és nem kezelt magasvérnyomás betegségben szenvedőknek a termék fogyasztása előtt szakorvosi konzultáció javasolt.


Összetevők:
Kiváló minőségű ECOCERT által tanúsított (D-HH-024-0213-CD) Bio arabica Instant kávé, Ganoderma Lucidum gomba kivonat 30% Poliszacharid tartalommal

 

Termék adatok:
Nettó tömeg: 50 gr

100 gr termékben

energia 1333kj/319 kcal

Szénhidrát   44,2 gr

Fehérje   19,4 gr

Poliszacharid 7gr

Zsír  0,4 gr

 

Kávézásról nem tudtam leszokni, csak nem mindig esett jól. EZ A KÁVÉ NAGYON FINOM! HA VALAKI MEGÁLLJA, HOGY NEM KÓSTOL BELE A HAGYOMÁNYOS KÁVÉBA EGY HÉTIG ,TÖBBÉ NEM AKAR MÁST INNI. ÉS MÉG EZ EGÉSZSÉGES IS.EGÉSZ NAP FRISS VAGYOK ,HA ESTE ISZOM IS MÉLYEN ALSZOM.
Gréczi Józsefné

Kávézásról nem tudtam leszokni, csak nem mindig esett jól. EZ A KÁVÉ NAGYON FINOM! HA VALAKI MEGÁLLJA, HOGY NEM KÓSTOL BELE A HAGYOMÁNYOS KÁVÉBA EGY HÉTIG ,TÖBBÉ NEM AKAR MÁST INNI. ÉS MÉG EZ EGÉSZSÉGES IS.EGÉSZ NAP FRISS VAGYOK ,HA ESTE ISZOM IS MÉLYEN ALSZOM.
Gréczi Józsefné


Kávézásról nem tudtam leszokni, csak nem mindig esett jól. EZ A KÁVÉ NAGYON FINOM! HA VALAKI MEGÁLLJA, HOGY NEM KÓSTOL BELE A HAGYOMÁNYOS KÁVÉBA EGY HÉTIG ,TÖBBÉ NEM AKAR MÁST INNI. ÉS MÉG EZ EGÉSZSÉGES IS.EGÉSZ NAP FRISS VAGYOK ,HA ESTE ISZOM IS MÉLYEN ALSZOM.
Gréczi Józsefné


Belépés / Regisztráció

A rendeléshez és kedvezményekhez kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon ingyenesen!

Regisztráció

Terméktapasztalat

Az intenzív jégbalzsamot amint kipróbáltam éreztem hatását a páromnak is adtam a krémből és neki is nem fájt a lába pár nappal később jött hozzánk a szomszédasszony és panaszkodik fáj a könyöke neki is bekentem a krémmel hamarost változást érzett úgyhogy megrendeltem neki is a krémből összesen 4 et .jobb a krém használata mint a gyógyszer ivása.

Terényi Piroska

Tovább a termékhez

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

Ezt nem hagyhatja ki!

2020. 11. 02.

Hír kép

AKCIÓ!   November 02-től -17-ig tart 24 óráig!


Minden 50 pont  értékben leadott vásárlás után egy bruttó 1000 Ft-os (17 RON) vásárlási utalványt  adunk ami egyből levonásra kerül a számla értékéből.

A vásárlásnak  egy számlán kell lennie, (nem lehet csoportos rendelés).

A vásárlási utalvány minden 50 pontos  vásárlás után jár.

PL: ha valaki 100 pont  értékben  vásárol akkor  2 db 1000 Ft-os

(17 RON-os) vásárlási utalványt  kap.

A vásárlási utalványt egyből vonjuk  a vásárlásból tehát ennyivel  kell kevesebbet fizetnie.

 

 

 

Részletek itt!

Corvisan -20%

2020. 09. 30.

Hír kép

Részletek itt!

Rendelési akció

2020. 09. 04.

Hír kép

Rendelési AKCIÓ.

2020. Szeptember   01-től –Szeptember 30-ig  Szerda  éjfélig tart.

Minden 25 pontos   vásárlás után egy bruttó 500 Ft-os (8RON) vásárlási utalványt  adunk, ami egyből levonásra kerül a számla végösszegéből.

Részletek itt!

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu