Kedves Vásárlóink!

Fél évvel ezelőtt elindítottuk új webáruházunkat Market7 néven. Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

Kattintson ide és nézze meg most.

90 db kapszula

Goji Berry kivonatot, acerola C-vitamint és Szelént tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.
HIMALAYAN  terméke egy igazi antioxidáns komplex, mely étrend-kiegészítőnk, az értékes Goji Berry (Lycium Barbarum), Acerola C-vitamin és a Szelén jótékony hatásainak ötvözete.

Lejárat: 2019.11.30.

Ára:

3225 ft

Honnan is származik az értékes Goji Berry gyümölcs? 
A híresen zamatos és elragadóan édes ízű Goji gyümölcsöt már évezredek óta előszeretettel fogyasztják Ázsia számos részén. A Lícium termést a Tibeti Fennsík és Belső Mongólia között, a Ningxia síkságon, mindenféle vegyszertől mentesen termesztik és a legnagyobb gondossággal, kézzel szüretelik immár 2000 éve. 
Hogyan is fér több mint 4500 db Goji Berry egy dobozba zárva? 
Sok fogyasztó idegenkedik az étrend-kiegészítőnkben található kivonatoktól. Legtöbbször olyan okokból kifolyólag, hogy az adott extraktum nem természetes vagy már feldolgozott állapotú. Azonban bátran kijelenthetjük, hogy ezen kivonatok koncentrált formában tartalmazzák a növényekben található értékes anyagokat. Termékfejlesztési szakértőink kiszámították, hogy Goji Berry táplálék-kiegészítőnk napi adagjában található gyümölcs kivonat hozzávetőlegesen 153 db Lícium gyümölcs elfogyasztásával egyenértékű.
Minek köszönheti készítményünk antioxidáns mivoltát? 
Az acerola gyömölcs egyre népszerűbbé válik természetes és egyszerre kimagasló C-vitamin tartalmáról. Ezért készítményünkhöz természetességét megőrizve és antioxidatív hatásának növelése érdekében acerola kivonatot adtunk!
 

Milyen jótékony hatásai vannak a készítménynek? 
Immunrendszer és pajzsmirigy védelem: Készítményünk az acerola C-vitamin és a szelén tartalmánál fogva hozzájárul az immunrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. Szelén tartalma pedig a pajzsmirigy normál működésének támogatására hivatott. 
Antioxidáns hatás: Az oxidatív stressz, vagyis az antioxidánsok és szabad gyökök egyensúlyának megbomlása során a szabad gyökök túlsúlyba kerülnek, és komoly károkat okoznak a sejtrendszerben, ami idővel megingatja az egészséget. Készítményünkben lévő acerola C-vitamin és szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. 
Köröm és bőr védelem: A készítményünkben található szelén elősegíti a haj és a köröm egészséges állapotának megőrzését. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához. 
Hétköznapi védelem: Az acerola C-vitamin hozzájárul az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, illetve a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
Összetevők: Goji (Lycium barbarum) bogyó kivonat; emulgeálószer: mikrokristályos cellulóz; acerola (Malphighia glabra) gyümölcs kivonat; nátrium-szelenit 0,2%; csomósodásgátló anyagok: magnézium-sztearát, kolloid szilícium-dioxid.
Ajánlott napi adag: 3X1 tabletta
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! 
Fogyasztási javaslat: Ajánlott a terméket a napi főétkezések után bő folyadékkal beszedni.
Hatóanyag-tartalom a napi adagban (3 tabletta):
Mennyiség NRV*
Goji Berry (Lycium barbarum) kivonat 2100 mg -**
ebből poliszacharidok 840 mg -**
Acerola kivonat 126 mg -**
ebből C-vitamin 21,42 mg 26,8 %
Szelén 165 μg 300 %
*NRV: felnőttekre vonatkozó napi referencia érték
**: nincs meghatározva NRV érték
További információ a termékről: 
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! 
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Nettó tömeg: 60 g / 90 db tabletta 
Származási hely: Kína

Belépés / Regisztráció

A rendeléshez és kedvezményekhez kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon ingyenesen!

Regisztráció

Terméktapasztalat

Számomra nagyon fontos gyermekeim egészsége. Mikor óvodába jártak, mint minden gyermek Ők is általában 2 hetente betegek voltak. Szponzorom javaslatára elkezdtük nekik az aloe vera juice-t adni. Egy hónap használata után gyermekeim nem voltak betegek és nem hiányoztak az óvodából. Ez egy nagyon jó termék, azóta folyamatosan fogyasztjuk és ajánlom minden családnak.

Bicskei Rolland, Szabadka

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

25 pontonként 500 Ft ajándék

2019. 06. 11.

Hír kép

Részletek itt!

Technikai okok miatt szerdán zárva leszünk

2019. 05. 14.

Hír kép

Részletek itt!

Gratulálunk!

2019. 04. 08.

Hír kép

Részletek itt!

© 2019 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu