Kedves Vásárlóink!

Fél évvel ezelőtt elindítottuk új webáruházunkat Market7 néven. Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

Kattintson ide és nézze meg most.

1 db

A Memory Latex Anatómiai párna különleges formája és anyaga miatt elősegíti egészséges testtartását alvás közben és tehermentesíti a csigolyáit a nyomás alól. Speciális kiképzése segíti Önt a még egészségesebb és kényelmesebb alvásban.

Ára:

11830 ft

 Előnyei:

A párna ellazítja alvás közben, mivel tehermentesíti a nyaki gerinccsigolyákat, azáltal hogy teljesen felveszi feje és nyaka formáját, így megszabadítva testét a fájdalmaktól és stressztől. A párna anyaga memória hab, ami annyit jelent, hogy felveszi a feje formáját, majd használat után visszanyeri alakját. Felveszi testhőmérsékletét. A párna oldalt vagy hason fekve egyaránt tökéletes kényelmet nyújt.
Főbb tulajdonságok:
A párna mérete: 45 cm x 35 cm.
A viszkoelasztikus memóriahab tökéletesen alkalmazkodik a test súlyához és alakjához, valamint a testhőmérséklethez is.
A tökéletes gerinc-, nyak-, és fejalátámasztás természetes és egészséges alvást tesz lehetővé

           A jó egészséghez nagymértékben hozzájárul az is, mennyire sikerül kipihenni magunkat az éjszaka folyamán. A pihentető, regeneráló alvás biztosítását úgy tudjuk legegyszerűbben elérni, ha a megfelelő ágyneműket használjuk. Egy ilyen segédeszközt szeretnénk most bemutatni.

A párna működési elvének alapja a Memory Foam, az emlékező hab. Ez tulajdonképpen egy nagy viszkoelasztikusságú polyetilén hab, amely egyedülálló nyomáselosztási képességgel rendelkezik, így tökéletesen, nyomáspont nélkül érintkezik a testtel. Ennek következtében rehabilitációs és megelőző lehetősége kiemelkedő.
Kellemes tapintásának köszönhetően kivételesen nyugodt alvást biztosít, és a hab azon képessége, hogy a test nyomóerejét az alátéthez viszonyítva egyenletesen elosztja, jelentősen csökkenti a forgolódást alvás közben. Mivel sejtjei egymás között képesek a nyomóenergia átadására, így egyenletesen elosztják a testtömeget a test teljes felületére, s az alvás közbeni forgolódás akár 80%-kal is csökken.
Az alvás ezáltal valódi regenerációt és pihenést nyújt, elősegíti a vérkeringést és az izmok ellazulását. A párna anatómiai alakja lehetővé teszi a fej és a nyak optimális tartását
 
 
A jelenleg kapható párnákat két nagy csoportra oszthatjuk, a formázhatóakra, mint a hagyományos pehelypárnák, illetve a már előre formázottakra, mint a furcsán hullámos kialakítású, kevésbé puha 'nyaktámaszok'. Az osztrák 'Proschlaf' alváskutató intézet orvosai az utóbbiakat tartják a kényelmesebbnek, és egészségesebbnek, persze csak akkor, ha kialakításuk egyénre szabott. Hans Leopold Manzl alváskutató orvos, az említett intézet vezető munkatársa szerint, a gerincoszlop nyaki részén, ahol a csigolyák gyengébbek és az idegeket vezető csatorna szűkebb, a stabil alátámasztás különösen fontos. Az alvásvizsgálatok során ugyanis azt tapasztalták, hogy sok 'helykereső' ébredésnek a rossz párna az oka. Hiszen minden olyan vánkos, ahol a kényelmes alak csak a töltet öszszenyomásával, gyűrésével érhető el, sajnos az éjszaka folyamán fokozatosan elveszti stabilitását és már nem nyújt ideális alátámasztást.
Az ideális párna a 'Proschlaf' Intézet munkatársai szerint, anatómiailag előre kialakított, formatartó 'szobrászmunka': a majdani tulajdonos maga választja ki a párna magasságát, hajlásának ívét, keménységét. A töltet 'nem mászik el', de mégis puha és selymes, a fejet lehetőleg minél nagyobb felületen támasztja alá. A különböző szivacshabok és a latex felelnek meg leginkább ezeknek a kívánalmaknak. A természetes gumi, a latex azonban sokaknál allergiát vált ki. A legújabb fejlesztés, egy különleges 'emlékező' műanyaghab, amely felveszi a test alakját, és a nyomás megszűntével csak lassan nyeri vissza saját eredeti formáját. Ez a viszkoelasztikus műanyag, nem ruganyos, nem nyomja vissza a ránehezedő testet, és így a fekvés a súlytalan lebegéshez hasonló érzetet kelt. Ugrálni viszont nemigen lehet rajta, már az első lábnyomra emlékezni kezd...

Belépés / Regisztráció

A rendeléshez és kedvezményekhez kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon ingyenesen!

Regisztráció

Terméktapasztalat

Sziasztok! Ez az energiaital ez CSÚCS!!!!!
Sztupinszky Zsolt

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

Ezt nem hagyhatja ki!

2021. 06. 02.

Hír kép

 

Rendelési AKCIÓ.

 

2021. június 03-től -30-ig  Szerda  éjfélig tart.

Minden bruttó 10 000Ft  vagy 172 RON  értékben leadott vásárlás után egy bruttó 1 200 Ft-os vagy 20 RON vásárlási utalványt adunk,  amit  egyből a számla végösszegéből levonunk.

 

Részletek itt!

Miért érdemes Family Business termékeket vásárolni?

2021. 06. 01.

Hír kép

Tömény érvanyag a Family Business termékei mellett, avagy mi minden áll a rendelkezésünkre, és mit kínálhatunk vásárlóinknak?

 

 

Részletek itt!

Májusi Akció

2021. 05. 07

Hír kép

Részletek itt!

© 2021 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu